[Warszawa] Szukam kobiety do pogadania i popisania - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » [Warszawa] Szukam kobiety do pogadania i popisania

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 39 ]

1 Ostatnio edytowany przez marioosh666 (2013-12-01 12:52:29)

Temat: [Warszawa] Szukam kobiety do pogadania i popisania

Jak w temacie smile Chcę popisać przez Internet z kimś kto pozwoli mi dotknąć swojej duszy smile, a może kiedyś się spotkać i pogadać w realu. Stąd dobrze jeżeli mieszkasz w Warszawie, okolicy lub czasami tu jesteś. Mam 27 lat. Najbardziej interesują mnie kobiety w wieku 19 - 40 lat, bo z takimi najlepiej się dogaduję. Innych życzeń nie mam smile

P. S. Kobiety z problemami, po przejściach, z kompleksami itp., czyli ciekawe - bardzo chętnie - nie boję się wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: [Warszawa] Szukam kobiety do pogadania i popisania

Większość ludzi ma jakiś kącik w duszy, do którego innym wzbrania dostępu.

3

wodniczka29 napisał/a:

Większość ludzi ma jakiś kącik w duszy, do którego innym wzbrania dostępu.

Takie coś (kącik) rozumiem, ale nie mam ochoty oglądać kolejnej maski. Chodzi o osobę, która chce się choć trochę otworzyć. Zresztą po to szuka się poza swoim kręgiem znajomych, bo można więcej powiedzieć bez konsekwencji smile

4

Tak, a jeszcze wirtualnie, gdzie nikt cię nie zna, można powiedzieć to, czego nie powie się w realu. Z drugiej strony każdy z nas zakłada odpowiednią maskę w różnych sytuacjach i każdy z nas jest aktorem w teatrze życia. Maskę przybierasz po to, żeby w oczach swojego rozmówcy wypaść tak, jak chcesz i na bieżąco oceniasz skuteczność tej maski. Chociaż nie we wszystkich obszarach życia warto chować się za maską.
No to troszę się powymądrzałam smile

5

Ja nie mogę tylko wirtualnie tzn. mogę o ile kogoś znam osobiście. Takie pisanie nie wiadomo z kim mało mnie kręci smile

6

Ok, rozumiem, o co chodzi... Przeczytałam między wierszami, także "odłączam" się od tego wątku.

7

wodniczka29 napisał/a:

Przeczytałam między wierszami, także "odłączam" się od tego wątku.

Dlaczego? Zostań! Nie uciekaj...

8

Tak to odebrałam, że mam sobie iść tongue Ale ok, jestem.

9

@wodniczka29, jak wróciłaś to napiszę prywatną wiadomość smile

10

Odpisałam prywatnie - sprawdź w spamie.

11

marioosh666 napisał/a:

Jak w temacie smile Chcę popisać przez Internet z kimś kto pozwoli mi dotknąć swojej duszy smile, a może kiedyś się spotkać i pogadać w realu. Stąd dobrze jeżeli mieszkasz w Warszawie, okolicy lub czasami tu jesteś. Mam 27 lat. Najbardziej interesują mnie kobiety w wieku 19 - 40 lat, bo z takimi najlepiej się dogaduję. Innych życzeń nie mam smile

P. S. Kobiety z problemami, po przejściach, z kompleksami itp., czyli ciekawe - bardzo chętnie - nie boję się wink

Nie chcę się wtrącać ale jeśli pozwolisz to ukradnę sobie do mojego tematu.

12

@iryd, kradnij ile wlezie wink

13

marioosh666 napisał/a:

Sorry wziąłem Cię za kobietę.

14

Hej. Nie jestem z Warszawy i jej okolic, ale jestem nieźle "zagmatwana" wink czytając Twe wypowiedzi na różne tematy - zainteresowałeś mnie (Twoja wiedza). Chętnie popisałabym z kimś takim. Pozdrawiam. smile

15

lolka157 napisał/a:

Hej. Nie jestem z Warszawy i jej okolic, ale jestem nieźle "zagmatwana" wink czytając Twe wypowiedzi na różne tematy - zainteresowałeś mnie (Twoja wiedza). Chętnie popisałabym z kimś takim. Pozdrawiam. smile

Jak chcesz to pisz smile Na pierwszego e-mail' a raczej odpisuję. Szczególnie jak mnie zainteresuje...

