pierwszy krok? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: pierwszy krok?

Trochę mi głupio zadawać takie pytania. Ale cóż, stało się. Zacznijmy jednak od poczatku

W krótkich żołnierskich słowach. Mam 19 lat ( ok, prawie ). Od jakiegoś czasu zauważyłem, że w sql oglądają się za mną dwie, o 2 lata młodsze dziewczyny ( paradoksalnie koleżanki ). Wszystko spoko, jak to u faceta od razu samoocena do góry. Jako że od dłuższego czasu jestem wolny i jedna z nich wpadła mi w oko pomyślałem, że warto spróbować, zagadać. I tu się zaczynają schody...
Nie będę się rozpisywał o swojej osobowości ani wyglądzie, strasznie tego nie lubię. Po krótce- szczupły, całkiem przystojny (podobno) ,blondyn, ok 180cm wzrostu, ciuchy typu reserved, new Yorker, h&m, ogólnie - co może dziwić  w kontekście tego tematu- uważany za... podrywacza i kobieciarza. Najgorszą cechą mojego charakteru tzn ta, której najbardziej nie lubię jest nieśmiałość. Zwłaszcza do dziewczyn. Jeśli już zrobię ten pierwszy krok to potem jakoś to leci. Tylko jak zrobić ten pierwszy ruch?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: pierwszy krok?

Przede wszystkim luz:) Rozpocznij rozmowę swobodnie.Nie traktuj każdej koleżanki jako potencjalną dziewczynę.Należy rozmawiać jak z kumplem z tym,że " w spódnicy":)

3

słonecznik30 napisał/a:

.Nie traktuj każdej koleżanki jako potencjalną dziewczynę.

Haha prawda prawda smile ale ta pierwsza rozmowa zawsze najważniejsza wink

4

Właśnie dzisiaj w sql uświadomiłem sobie, że największym problemem będzie... Podejść do niej. Rozpoczęcie rozmowy to bułka z masłem. Ale na nieśmiałość chyba nie ma rady ;/

Witaj Ozzy001 smile
Mam ten sam problem tylko, że ja jestem płci przeciwnej smile
Większość osób po wyglądzie oceniając mnie uważa, że jestem śmiała, odważna, ale wcale tak nie jest, rozumiem Twój ból, ale kobieta zazwyczaj pierwsza nie zagada, wiec bierz się i próbuj smile)

6

No właśnie w tym problem że pierwsze nigdy nie zagadują tylko " dają znaki":) dziewczyny, czemu takie jesteście?: (

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024