Twarz - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Twarz

Hej znacie jakieś skuteczne sposoby na pozbycie się wąsika nad górną wargą?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Twarz

depilacja laserowa.. moja koleżanka na to poszła a miała bardzo ciemny widoczny meszek .. zapłaciła chyba 100 zł za dwie wizyty ( bo nie mogła wszystkiego od razu) i ogólnie to była bardzo zadowolona .. i nie było nic widać .. jedynie chyba przez dzień czy dwa miała zaczerwienione to miejsce (wiadomo) .. jak jest teraz to nie wiem bo nie utrzymuje już z nią kontaktu ale zawsze warto spróbować .. jedynie czego nie wolno robić to depilować maszynką ! Broń Cie Panie Boże ! co do plastrów to nie wiem .. kremów nie polecam .. a słyszałam że niektóre wodą utlenioną rozjaśniają ...

Pozdrawiam smile

3

Plastry są w porządku, ale trzeba to robić umiejętnie:) Sama planuje w najbliższym czasie wybrać się na laser smile

4

Ja miałam robiony wąsik woskiem- ale nie w plastrach, tylko normalnie nakładanym patyczkiem (jeszcze na zajęciach z kosmetologii smile) i szczerze mówiąc... nie polecam. Na początku faktycznie, gładkie, ale potem zaczęły mi się robić malutkie syfki hmm Nie wiem czy to efekt wrastania włosków, czy podrażnienia, ale nie było warto, wąsik miałam minimalny i na bank mniej rzucał się w oczy niż te krostki.

5

wosk jest najlepszy, ale na długotrwały efekt tylko laser

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024