Karmienie piersią w początkach ciąży. SKURCZE! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Karmienie piersią w początkach ciąży. SKURCZE!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Karmienie piersią w początkach ciąży. SKURCZE!

Witam.
Wczoraj wieczorem podczas karmienia pojawiły się lekkie skurcze i pobolewania brzucha , dzisiaj tak samo... Czy mogą mieć związek z karmieniem piersią ? Czy ciąża może być przeciwwskazaniem do karmienia? Zależy mi bardzo by córeczka otrzymywała moje mleczko chociaż przez kilka miesięcy ale narzeczony zaczął panikować i uważa by  lepiej nie ryzykować i odstawić małą od piersi. Czy Jego obawy są uzasadnione czy może przesadza?
W pierwszej ciąży na jej początkach również miałam skurcze , plamienia a pózniej doszło krwawienie . Taka moja natura czy może teraz laktacja przyczyniła się do tego ??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Karmienie piersią w początkach ciąży. SKURCZE!

Julia kiedys slyszalam ze nie powinno sie karmic piersia bedac w ciazy. Najlepiej bedzie jak spytasz o to ginekologa

3 Ostatnio edytowany przez Kala (2013-12-25 21:52:38)

Witam,
Kiedys gdzies przeczytalam,ze dotykanie,glaskanie brodawek moze wywolac skurcze.
Na Twoim miejscu bym odstawila.

Pzdr.

4 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2013-12-25 23:37:53)

Julia....tu jest coś w temacie.... podaje linka

link usunięty

Ale na wszelki wypadek zapytaj lekarza.

Przypominam, że na forum nie wklejamy linków do komercyjnych stron internetowych i innych forów. Jeśli chcesz się czymś podzielić, to skopiuj fragmenty tekstu i podaj źródło - nie wklejaj linków.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Karmienie piersią w początkach ciąży. SKURCZE!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024