Zrobiłam straszną rzecz! Jak odzyskać najlepszą przyjaciółkę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Zrobiłam straszną rzecz! Jak odzyskać najlepszą przyjaciółkę?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: Zrobiłam straszną rzecz! Jak odzyskać najlepszą przyjaciółkę?

Hej, potrzebuje pomocy,bo nie mam z kim pogadac i sie poradzić. Mam nadzieję, że tutaj przeczytam jakies pomocne rady. Straciłam przyjaciółkę sad Opowiem od początku...znamy się 5 lat, od 2 lat mieszkamy razem a od pewnego czasu niemalże bez przerwy przebywałyśmy razem, mogłam jej wszytsko powiedzieć, z wszytskim zaufać, ona mi również. Imprezowałysmy zawsze razem, dzieliłyśmy sie wszystkim, było idealnie, jak w przyjaźni. Ale ostatnio, na ostatniej imprezie przesadziłam...Moja przyjaciółka tydzień wcześniej przespała sie z chłopakiem poznanym na imprezie. Na kolejnej imprezie ja byłam pijana(niestety bardzo, bo wielu rzeczy nie pamiętam) rozmawiałąm z tym chłopakiem(z tym, z którym ona tydzień wcześniej poszła) i caly czas z nim chodziłąm, uciekałąm od przyjaciółki aż w końcu poszłam z nim, wylądowaliśmy w hotelu i...stało sie! ;/ Moja przyjaciółka bardzo sie o mnie martwiła bo nie wiedziała gdzie jestem, nie dałam zadnego znaku zycia cała noc i cały dzień. Pisała do tego kolesia, dzwoniła, bo myślała, ze jestem z nim, ale co sie okazało (o czym nie miałam pojecia) on sie w ogóle do niej nie odezwał i ona jeszcze bardziej sie martwiła. Ja po południu wróciłam do domu i...to chyba najgorsze...powiedziałam, ze spedziłąm noc z całkiem kims innym, nie z nim. ;/ Było mi mega głupio i wstyd ;/ Dwa dni pozniej, Ona powiedziała mi, że wie wszytsko, wie, ze z nim byłam i ze jej kłamałam w oczy i nigdy na pewno juz mi nie zafa, ze to koniec naszej przyjazni, bedziemy sie kolegowac i utrzymywac relacje jakies, ale to takie zwyczajne, na potrezby wspólnego mieszkania i studiowania.
Co ja mam zrobić?Kocham ją jak najlepszą przyjaciółke! Będzie mi bardzo cięzko sie z tym pogodzić, nie wiem czy w ogóle kiedykolwiek uda mi sie z tym pogodzic, ze przez takie cos straciłam ją i jej zaufanie. Pomózcie proszeee!
Dodam jeszcze, ze to nie jest chłopak, który jej sie podobał albo coś. Pokłóciła sie z nim nawet na tej imprezie i powiedziala mi o tym...a ja jak ta suka i tak za nim poszłam! ;/ Jestem beznadziejna wiem o tym. Ale bardzo bym chciała, żeby dała mi drugą szansę i zeby nasza przyjazn sie nie kończyła.
Powiedziała, że potrzebuje kilku dni na przemyślenie tego sobie...a co później? Co mam zrobić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zrobiłam straszną rzecz! Jak odzyskać najlepszą przyjaciółkę?
mimkaa napisał/a:

dzieliłyśmy sie wszystkim, było idealnie, jak w przyjaźni.

W czym jest problem skoro się podzieliłyście jak to w waszej przyjaźni bywa ?

3

Miałam na myśli to, ze 'dzieliłysmy sie' tajemnicami, sekretami itp, wiadomo, ze nie czym takim jak chlopak.

4

mimkaa napisał/a:

Miałam na myśli to, ze 'dzieliłysmy sie' tajemnicami, sekretami itp, wiadomo, ze nie czym takim jak chlopak.

To taki mały sarkazm był smile.

Ale to nie był jej chłopak z tego co wyczytałem. Po prostu się z nim przespała tak jak i ty. Koleś skorzystał bo trafiły mu się dwie łatwe panienki i tyle. W dalszym ciągu nie wiem jaki tu jest problem?

No chyba, że jesteś kolejnym trollem na tym forum...

5

Problemem jest to, ze ja oszukałam ;/ i teraz ona 'zerwala' nasza przyjazn. Tu nie chodzi o chłopaka, nie chodzi o przespanie sie(choc oczywiście z tego powodu tez nie za dobrze sie czuje), ale o przyjazn. Potrzebuje rady własnie w tym temacie, co zrobić, zeby mi wybaczyła, nie czuła do mnie urazy i żebyśmy się dalej przyjazniły?

6 Ostatnio edytowany przez nokiaaa (2014-01-23 09:15:17)

co to za przyjaźń gdy dziewczyny wymieniają się kolesiem w łóżku?
gdy moja koleżanka, a nie przyjaciółka nawet po imprezie przespała się z chłopakiem który mi się podobał, taka sytuacja była ze 2-3 razy i nawet palcem bym go nie tknęła, bo nie chciałam trzody w towarzystwie, wazniejsza dla mnie była atmosfera w towarzystwie, bo z nimi spędzałam wakacje, wekkendy i wszystkie wolne dni!
cóż mysle ze oprocz towarzystwa wazniejszy jest szacunek do samej siebie, zabezpieczaj się, bo nigdy nic nie wiadomo, młodosc przeminie i wtedy co?
moja kumpela była rozwódką, rozumiem ze każdy potrzebuje seksu i czułości, ale magda przechodzila sama z siebie, w malym miasteczku w knajpie gdzie polowa to znajomi co tydzien inny koles, potem dla mnie wyznacznikiem wartosci chlopaka bylo to czy dal sie wyrwac jej wyrwac. magda to wspaniala osoba, ciepla i przyjazna!nie wiem czemu sie tak nie szanuje, nie wiem czemu nie poszuka sobie jednego faceta:(

7

Daj swojej koleżance czas. Zawiodlas jej zaufanie więc czuje się rozgoryczona. Niech trochę ochlonie a potem szczerze z nią pogadaj, powiedz źe zalujesz źe ja oklamalas. Na pewno ci wybaczy.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Zrobiłam straszną rzecz! Jak odzyskać najlepszą przyjaciółkę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024