16

cześć,ja z miłą chęcią porozmawiam bo nie mam z kim przez ostatnie 4 miesiące przeżyłam więcej niż przez całe swoje życie. Zacznę od początku mam 26 lat, przez 10 lat byłam w szczęśliwym związku, 2 lata temu wyszłam za mąż,byłam najszczęśliwszą kobietą na świecie myślałam że tak będzie już zawsze a tu co mój mąż chce rozwodu, zostawił mnie po 10 latach bycia razem, powód- jak stwierdził nie dogadujemy się( śmieszne), świat mi się zawalił zostałam sama nie mam przyjaciół,nikogo, mieszkam sama, nie umie się odnaleźć bo nigdy nie byłam sama, czuje się oszukana,zraniona, brzydka,nikomu nie potrzebna, straciłam wiarę w ludzi i w to że jeszcze kiedyś będzie dobrze

17

Cześć , napisałeś , że przeważne odpisujesz na pierwszego maila, ale mojego maila wczoraj wysłanego chyba zignorowałeś .. zapytałam konkretnie czy jesteś hipnotyzerem , bo tak masz w profilu , pozdrawiam Cię .

18

Kobiety z problemami, kompleksami, po przejściach- widzę, że odważnie podchodzisz do tematu smile

19

MatiHera napisał/a:

Cześć , napisałeś , że przeważne odpisujesz na pierwszego maila, ale mojego maila wczoraj wysłanego chyba zignorowałeś .. zapytałam konkretnie czy jesteś hipnotyzerem , bo tak masz w profilu , pozdrawiam Cię .

Odpisałem przed chwilą smile Rzecz w tym, że mam kilka skrzynek e-mail' owych na różne okazje. Wiadomości z forum sprawdziłam co kilka dni, a czasem co chwilę w zależności od mojej aktywności tutaj.

K.T. napisał/a:

Kobiety z problemami, kompleksami, po przejściach- widzę, że odważnie podchodzisz do tematu smile

A wiesz co jest najlepsze? To one ode mnie uciekają! To o czymś świadczy wink

20

acha , to znaczy , że Twój rzekomy wiek także nijak ma się do rzeczywistości ! super i uważaj , bo teraz to Ty bedziesz uciekał hehehe

21

MatiHera napisał/a:

acha , to znaczy , że Twój rzekomy wiek także nijak ma się do rzeczywistości ! super i uważaj , bo teraz to Ty bedziesz uciekał hehehe

Zapytałaś czy to żart, więc odpisałem - niestety nie co znaczy, że to prawda. Wiek jest prawdziwy, a hipnozą się zajmuję. Nie jest to mój zawód w 100%, ale umiejętności mam i często z nich korzystam nieświadomie, a zawodowo wolę inne metody smile

22

On ma już dziewczynę co sam przyznał więc radzę unikać go.

23

Damiann napisał/a:

Czy to portal matrymonialny?

24

Jest coś takiego jak zdrada emocjonalna kto wie w co taka znajomość się przerodzi...

25

Damiann napisał/a:

Jest coś takiego jak zdrada emocjonalna kto wie w co taka znajomość się przerodzi...

Masz dziwne podejście. Współczuję Twojej dziewczynie jeżeli kiedyś będziesz ją miał. Zresztą temat jest sprzed 3 miesięcy i już nie do końca aktualny chociaż staram się odpisywać na każdego e-mail' a...

26

Damiann napisał/a:

Ma czy nie ma jakie to ma znaczenie? Żony/sexu/przygody tu nie szuka bo to nie ten typ portalu; chce po prostu popisać nie widzę w tym nic złego póki nie przekracza się granicy.

27

K.T. napisał/a:

chce po prostu popisać nie widzę w tym nic złego póki nie przekracza się granicy.

Popisać, a może spotkać się osobiście i pogadać od czasu do czasu z interesującą osobą spoza mojego najbliższego otoczenia. Takie relacje mają dużą wartość. Oboje mamy swoje środowiska, więc można pozwolić sobie na więcej luzu w relacji.

P. S. Nie zamierzam tłumaczyć się ze swojego statusu dla zasady, ale @Damiann musiał czegoś nie zrozumieć...

28

Coś w tym jest co piszesz. Ja mam swoje świetne grono, ale ostatnio wychodzę trochę poza nie, aby poznać kogoś nowego, interesującego, taki powiew świeżości jeśli wiesz co mam na myśli smile Pozdrawiam z szarej Łodzi i życzę zapoznania na forum ciekawych Warszawianek smile

29

K.T. napisał/a:

Pozdrawiam z szarej Łodzi i życzę zapoznania na forum ciekawych Warszawianek smile

Nie wiem czemu, ale chociaż mieszkam kawałek od Warszawy na południowywschód to od kilku lat poznaję bardzo dużo ludzi z Łodzi. Byłem tam kilka razy w ciągu roku. Czuję, że kiedyś tam wyląduje, bo Warszawa mi się kompletnie nie podoba.

