Namaste... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Namaste...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Namaste...

Znalazłam się tu przypadkiem - w poszukiwaniu symptomów zdrady - ale to nie jedyny problem jaki mnie w życiu trapi...na pewno jestem inna, niż większość ludzi, których znam na co dzień i zapewne z tego powodu tak trudno żyć mi w sposób jaki większość określa jako normalny...tylko tak naprawdę - kto dziś żyje normalnie...czym jest normalność...- jedno jest pewne - zalogowałam się, bo chcę być szczęśliwa, a wiem, że w moim przypadku bardzo ważne jest się wygadać, wyrzucić  z siebie to co męczy, oczyścić...a a racji tej mojej odmienności nie mam już zbyt wielu znajomych, z którymi mogłabym szczerze porozmawiać...zresztą chyba nigdy nie miałam...mam już jednak dość mojego dotychczasowego życia- a wiem jedno - jeśli nie ja sama, to nikt mi nie pomoże...ale wiem też, że potrzebuję wsparcia ze strony takich osób jak ja  więc jeśli są tu tacy, chętnie porozmawiam - wręcz MUSZĘ porozmawiać, bo nie chcę skończyć marnie, a robię wszystko w tym kierunku...wątek założyłam na Stres, Lęk, nerwica, depresja -
Tu się po prostu witam - serdecznie - i przyznam, że obawiam się mocno, czy w ogóle ktoś mnie zrozumie...a równie mocno licze na to, że w końcu pozbędę się tych moich wszelakich obaw, które męczą moje życie...

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez mysterious_chocolate (2014-01-23 12:47:15)

Odp: Namaste...

Witaj smile

Po części cię rozumiem, więc nie jesteś całkiem sama

A i mam pytanie, bo przyciągnął mnie tutaj tytuł wątku smile Skąd się wzięło ''Namaste''? Brzmi jak tytuł opowiadania, które kiedyś czytałam w internecie
Pozdrawiam

3

Namaste to po prostu hinduskie pozdrowienie- takie nasze witaj:)

chyba chciałam, by było niebanalnie - lubię się wyróżniać i zwracać uwagę - ale w takim pozytywnym sensie - po to, by przyciagnąc podobne osoby:)
Pozdrawiam

Rozumiem smile To widzę, że w jakimś sensie jesteśmy do siebie podobne. Ja się wyróżniam choć nie jest to coś nad czym się zastanawiam, samo się dzieje, choć nie koniecznie jest to coś co w sobie lubię, zależy z jakiej strony na to spojrzeć. Ludzie odbierają to różnie
Interesujesz się takimi państwami jak Indie? smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Namaste...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024