Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Nie jesteś zalogowany.
Ostatnio koleżanka zabrała mnie do wegetariańskeigo baru Momo Bar, na ulicy Dietla, między Krakowską a Bożego Ciała.Bardzo fajne miejsce i smaczne jedzonko.Oczywiście wybór potraw wegetariańskich indyjskich czy tybetańskich.
Polecam Sambar - zupę południowoindyjską oraz pyszne świeże soki, np. wspaniały sok marchwiowy:)Miejsce godne odwiedzenia, tylko wolałabym tam usłyszeć muzykę z azjatyckich klimatów,a niekoniecznie jazz czy Radio Zet.
Znam, byłam i próbowałam jedzenia-potwierdzam, rzeczywiście warto tam iść, choćby ze względu na ten sok marchwiowy:)Pierożków momo nie polecam, bo jest ich mało tylko 6 sztuk i uważam,że cena jest zawyżona i nie adekwatna do ilości.Ale dla tych, którzy chcą posmakować namiastki azjatyckich potraw, to może być neizła gratka. I zdecydowanie lepiej by było gdyby do klimatycznego wystroju grano azjatycką muzykę.