podróż zabarwiona na różowo - Netkobiety.pl

Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

#1 2009-08-16 00:45:30

Fenoloftaleina
Tajemnicza Lady

podróż zabarwiona na różowo

Podróże moich marzeń:

na lato: dzika i spontaniczna podróż autopiętą/autostopem/pociągiem/rowerem przez Polskę, a jak się rozpędzę, to po innych europejskich krajach. Z moją T. Słuchawki wbite w uszy i kieszenie wypchane snickersami. 

na zimę: po prostu wypad na deske, gdzies w wysokie góry, z jak największą paczką znajomych... Najlepiej byłoby zamieszkać w domku, gdzie zmieściliby się wszyscy. Z kominkiem. A do tego herbatka z rumem ew. gorąca czekolada. Yummy.

Może niezbyt wymyslne te marzenia, ale to chyba dobrze, prawda? Jak już to przeżyję, to pomyślę o surfuwaniu po lawie wulkanicznej lub walce z rekinami... Dobra, przeginam w druga stronę. big_smile A może którejś z was też marzy się coś takiego?

Jestem zboczona, a ty mężczyzno, podgatunku, nie wmówisz mi, że to nienormalne.

#2 2009-08-16 10:22:29

PurBlanca <3
Przyjaciółka Forum

Re: podróż zabarwiona na różowo

Ej,przecież zimą była mowa o spaniu w namiocie! big_smile
A tak poważnie mi też marzy się coś szalonego...Zawsze chciałąm pojechać do Chin,albo Japonii.
Albo przeżyć przygodę w stylu Richarda z "Niebiańskiej plaży".

Penetruję swoj wewnętrzny kosmos i płaczę nad rozlanym mlekiem.

#3 2009-08-16 13:05:30

Fenoloftaleina
Tajemnicza Lady

Nooom.. "Niebiańska plaża" wymiata... Ale w dzisiejszych czasami już chyba nie znajdziemy dziewiczej wyspy zamieszkałej tylko przez plantatorów wiadomych substancji...

Jestem zboczona, a ty mężczyzno, podgatunku, nie wmówisz mi, że to nienormalne.

#4 2009-08-21 21:37:13

kotoko
Przyjaciółka Forum

a mi  się marzy spontaniczna, ale tak naprawdę spontaniczna, wycieczka do paryża, kocham to miasto.. wink

mam wyłączoną opcję modyfikacji swoich idiotycznych pseudoprzemyśleń.

#5 2009-09-03 17:44:06

sueno6
Moderator

Fenoloftaleina napisał:

Podróże moich marzeń:

na lato: dzika i spontaniczna podróż autopiętą/autostopem/pociągiem/rowerem przez Polskę, a jak się rozpędzę, to po innych europejskich krajach. Z moją T. Słuchawki wbite w uszy i kieszenie wypchane snickersami. 

na zimę: po prostu wypad na deske, gdzies w wysokie góry, z jak największą paczką znajomych... Najlepiej byłoby zamieszkać w domku, gdzie zmieściliby się wszyscy. Z kominkiem. A do tego herbatka z rumem ew. gorąca czekolada. Yummy.

Może niezbyt wymyslne te marzenia, ale to chyba dobrze, prawda? Jak już to przeżyję, to pomyślę o surfuwaniu po lawie wulkanicznej lub walce z rekinami... Dobra, przeginam w druga stronę. big_smile A może którejś z was też marzy się coś takiego?

Ale my jesteśmy podobne big_smile
Ja o takich podróżach marzę od lat wink
Ale najbardziej marzy mi się jednak wyprawa w tereny dziewicze, może jakaś wyspa zupełnie oddalona od cywilizacji...albo przygoda wzięta z serialu "Lost"...big_smile

Być jak płynąca rzeka...

#6 2009-09-07 12:51:04

zrezygnowanaaa
Przyjaciółka Forum

Mnie się marzy Tybet, ale niestety mam ogromnego stracha przed lataniem samolotem.Dlatego póki co świat zwiedzam lądowo buuuuuuuuuuuuuuu((((((((((((((

"Nie ma czegoś takiego jak lęk przed słowami, nie w świecie wszechobecnego słowotoku i werbalnego ekshibicjonizmu" ("Dom na zakręcie")

Stopka forum