Cześć,
jestem tutaj nowa. Zarejestrowałam się ze względu na dużą kulturę forum, wyróżniającą się spośród innych portali.
Mam nadzieję, że zagoszczę tu na dłużej, bo brakowało mi swojego miejsca w sieci.
Chciałabym przy okazji dowiedzieć się czy jest możliwość wysyłania prywatnych wiadomości do użytkowników czy tylko forma e-mail?
1 2014-02-16 19:47:22 Ostatnio edytowany przez woman_in_red (2014-02-16 19:48:34)
Witam Cie ![]()
Tylko e mail. Napisz coś o sobie ![]()
Cześć,
jestem tutaj nowa. Zarejestrowałam się ze względu na dużą kulturę forum, wyróżniającą się spośród innych portali.
Mam nadzieję, że zagoszczę tu na dłużej, bo brakowało mi swojego miejsca w sieci.
Chciałabym przy okazji dowiedzieć się czy jest możliwość wysyłania prywatnych wiadomości do użytkowników czy tylko forma e-mail?
Witamy ![]()
4 2014-02-18 00:07:13 Ostatnio edytowany przez woman_in_red (2014-02-18 00:10:28)
Witam Cie
Tylko e mail. Napisz coś o sobie
Dziękuję za odpowiedź ![]()
Aktualnie studiuję, jestem w udanym związku, raczej szczęśliwy ze mnie człowiek starający się realizować swoje cele i marzenia, choć jak każdemu zdarzają mi się chwile słabości i zwątpienia. Bardzo lubię czytać książki, gotowanie, dobre wino. Ostatnimi czasy zainteresowałam się też fitnessem i jazdą na nartach, ale na to drugie trudno mi sobie pozwolić finansowo (dość kosztowny sport...) Lubię mieć wszystko dobrze zorganizowane, choć pozwalam sobie na spontaniczność i lenistwo, gdy wiem, że tego potrzebuję
Marzę o tym, by zwiedzić stolice europejskie, a także Nowy Jork, no i naszą ukochaną Polskę, o której się często zapomina
W dążeniu do perfekcjonizmu oskarżam siebie o zbyt niskie kompetencje, walczę więc o lepszą samoocenę i bardziej luźne podejście do pewnych kwestii. Kilka wzlotów i upadków pomogło mi spojrzeć na to bardziej trzeźwo. Na forum chciałabym pogadać o zwykłych, codziennych problemach, a także - mam nadzieję - udzielać porad innym, na miarę moich możliwości. Opis może i brzmi nudno, ale swoje mam za uszami i liczę na to, że nudzić moimi postami się nikt nie będzie ![]()
KaMia napisał/a:Witam Cie
Tylko e mail. Napisz coś o sobieDziękuję za odpowiedź
Aktualnie studiuję, jestem w udanym związku, raczej szczęśliwy ze mnie człowiek starający się realizować swoje cele i marzenia, choć jak każdemu zdarzają mi się chwile słabości i zwątpienia. Bardzo lubię czytać książki, gotowanie, dobre wino. Ostatnimi czasy zainteresowałam się też fitnessem i jazdą na nartach, ale na to drugie trudno mi sobie pozwolić finansowo (dość kosztowny sport...) Lubię mieć wszystko dobrze zorganizowane, choć pozwalam sobie na spontaniczność i lenistwo, gdy wiem, że tego potrzebuję
Marzę o tym, by zwiedzić stolice europejskie, a także Nowy Jork, no i naszą ukochaną Polskę, o której się często zapomina
W dążeniu do perfekcjonizmu oskarżam siebie o zbyt niskie kompetencje, walczę więc o lepszą samoocenę i bardziej luźne podejście do pewnych kwestii. Kilka wzlotów i upadków pomogło mi spojrzeć na to bardziej trzeźwo. Na forum chciałabym pogadać o zwykłych, codziennych problemach, a także - mam nadzieję - udzielać porad innym, na miarę moich możliwości. Opis może i brzmi nudno, ale swoje mam za uszami i liczę na to, że nudzić moimi postami się nikt nie będzie
Witam serdecznie! Opis wcale nie jest nudny, z przyjemnością i zaciekawieniem go przeczytałem.