30

Może dlatego, że Łódź to miasto które ciężko pokochać i perspektywy na przyszłość są uboższe niż w Wawie bądź jej okolicach. Rozumiem, że Wawa może się nie podobać, ale żeby przegrywa z Łodzią? Przyznam, że jestem trochę zaskoczona, ale oczywiście zapraszam w łódzkie progi smile

31

Warszawa jest przereklamowana, bo od dawna praktycznie nie ma tam większych inwestycji. Wszystko przenosi się na Zachód Polski. Łódź podoba mi się, bo: oferuje praktycznie wszystkie atrakcje dużego miasta, ceny usług jakieś 40% niższe niż w Warszawie, świetny dojazd pociągiem i autem do Warszawy, a poza tym lotnisko także wydostać się można. Do tego pełno młodych ludzi, uczelni, małych biznesów, więc miasto ewidentnie żyje. Jak będę mógł pracować zdalnie to rozważę.

32

No mi delikatnie rzecz ujmując Warszawa też do gustu nie przypadła. Co do perspektyw i rozwoju Łodzi to troszkę bym polemizowała, niemniej jednak na pewno jest lepiej niż było smile - w końcu robią ulicę Inflancką, którą zaczęłam omijać szerokim łukiem, bo zawieszenie mogłoby nie przeżyć starcia wink To o co w tym zacnym mieście najtrudniej to dobry prezydent- do nich niestety nie ma szczęścia.

33

K.T. napisał/a:

Co do perspektyw i rozwoju Łodzi to troszkę bym polemizowała, niemniej jednak na pewno jest lepiej niż było smile - w końcu robią ulicę Inflancką, którą zaczęłam omijać szerokim łukiem, bo zawieszenie mogłoby nie przeżyć starcia wink

Jak chcesz się przekonać co mam na myśli to zrób sobie wycieczkę do Radomia. W ciągu dnia widać samych emerytów i młodzież uczącą się, bo wszyscy inni już stamtąd wyjechali, a pociąg jeździ rzadziej i jedzie do Warszawy dużo dłużej przy mniejszej odległości. Będąc w Łodzi miałem wrażenie, że to miasto żyje, a przy tym właśnie robili jakiś dworzec i coś jeszcze.

K.T. napisał/a:

To o co w tym zacnym mieście najtrudniej to dobry prezydent- do nich niestety nie ma szczęścia.

Przypomnę, że od ćwierć wieku wybieracie go sami wink Zagłosujcie na Johna! Przynajmniej będzie ciekawie smile

34

Nie no tutaj muszę przyznać, że w Łodzi jest teraz parę na prawdę dobrych inwestycji. Wiesz ja lubię to miasto i mam nadzieję, że uda się przyciągnąć do niego inwestorów, aby ludzie nie uciekali tak do Warszawy smile W Radomiu nie byłam, więc muszę Ci wierzyć na słowo smile Co do prezydenta czasami po prostu zwyczajnie nie wiesz na kogo głosować, bo nikt Ci nie odpowiada. Tak samo jest z partiami politycznymi. Ludzie przekrzykują się PO złe PIS super i odwrotnie, a jak dla mnie to żadna partia w rządzie nie ma na celu odbudowy tego kraju. Kiedyś któryś z naszych szacownych rządzących został nagrany gdy mówił, że Polskę to oni mają w dupie, chodzi o to, aby pieniądze zarabiać. Smutne to ale prawdziwe- takie moje zdanie. Tak samo gdy wybierasz kogoś z listy głosujesz na osobę przy jej końcu, bo odpowiada Ci programem, ale oczywiście wchodzi osoba z początku listy. Natomiast temat Ukrainy i nasza aktywność... Może nie będę się wypowiadać. Chyba troszkę zboczyłam z tematu smile

35

K.T. napisał/a:

Chyba troszkę zboczyłam z tematu smile

Zboczyłaś, ale to ja zacząłem...

36

marioosh666 napisał/a:
K.T. napisał/a:

Chyba troszkę zboczyłam z tematu smile

Zboczyłaś, ale to ja zacząłem...

No w sumie racja. Dodatkowo zacząłeś temat, który wzbudza dość sporo emocji często tych negatywnych, więc troszkę czuję się usprawiedliwiona wink

37

jak wy sobie inteligentnie rozmawiacie gołąbeczki no ja akurat jestem gimbusem więc połowę rzeczy nie rozumiem.

38

Witajcie poznam faceta w przedziale wieku 29=38 lat pracujacego w słuzbach mundurowych ja 29 lat atrakcyjna blondynka z łodzi moj tel 880208514

Posty [ 39 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » [Warszawa] Szukam kobiety do pogadania i popisania

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024