Ostatnio kupiłam z tej serii "Antybakteryjny krem nawilżający" oraz "roll - on".. Czy ktoś z Was używał już tych preparatów i mógłby się podzielić swoją opinią?? Ja po dłuższym czasie używania napisze Wam efekty ![]()
2 2013-12-22 10:29:53 Ostatnio edytowany przez Nataluszek (2013-12-22 10:30:48)
Osobiście akurat tych specyfików nie używałam, ale z firmą Eveline zetknęłam się już nie raz.
Nie jest to marka, przy której chciałam/chciałabym zostać. Kosmetyki są raczej przeciętne, a efekt, jaki dzięki nim uzyskujemy (czy to krem, czy to tusz, czy podkład) nie jest zachwycający, ani nawet przeciętny. Jest zerowy i...brzydki. ![]()
Sparzyłam się kilka razy na tej firmie i raczej nie zagości ona w mojej kosmetyczce.
Akurat tych kosmetyków z Eveline nie używałam, ale inne bardzo dobrze się sprawdzały. Jestem ich wielką fanką. Ostatnio kupiłam BB od nich i jest super . Dla mnei kosmetyki te są w dobrej cenie i dają dobry efekt.
Powiedzcie mi dlaczego ja nie moge sie przekonac do eveline? Tyle pozytywnych opini slyszałam, a i tak gdzies po glowie mi chodzi ze to nie sa dobre kosmetyki...
Powiedzcie mi dlaczego ja nie moge sie przekonac do eveline? Tyle pozytywnych opini slyszałam, a i tak gdzies po glowie mi chodzi ze to nie sa dobre kosmetyki...
Wszystko zależy od konkretnego produktu, ale faktycznie składy produktów do pielęgnacji z reguły nie powalają...
Z tej samej pułki cenowej wolę np. Bielendę ![]()