Izabela... to ja - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Izabela... to ja

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Izabela... to ja

Witajcie Dziewczyny,
postanowilam sie zarejstrowac na stronce z nadzieja ze uda mi sie uzyskac jakas pomoc od kobiec ktore sa w podobnej sytuacji co ja. Syndrom kobiety, ktora kocha za bardzo...
Mam nadzieje, ze tutaj uda mi sie znalesc sile...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Izabela... to ja

Witamy serdecznie Izo smile

Pewnie u mnie to chwile potrwa za nim sie otworze... Za nim nabiore odwagi. Kocham bezgranicznie mojego mezczyzne, On mnie rowniez... ale milocs ta stala sie chora, toksyczna, zaborcza, obsesyjna... ciezka... taka bolesna czasami. Zmienilo mnie to bardzo... Oslabilo poczucie wiary w siebie...

4

IzabelaCzartoryska napisał/a:

Witajcie Dziewczyny,
postanowilam sie zarejstrowac na stronce z nadzieja ze uda mi sie uzyskac jakas pomoc od kobiec ktore sa w podobnej sytuacji co ja. Syndrom kobiety, ktora kocha za bardzo...
Mam nadzieje, ze tutaj uda mi sie znalesc sile...

Witaj Izo w społeczności Netkobiet! smile
Mamy na forum miejsce dokładnie takie, jakiego szukasz - grupę wsparcia dla kobiet kochających za bardzo http://www.netkobiety.pl/t17705.html
Mam nadzieję, że uda Ci się tam znaleźć zrozumienie oraz siłę, której tak bardzo potrzebujesz.

5

Witamy się na forum Izo.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Izabela... to ja

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024