Najgłupsze teksty na podryw, piszcie:) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Najgłupsze teksty na podryw, piszcie:)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 21 ]

Temat: Najgłupsze teksty na podryw, piszcie:)

Mam dziś filozoficzny nastrój, więc może zacznę...
MASZ WYOBRAŹNIĘ?

Więc wyobraź sobie, że ...że znajdujesz się w przestrzeni, w której czujesz się zjawiskowo, wręcz rewelacyjnie. Gdzie czekoladki, fast food (o ile ktoś lubi), przysłowiowe mleko itp. płyną bezustannie wręcz z każdej strony. Czujesz się rewelacyjnie, That's your Eden:)
Przestrzeń, w której każdy Ci "nadskakuje". A teraz powiem Ci jedno. Zejdź na ZIEMIĘ:), bo na randkach jest już zupełnie inaczej:)

Teraz wpisujemy najgłupsze teksty na podryw, i zacznę od tego, co mnie spotkało:)

1. Bolało jak spadałaś z nieba?
2. Twój ojciec był złodziejem, bo ukradł najpiękniejszą gwiazdę z nieba.
3. Dokąd kopytkujesz piękna gazelo?
4. Wisisz mi kasę bejbe za zamieszkanie w moim sercu, a nie płacisz czynszu.
5. Masz na imię gogle? Nie, a czemu? Bo masz wszystko czego szukam:)

Zapraszam do zabawy:)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Najgłupsze teksty na podryw, piszcie:)

Witaj milutka - myślałaś że zaskaczysz tematem. Nie przejmuj się, ludziom nie dogodzisz bo niektórzy są po prostu chamscy i nic nie poradzisz. Na szczęście nie wszyscy. Ja jak mi temat nie leży -to nie udzielam się i nie piszę głupstw i nikogo nie obrażam------jak niektórzy. Bo zakładam że napisałaś ten post dla tych -którzy mają coś na ten temat do powiedzenia i za nim się obejrzałaś to dostałaś kopniaka. Od tych co się nudzą i piszą aby licznik nabijać a nic mądrego do powiedzenia nie mają.

3 Ostatnio edytowany przez Olinka (2014-02-13 21:20:27)

milutka35 napisał/a:

zacznę od tego, co mnie spotkało:)

Czy aby na pewno?Bo to youtubowe standardy...

ewtula napisał/a:

A miło jest usłyszeć    DOKĄD KOPYTKUJESZ  PIĘKNA GAZELO    OCHHHH.

Ten konkretny tekst został wymyślony na potrzeby jednej ze
''szkół uwodzenia''; kursanci zostali wypuszczeni z nim na miasto i mieli sprawdzać reakcje.A zasadniczy cel był jeden: udowodnić, że nieważne co się mówi-ważne jak.

4

No -- i autorka przypisała sobie jakoby komplement miała od kogoś. Zapewne nie pomyślała że są ludzie bardziej obyci i wiedzę skąd to się wzięło.

5

szkoda, że tematu nie można zamknąć.
A może pomyśleliście, że ktoś może trafić na takiego po tzw szkole i usłyszeć wyuczone teksty?
Ale ja już żegnam się z tym tematem.

6

Teraz wpisujemy najgłupsze teksty na podryw, i zacznę od tego, co mnie spotkało:)

Spokojnie milutka gdybyś nie dopisała drugiej części zdania to by nie było takich reakcji. A sama wiesz że nie jest akceptowane przez społeczeństwo jak ktoś sam siebie chwali-bo z tego co napisałaś wynika iż jesteś piękniejsza od innych, że chłopaki na twój widok tracą rozum. A przecież każda z nas jest piękna tylko niektóre mniej zadbane, ale każda chce być adorowana.

7

Czemu Wy tak od razu na nie? Autorka napisała przecież

milutka35 napisał/a:

8

1) Jestes taka piekna moglbym.stopic sie w twoim cieple .. wiem ze sie nie znamy ale brakuje mi 20 zloty na odebranie z lombardu namiotu ...myslalem ze moze skoro juz sie poznalismy i tak dobrze nam sie rozmawia

2) Mam tu ze soba taka fajna gazetke nazywa sie "straznica" . Czy masz ochote porozmawiac o 2 wojnie swiatowej ?

3) Widze stoisz tak i nad czyms sie zastanawiasz . Ja zastanawiam sie jak masz na imie. Zdradz mi je to bedziesz lzjesza o jedna tajemnice. Poniose twoje brzemie. ...moze tez te ciezkie siatku.
Ach to ty babciu ...tak pilem wczoraj.

4) Powroze ci z reki ...

9

W związku z tym, że wątek istotnie trafił nieco niefortunnie, to przenoszę go we właściwe miejsce. Jeśli ktoś miał co do tego obiekcje, to zamiast atakować, wystarczyło zgłosić raport. Przekaz był jasny, wątek ma służyć zabawie, dlatego bardzo proszę powtrzymać się od osobistych wycieczek i zbędnych komentarzy. Najbardziej nieregulaminowe posty usuwam.
Z pozdrowieniami, Mod. Olinka

10

"Modżajto dla mojej świni" - nieśmiertelny beton.

