Witam,
mam problem i nie wiem jak sobie z nim poradzić. Od października pisze z pewnym chłopakiem, który bardzo mi się podoba. Zaczepilam go pierwsza ale na facebooku gdy odpowiedział na zaczepke bardzo się ucieszylam i napisałam do niego. Po jakimś czasie poprosiłam o numer telefonu, ponieważ rzadko kiedy bywalismy w tym samym czasie a ja chciałam się dowiedzieć o nim jak najwięcej i ?rozmawiać? jak najczęściej. Dostałam momentalnie numer. Od tamtej pory piszemy ze soba ale zawsze to ja pierwsza zaczynam. Nie mam odwagi zagadac do niego w szkole. Mamy razem dwie lekcje w tygodniu z powodu łączenia grup i bardzo często lekcje koło siebie więc często się mijamy na korytarzach. Zauważyłam, że często patrzy w moja stronę ostatnio nawet siada blisko na ławce w czasie przerw. Nie wiem czy specjalnie ale parę razy byla taka sytuacja, że najpierw siedział na końcu korytarza a jak się popatrzylam w jego stronę i usniechnelam to przychodził bliżej a czasami nawet na ta sama ławkę tylko zawsze w towarzystwie jakiegoś kolegi. Więc jak tu podejść i zagadac skoro zawsze ktos z nim jest. Nie chce być tylko koleżanka z która wymienia smsy. Jestem zauroczona bo mimo że czuje motyle to na takim etapie gdzie tylko piszemy smsy nie sądzę że mozna to już nazwać miłością. Może idealizuje ale on jest taki jak sobie wymarzylam kiedyś będąc mała dziewczynka. Dziś mam prawie 20 lat. A przed oczami mam tylko jego wizerunek. Przeszkadza mi to że zawsze to ja pisze pierwsza i że czasami mi nieodpisuje. Zadawalam mu wiele pytań odnośnie tego co lubi i bardzo często odpowiada że nie wie albo nie ma czegos ulubionego. Dla mnie to wydaje się być dziwne. Nie wiem czy nie zepsułam wszystkiego tym, że go komplementowalam a nawet w niektórych smsach wyznawalam co do niego czuje. Zaprosilam go na spacer ale jest zapracowany i na razie nie może znaleźć dla mnie czasu. On ma wiele adoratorek o których pisal a nawet dwie znam osobiście i momentami jak patrzę na nie to czuje e nie podolam. Sa ładniejsze i do tego nie bały się zagadac. Tylko on mówił że one go nie interesują że szuka czegoś innego. Nie wiem co robić nie chce być tylko koleżanka of smsow. Chce aby to on o mnie zabiegal i pisal pierwszy. Potrzebuje dobrej duszyczki która graczy dobra rada jak go uwieźć bo cycki i tyłek na wierzchu to już się dowiedziałam że to go nie kreci ^ łapie i cieszy oko ale nie takiej kobiety szuka. Pomoże ktos? Da sie jeszcze coś zrobić w ogóle? Jeszcze nigdy w życiu nie zależało mi tak na kimś. Byłam ze starszym of siebie chłopakiem przez ponad 2,5 roku i nie czułam tego co czuje teraz ![]()
1 2013-12-15 12:52:53 Ostatnio edytowany przez praLinka94 (2013-12-15 13:04:52)
Pewnie smsa-mi go nie zauroczysz. Zagadaj w szkole, to nic ,że zawsze z kimś jest, to niczemu nie przeszkadza. Nie spróbujesz nie dowiesz się. Nieważne, że myślisz że zalecają się do niego ładniejsze dziewczyny, on wcale nie musi tak myśleć. To Twoja opinia, bo pewnie się troszkę boisz. Złap go na przerwie i pogadaj ![]()
A czasem to kobieta musi się postarać, tylko nie bądź natrętna bo wtedy na pewno straci zainteresowanie.
Po tym co piszesz to nie jest toba zainteresowany za specjalnie . W sumie niewiele mozesz zrobic , na sile go przeciez sobie nie wezmiesz . Sprobuj z nim pogadac w realu , tylko nie badz nachalna ani natretna, a jezeli dalej nie bedzie okazywal zainteresowa to odpusc bo chlopaki nie lubia jak sie za nimi lata wola bardziej niedostepne dziewczyny
4 2013-12-15 15:33:40 Ostatnio edytowany przez ego82 (2013-12-15 15:36:52)
to odpusc bo chlopaki nie lubia jak sie za nimi lata wola bardziej niedostepne dziewczyny
A dziewczyny niedostępnych chłopaków. Dlatego szczera rozmowa jest najlepsza.
Dziękuję za szczere rady ![]()
Hej
Widać, że nie jest specjalnie zainteresowany skoro zawsze piszesz pierwsza a w szkole też jakoś nie zagaduje.. A może nie lubi jak mu się ktoś narzuca
Bądż bardziej tajemnicza, nie nadskakuj aż tak bo się chłopak spłoszy i ucieknie
Daj mu się wykazać, jesli mu zalezy to może sam wyjdzie z inicjatywą ![]()
Moim zdaniem powinnaś odpuścić na jakiś czas i poczekać na jego reakcje.
Nie wygloda na to aby on by zainteresowany. Na niesmialego tez nie wygloda skoro rozmawia z innymi kobietami.Przestan sie odzywac i czekaj na reakcje. Jesli nie zaprosi cie na spotkanie to sobie odpusc. Jesli nie chcesz byc jego smsowa kolezanka to nie godz sie na to. On ci odpisuje jak mu sie nudzi,pewnie czuje ze jestes nim zaintersowana i lubi jak mu glaszczsz jego ego !