Budowanie więzi z koleżanką mojej byłej sympatii - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Budowanie więzi z koleżanką mojej byłej sympatii

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1

Temat: Budowanie więzi z koleżanką mojej byłej sympatii

Witajcie Forumowiczki smile

Pół roku temu poznałem dziewczynę w dyskotece, która bardzo mi się spodobała, zacząłem z nią pisać, proponowałem jej spotkania, za każdym razem albo nie odpisywała, albo mówiła że jest "bardzo zajęta", nawet nie chciała podac terminu zastępczego ! w konsekwencji tego nic z tej naszej relacji nie wyszło, dziewczyna zdążyła spakować walizki i wyjechać na studia, próbowałem utrzymywać z nią jakiś jeszcze kontakt, ale widocznie nie chcę skoro nie odpisuję, więc dałem sobie z nią spokój, powiem tylko tyle, że ta relację trochę zepsułem i ona też. Dałem jej zbyt mało pozytywnych emocji a ona przeszła wobec mego zainteresowania bardzo obojętnie, w między czasie obserwowałem jej koleżanki, chciałbym gdzieś odczekać kilka miesięcy i zapomnieć o całej naszej relacji i  spróbować poderwać jedną z jej koleżanek, która też mi się spodobała i postarać się zbudować z nią lepszą więź a w dalszej kolejności ZWIĄZEK smile , tylko obawiam się jednego, że moja była mogła już mnie "zaszufladkować", i moja nowa sympatia będzie mnie postrzegać przez relację ze swoją koleżanką, poza tym nie mam do niej telefonu komórkowego, tylko konto na facebooku, nie chcę żeby mnie oceniała po tym, o czym ze sobą będziemy pisać na facebooku, opisu profilu itp..  (kontakt przez portal społecznościowy nie zastąpi kontaktu osobistego) i przez pryzmat relacji mojej z jej koleżanką. Nawet nie mam pomysłu jak do niej napisać, zagadać, żeby wzbudzić w niej zainteresowanie, od czego zacząć ?

Proszę o pomoc
Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Budowanie więzi z koleżanką mojej byłej sympatii

Hmmmm jesli znasz te jej kolezanke ale nie z widzenia, to zagadaj zwyczajnie smile co slychać itp np, a jesli nie smile to juz trudniej smile hehe nie wiem jakby zareagowala na slowa w stylu "hej poznamy się"?

3

znam ją z widzenia niestety sad

4

No to rzuć hej poznamy sie? raz kozie smierć, jakoś trzeba zagadać, dodaj ja do znajomych ciekawe czy cie przyjmie

5

"Hej poznamy się" takie banalne teksty można było pisać na portalach 5,8 lat temu, teraz małe prawdopodobieństwo żeby chciała się zapoznawać, jeśli ja napisze do niej taki tekst w pierwszej wiadomości, zbyt mało emocjonalne i słabe w przekazie, trzeba się trochę postarać

6

To sie staraj i sam coś wymyśl tongue a nie. Powodzenia smile

7

nie chcę żeby mnie oceniała po tym, o czym ze sobą będziemy pisać na facebooku, opisu profilu itp..  (kontakt przez portal społecznościowy nie zastąpi kontaktu osobistego)

No nie zastąpi, ale jednak ma wpływ i tego raczej nie unikniesz. Co do koleżanki - czy bierzesz poprawkę, że ona Cię w ogóle może nie pamiętać? Ja bym raczej nie zapamiętała.

Co do zagadywania, ja zwykle znajduję jakieś podobieństwa i zagaduję na starcie o nie, jak nam sie rozmowa klei to proponuję spotkanie.

8

Bliźniaczka22 napisał/a:

To się staraj i sam coś wymyśl tongue a nie. Powodzenia smile

Mam problem nie mam pomysłu co do niej napisać nic mi nie przychodzi do głowy ! ,

9

Vian napisał/a:

nie chcę żeby mnie oceniała po tym, o czym ze sobą będziemy pisać na facebooku, opisu profilu itp..  (kontakt przez portal społecznościowy nie zastąpi kontaktu osobistego)

No nie zastąpi, ale jednak ma wpływ i tego raczej nie unikniesz. Co do koleżanki - czy bierzesz poprawkę, że ona Cię w ogóle może nie pamiętać? Ja bym raczej nie zapamiętała.

Co do zagadywania, ja zwykle znajduję jakieś podobieństwa i zagaduję na starcie o nie, jak nam sie rozmowa klei to proponuję spotkanie.

Tak biorę to pod uwagę, ze będzie mnie nie pamiętać, to chyba lepiej budować więź od podstaw, jak dziewczyna jeszcze nie ma o mnie wyrobionego zdania

Co do zagadywania, jeśli dziewczyna ma jakieś opisy zdjęć, można też do nich jakoś ustosunkować, nie lubię tego, jak piszę z dziewczyną i mi nie odpisuje, albo odpisuje po kilku miesiącach, wówczas może stracić w tym czasie zainteresowanie mną, chciałbym tego uniknąć !!!

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Budowanie więzi z koleżanką mojej byłej sympatii

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024