Renta rodzinna a ubezpieczenie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » Renta rodzinna a ubezpieczenie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Renta rodzinna a ubezpieczenie

Witam serdecznie,
Zastanawiam się czy osoba ucząca się, posiadająca rentę rodzinną po zmarłym ojcu odprowadzając składki zdrowotne może ubiegać się o odszkodowanie? Niestety nigdzie nie mogę się tego konkretnie dowiedzieć, i chyba będę musiała się przejść do ZUSu z tym zapytaniem

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Renta rodzinna a ubezpieczenie

Ale jakie odszkodowanie, od czego? Troche za mało informacji podalas żeby można było coś doradzić.

3

Porządnie rozcięłam sobie rękę, i zastanawiam się czy mogę jakieś pieniądze dostać z Zusu smile

4

Z ZUS-u , to raczej wątpię. Odszkodowań ubezpieczenie zdrowotne nie obejmuje. Ono zapewnia Ci tylko darmowa opiekę lekarską. Ale skoro się uczysz, to na pewno jesteś objęta szkolnym ubezpieczeniem grupowym ( podstawówka, gimnazjum i liceum, na studiach raczej obowiązkowego ubezpieczenia się nie płaci).

5

Dziękuję za informację smile Już wszystko wiem .

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » Renta rodzinna a ubezpieczenie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024