Szukam prawdziwej przyjaciółki.Poznań - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szukam prawdziwej przyjaciółki.Poznań

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Szukam prawdziwej przyjaciółki.Poznań

Witam serdecznie :-)

Szukam przyjaciółki z Poznania i okolic,z którą mogłabym porozmawiać,pójść na imprezę,zakupy,pośmiać się może czasem i popłakać,poplotkować.Bardzo lubię słuchać innych,pomagać,doradzać.

Dodam, że mam 20 lat,interesuje się muzyką,tańcem lubię zwierzęta ale niestety czuje się samotna.
Poszukuje przyjaciółki mniej więcej w tym samym wieku.

Zależy mi na przyjaźni realnej, nie koniecznie internetowej.

Czekam na odpowiedzi.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szukam prawdziwej przyjaciółki.Poznań

Nie mieszkam w Poznaniu, ale jesli bedziesz chciala popisac, zapraszam- iloverock@onet.pl smile

3

Witam,
Jestem Daria mam 21l,  młoda mama 14msc synka...brakuję mi koleżanki/przyjaciółki na chodzenie na wspólne spacery z Naszymi pociechami.
Może jest ktoś w podobnej sytuacji?? Mieszkam w Poznaniu.
Chętnie poznam kogoś, piszcie.
Pozdrawiam!

kinga 2906 napisałam ci email. Też jestem z Poznania i w takiej samej sytuacji.

5

Hej. Czy jeszcze ktoś czuje się samotny? Mieszkam w Luboniu od pół roku. Z chęcią poznam kogoś z tych kątów, bo nawet nie mam z kim kawki wypić

6

Witam! Mam, jak widzę, podobny problem. Niedawno przeprowadziłam się wraz z mężem do Poznania, a moje koleżanki zostały jakieś 200 km stąd. Wprawdzie mam mężusia, ale to przecież nie przyjaciółka! ;-) Poza tym oboje pracujemy w systemie zmianowym i często po prostu się mijamy. Miło by było mieć z kim wypić kawusię, czy piwko. Dopadło mnie już niestety 31 lat, ale durnych pomysłów ciągle mi nie brakuje. ;-);-);-) Jakby któraś miała ochotę popisać, pogadać, połazić, pokawkowac czy co tam jeszcze na "po" wymyślicie...czekam na info.

7

Witam, ja jestem z okolic Poznania, w sumie do Poznania mam pół godz drogi, tez mam podobna sytuacje, koleżanki mieszkają strasznie daleko i widujemy sie raz na jakiś czas, więc przyłączam się. Nadina do Lubonia mam blisko więc jak coś to pisz

8

Hej, mieszkam w Poznaniu od 6 mies, mam Meza i 14 mies Synka . ale nie mam.kolezanek , czuje sie bardzo bardzo samotna.. nie mam z kim porozmawiac.o.takich babskich sprawach:(

jezeli ktos chce , czekam na.wiadomosc. pozdrawiam.

9

Hej! Mieszkam w Poznaniu, na Świerczewie jestem mamą 2,5 letniego chłopca Chętnie poznam pozytywnie nastawioną do życia dziewczynę z którą można pogadać, pośmiać się, pójść na spacer czy spotkać się na pogaduchach przy kawie.
Lubię kontakt z ludźmi, trochę już w życiu przeszłam, chętnie porozmawiam i wysłucham. Mam 35 lat.Napiszcie. Pozdrawiam!

10 Ostatnio edytowany przez kafka28 (2014-10-01 20:29:32)

Czy wszyscy juz znalezli swoich przyjaciol, czy moze mam jeszcze jakies szanse poznac jakas kolezanke? A moze zbierzemy taka "paczke" przyjaciolek? tongue

Na poczatku sa wypowiedzi od bardzo mlodziutkich osob. Ja juz mam na koncie meza i dziecko dwuletnie, ale moge poznac Was wszystkie! Pozdrowienia smile

11

Raczej nikt nie znalazł przyjaciół, bo każdy lubi tylko pisać na forum, a już spotkać się czy odpisać na maila to nie. Smutna prawda.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szukam prawdziwej przyjaciółki.Poznań

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024