Witajcie Forumowiczki ![]()
Pół roku temu poznałem dziewczynę w dyskotece, która bardzo mi się spodobała, zacząłem z nią pisać, proponowałem jej spotkania, za każdym razem albo nie odpisywała, albo mówiła że jest "bardzo zajęta", nawet nie chciała podac terminu zastępczego ! w konsekwencji tego nic z tej naszej relacji nie wyszło, dziewczyna zdążyła spakować walizki i wyjechać na studia, próbowałem utrzymywać z nią jakiś jeszcze kontakt, ale widocznie nie chcę skoro nie odpisuję, więc dałem sobie z nią spokój, powiem tylko tyle, że ta relację trochę zepsułem i ona też. Dałem jej zbyt mało pozytywnych emocji a ona przeszła wobec mego zainteresowania bardzo obojętnie, w między czasie obserwowałem jej koleżanki, chciałbym gdzieś odczekać kilka miesięcy i zapomnieć o całej naszej relacji i spróbować poderwać jedną z jej koleżanek, która też mi się spodobała i postarać się zbudować z nią lepszą więź a w dalszej kolejności ZWIĄZEK
, tylko obawiam się jednego, że moja była mogła już mnie "zaszufladkować", i moja nowa sympatia będzie mnie postrzegać przez relację ze swoją koleżanką, poza tym nie mam do niej telefonu komórkowego, tylko konto na facebooku, nie chcę żeby mnie oceniała po tym, o czym ze sobą będziemy pisać na facebooku, opisu profilu itp.. (kontakt przez portal społecznościowy nie zastąpi kontaktu osobistego) i przez pryzmat relacji mojej z jej koleżanką. Nawet nie mam pomysłu jak do niej napisać, zagadać, żeby wzbudzić w niej zainteresowanie, od czego zacząć ?
Proszę o pomoc
Pozdrawiam