Witam.
Wczoraj wieczorem podczas karmienia pojawiły się lekkie skurcze i pobolewania brzucha , dzisiaj tak samo... Czy mogą mieć związek z karmieniem piersią ? Czy ciąża może być przeciwwskazaniem do karmienia? Zależy mi bardzo by córeczka otrzymywała moje mleczko chociaż przez kilka miesięcy ale narzeczony zaczął panikować i uważa by lepiej nie ryzykować i odstawić małą od piersi. Czy Jego obawy są uzasadnione czy może przesadza?
W pierwszej ciąży na jej początkach również miałam skurcze , plamienia a pózniej doszło krwawienie . Taka moja natura czy może teraz laktacja przyczyniła się do tego ??
Julia kiedys slyszalam ze nie powinno sie karmic piersia bedac w ciazy. Najlepiej bedzie jak spytasz o to ginekologa
3 2013-12-25 21:49:37 Ostatnio edytowany przez Kala (2013-12-25 21:52:38)
Witam,
Kiedys gdzies przeczytalam,ze dotykanie,glaskanie brodawek moze wywolac skurcze.
Na Twoim miejscu bym odstawila.
Pzdr.
4 2013-12-25 23:27:39 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2013-12-25 23:37:53)
Julia....tu jest coś w temacie.... podaje linka
link usunięty
Ale na wszelki wypadek zapytaj lekarza.
Przypominam, że na forum nie wklejamy linków do komercyjnych stron internetowych i innych forów. Jeśli chcesz się czymś podzielić, to skopiuj fragmenty tekstu i podaj źródło - nie wklejaj linków.