Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Nie jesteś zalogowany.
Polecam zajrzec:
http://www.gastronauci.pl/lokal.php?p=190
No nie wiem... mam wrażenie, że na tej stronie sami właściciele restauracji wpisują sobie pozytywne opinie...
Ja tylko słyszałam, że to knajpa Figury, ale czy fajna - nie wiem. Ale w sumie bym tam poszła, choćby z ciekawości jak wygląda jej lokal ![]()
Ja też bym poszła, bo uwielbiam Figurę, heh
A ja jej jakoś nigdy nie lubiłam... ale ostatnio troche ociepliła dla mnie swoją osobę tym,że udziela się społecznie
Ale bez względu na moją sympatię lub nie - KOM jest świetnym miejscem
Polecam!
W jakie akcje? CHodzi o te z handlem ludźmi czy coś?
O handlu ludźmi nie słyszałam - powiedz bliżej o co chodzi? Miałam na mysli program z telefonem do mamy dla dzieci w szpitalu - widziałam Figurę w reklamie fundacji tp
Te telefony są świetnym pomysłem, ale one chyba już od dawna funkcjonują, nie? A teraz jeszcze powstały bajki audio dla dzieci w szpitalach
A wracając do tematu przewodniego - KOM jest świetnym miejscem, mają wspaniałe wina, a atmosfera jest magiczna. Szczerze polecam!!!