Cześć - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 30 ]

1

Temat: Cześć

Cześć!
Jestem Kamia mam 24 lata. Od 4 lat mieszkam w Krakowie i w sumie czuje się tu strasznie przytłoczona tym miastem i samotna.
Mam 2 synów 3 latka i drugi 2 miesiące, oraz kochającego męża. Interesuje się literaturą, bardzo dużo czytam fantastyka, romanse fantastyczne, książki historyczne i psychologiczne. Lubię komedie, komedie romantyczne, czasami jakiś horror smile Uwielbiam spacery po łąkach, lasach, górach smile Szukam kogoś z kim mogłabym popisać, porozmawiać może umówić się na jakąś kawę, ciastko smile
A przy okazji Szczęśliwego Nowego Roku! Spełnienia Marzeń!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Cześć
KaMia napisał/a:

Cześć!
Jestem Kamia mam 24 lata. Od 4 lat mieszkam w Krakowie i w sumie czuje
się tu strasznie przytłoczona tym miastem i samotna.
Mam 2 synów 3 latka i drugi 2 miesiące, oraz kochającego męża.
Interesuje się literaturą, bardzo dużo czytam fantastyka, romanse
fantastyczne, książki historyczne i psychologiczne. Lubię komedie,
komedie romantyczne, czasami jakiś horror smile Uwielbiam spacery po
łąkach, lasach, górach smile Szukam kogoś z kim mogłabym popisać,
porozmawiać może umówić się na jakąś kawę, ciastko smile

hej witamy serdecznie ja nie jestem z krakowa ale możemy że sobą popisać wink

3

Witaj.
Ja jestem z północy wink Ale porozmawiać możemy.

4

witaj .. Ja tez stawiam tu pierwsze kroki .

5

Czym się interesujecie? Co lubicie robić?

6

ja mam podobną sytuację do twojej też siedzę z dzieckiem w domu cały czas i nieraz nie mam się do kogo odezwać

7

Natalia123423 napisał/a:

ja mam podobną sytuację do twojej też siedzę z dzieckiem w domu cały czas i nieraz nie mam się do kogo odezwać

pisałaś do mnie na maila i cos widze kontak sie urwal ne chcesz juz pisac ze mna?

8

Cześć dziewczyny.Ja jestem z Opola czy jest jeszcze jakaś forumowiczka z tej miejscowości?

9

ja jestem z Ostrowa Wlkp

10

Natalia123423 napisał/a:

W jakim wieku masz dzieci? Możemy popisać,porozmawiać smile

No ja jestem z Krakowa ale chętnie popisze z osobami także spoza mojego miasta smile

11

porozmawia ktos ze mna? bo kazdy tak pisze tutaj ze z chcecia pogada a nikt sie nie odzywa sad

12 Ostatnio edytowany przez hanusia198686 (2014-01-02 23:35:49)

piszcie na maila

13 Ostatnio edytowany przez boczulka (2014-01-02 23:25:15)

hanusia1...86 napisał/a:

moje gg to : 31....17

Haniu nie powinnaś raczej umieszczać prywatnego gg pa publicznym forum, wiesz różni ludzie mają tu dostęp!
Wszystkim nowym netkobietą szczerze polecam netkafejki, na pewno każda znajdzie coś dla siebie.

14

juz zmienilam:)

15

no fajnie właśnie widziałam, że jesteś. Zaglądnij na kefejkę na pewno znajdziesz bratnią duszę

16

Witam was w ten kolejny Nowy dzien w Roku smile co tam u was słychać?

17

Piękna pogoda:) Słoneczko świeci smile A ja nie mam pomysłu co na obiad mężowi zrobić sad Może ktoś ma jakiś pomysł?  Na marginesie mój mąż lubi mięso ^^ zup nie jada smile

18

KaMia napisał/a:
Natalia123423 napisał/a:

ja mam
podobną sytuację do twojej też siedzę z dzieckiem w domu cały czas i
nieraz nie mam się do kogo odezwać

W jakim wieku masz dzieci? Możemy popisać,porozmawiać smile

No ja jestem z Krakowa ale chętnie popisze z osobami także spoza mojego
miasta smile

moje to już do szkoły chodzi ma 8 lat.

19 Ostatnio edytowany przez boczulka (2014-01-03 12:50:17)

A u mnie deszczowo od rana.

mój tez mięso jadliwy i też nie mam pomysłu na dziś! a jakie mięsko jada twój luby?

Jak możecie sobie przeczytać, też mam dwoje dzieci 6 lat a drugie 9 miesięcy

20

No niestety u mnie słoneczko nie świeci sad pochmurno jest sad ale ciepło. Skończyło sie dobro czyli te wolne dni, dzisiaj do pracy i to na 22 i do 6 rano sad ale jutro już wolne długi weekend:) co będziecie dziewczyny porabiały?:)

21

dziewczęta może uda mi sie was zwerbować do tematu love '' Jak żyć ze sobą po ślubie''
fajne miejsce na pogaduchy przy kawie i nie tylko, zaglądnijcie może się wam spodoba

22

Rafałek u mnie ma 3 lata a Mateuszek 2 miesiące.
Mój mąż lubi oczywiście schabowe, karczek w przyprawach i bardzo lubi kuchnie meksykańską i chińską. Kurczaki odpadają, sporadycznie indyk. Ze względu na to że karmie i jestem na diecie ciężko jest mi doprawić do smaku potrawy dla męża wink Na szczęście nie am aluzji i jak nie patrze wszystko sam doprawia smile

23

to może powiesz jak robisz chińszczyznę bo ja właśnie dziś robię i powiem ci, że te wszystkie fixy to lipa daleko im do chińczyka

24 Ostatnio edytowany przez KaMia (2014-01-03 18:14:31)

Ja nie robię chińszczyzny z fixa smile sama przyprawiam smile Jakoś wychodzi, czasami podpieram sie przyprawą do chińszczyzny smile Sama bambus kiełki daje dużo i działa cuda trochę sosu sojowego wymieszanego z olejem woda i kostka rosołową(proporcja to 4 łyżki sosu 2 oleju pol kostki 8 wody) do tego papryka i kurczak wedle uznania smile Dobry pomysł z tą chińszczyzną, ale muszę,się podpierać tym co mam w domu,  młodszy syn przeziębiony a w wtorek ma szczepienie więc trzymamy sie domu smile Ostatecznie zrobiłam krokiety z mięsem ;P Mąż będzie narzekał ale musi przeżyć smile

25

KaMia napisał/a:

Cześć!
Jestem Kamia mam 24 lata. Od 4 lat mieszkam w Krakowie i w sumie czuje się tu strasznie przytłoczona tym miastem i samotna.
Mam 2 synów 3 latka i drugi 2 miesiące, oraz kochającego męża. Interesuje się literaturą, bardzo dużo czytam fantastyka, romanse fantastyczne, książki historyczne i psychologiczne. Lubię komedie, komedie romantyczne, czasami jakiś horror smile Uwielbiam spacery po łąkach, lasach, górach smile Szukam kogoś z kim mogłabym popisać, porozmawiać może umówić się na jakąś kawę, ciastko smile

Witaj serdecznie Kamia smile

26

Cześć witamy się w naszym gronie.

27

Witajcie, czy można się przyłączyć do Waszego grona jeszcze smile?

28

Witam. Jestem Beata smile Można się przyłączyć?

29

Zapraszamy smile

Posty [ 30 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024