11

Raz miałem pewną sytuację.
Podjechałem do dziewczyny, mam w ręku kwiatki, dzwonię do drzwi i ... otwiera jej mąż. Kto by się spodziewał... Więc mówię - Cześć, wiesz jak byliśmy w trójkę na imprezie to w twoim aucie czapkę zostawiłem, jestem przejazdem to chcę odebrać. Cóż czapkę odebrałem, ale te kwiatki, to same za siebie mówiły.
Ale co czasem powiedzieć... smile

12

No więc.. Idę sobie niedaleko kina i nagle zatrzymuje mnie dość młody, przystojny mężczyzna. Po czym, pyta się mnie gdzie jest kino? Tak sobie myślę... głupią ze mnie robi... no, ale odpowiadam, że stoimy pod kinem, a on, a faktycznie, to może odprowadzi mnie Pani do wejścia. Byłam strasznie zmieszana. Odpowiedziałam, że nie, że przecież to kuriozalna sytuacja, a facet stwierdził,że mogę go odprowadzić, poczekać na niego i iść z nim na kawę tongue

13

czrnadama i kwadrad dla mnie rewelacyjne
mam nadzieję, że topik się rozwinie

i powiem coś jeszcze, nikogo nie chciałam urazić

równie dobrze mogę otworzyć temat "Moje najgorsze wpadki - relacje z facetami:)
Pomyślałam sobie jednak, że otwarcie tematu o głupich tekstach na podryw może nas odstresować:)
pozdrawiam

14

czarnadama napisał/a:

No więc.. Idę sobie niedaleko kina ...pyta się mnie gdzie jest kino?

Mnie kiedyś przepiękna panna w samolocie spytała o godzinę.Do końca lotusobie fajnie pogadaliśmy, po czym ja głupi zauważyłem, że ma zegarek i bezcermonialnie z niej zakpiłem.Tak się zmieszała, że znajomość padła:(

15

pitagoras napisał/a:
czarnadama napisał/a:

No więc.. Idę sobie niedaleko kina ...pyta się mnie gdzie jest kino?

Mnie kiedyś przepiękna panna w samolocie spytała o godzinę.Do końca lotusobie fajnie pogadaliśmy, po czym ja głupi zauważyłem, że ma zegarek i bezcermonialnie z niej zakpiłem.Tak się zmieszała, że znajomość padła:(

Bo Ty taki mało lotny jesteś, jeśli chodzi o relacje damsko- męskie XD

16

Mnie najbardziej dobija "Hej, wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia, czy mam przejść jeszcze raz?"

17

Kiedyś byłam na piwie z koleżankami, wiec ubrałam się niefortunnie, białe skarpetki do dżinsów. Zaczęły się tance w ultrafiolecie. Podchodzi do mnie chłopak i mówi że gibam się jak Michael Jackson, ja odpowiedziałam coś złośliwego i chłopak się zmył. Dowiedziałam się od koleżanki że miał dobre intencje a ja po nim pojechałam, do teraz jest jest mi z tego powodu głupio smile.

18

milutka35 napisał/a:

Mam dziś filozoficzny nastrój, więc może zacznę...
MASZ WYOBRAŹNIĘ?

Więc wyobraź sobie, że ...że znajdujesz się w przestrzeni, w której czujesz się zjawiskowo, wręcz rewelacyjnie. Gdzie czekoladki, fast food (o ile ktoś lubi), przysłowiowe mleko itp. płyną bezustannie wręcz z każdej strony. Czujesz się rewelacyjnie, That's your Eden:)
Przestrzeń, w której każdy Ci "nadskakuje". A teraz powiem Ci jedno. Zejdź na ZIEMIĘ:), bo na randkach jest już zupełnie inaczej:)

1. Bolało jak spadałaś z nieba?
2. Twój ojciec był złodziejem, bo ukradł najpiękniejszą gwiazdę z nieba.
3. Dokąd kopytkujesz piękna gazelo?
4. Wisisz mi kasę bejbe za zamieszkanie w moim sercu, a nie płacisz czynszu.
5. Masz na imię gogle? Nie, a czemu? Bo masz wszystko czego szukam:)

Indolencja umysłowa niektórych osobników mnie zdumiewa. Jak można lasce zadać tak głupie pytanie..

19

"Cześć! Rozmawiałem z moimi kolegami o Tobie, tymi co stoją tammmm... Każdy by Cię chciał przelecieć, ale ja nie jestem taki..."
"Cześć! Można się z Tobą od razu seksić, czy najpierw trzeba chodzić?"

20

"Cześć, nazywam się Kamil Stoch, masz ochotę na kawę?"
"Cześć, nazywam się Zbigniew Bródka, masz ochotę na kawę?"
smile

Posty [ 21 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Najgłupsze teksty na podryw, piszcie:)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024