Finał mojej historii wolność po zdradzie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Finał mojej historii wolność po zdradzie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 27 ]

1

Temat: Finał mojej historii wolność po zdradzie

Odeszłam od męża oszusta, teraz przeciw niemu toczy się proces, mąż uciekł do Szwecji bo okazało się iż ma także podwójne obywatelstwo i oszukał co najmniej 6 osób poza mną oraz jego najnowszą zdobyczą kochanką.
Teraz jestem samotna sad tak samo samotna jest jedna z jego kochanek którą poznałam, zdrada nadal boli ale już jest troszkę lepiej smile
Szkoda tylko że serwis Pardon padł 31.03.2011 a całkowicie przestał działać jak widzę po najnowszych komentarzach 3.01.2012.
No cóż trzeba żyć muszę wrócić do swojego hobby odnowić przyjaźń, znów zacząć działać społecznie.
Życie jest jedno i o tym należy pamiętać

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Abizer (2013-11-16 22:48:22)

Odp: Finał mojej historii wolność po zdradzie
Sylia napisał/a:

(...)Życie jest jedno i o tym należy pamiętać

Trzeba także pamiętać, że chociaż życie jest jedno, to każdy człowiek którego spotkasz jest inny i nie należy się w tym życiu kierować schematami. Pamiętaj o tym. To tak ? propos jednej z Twoich wypowiedzi z poprzedniego wątku.

3

Sylia napisał/a:

...Szkoda tylko że serwis Pardon padł 31.03.2011 a całkowicie przestał działać jak widzę po najnowszych komentarzach 3.01.2012....

Dlaczego szkoda?

4 Ostatnio edytowany przez Sylia (2013-11-17 02:14:21)

N4VV napisał/a:
Sylia napisał/a:

...Szkoda tylko że serwis Pardon padł 31.03.2011 a całkowicie przestał działać jak widzę po najnowszych komentarzach 3.01.2012....

Dlaczego szkoda?

Dlatego http://syliasingray.pardon.pl/
Ja już przeszłam tyle co kilkoro ludzi sad

5

Jesteś z Wrocka?

Abizer napisał/a:
Sylia napisał/a:

Trzeba także pamiętać, że chociaż życie jest jedno, to każdy człowiek którego spotkasz jest inny i nie należy się w tym życiu kierować schematami. Pamiętaj o tym. To tak ? propos jednej z Twoich wypowiedzi z poprzedniego wątku.

Ubiegłeś mnie.

6

N4VV napisał/a:

Jesteś z Wrocka?

Abizer napisał/a:
Sylia napisał/a:

Ubiegłeś mnie.

Tak a co skąd wiesz sam jesteś z Wrocławia?

7

Sylia napisał/a:

...Tak a co skąd wiesz sam jesteś z Wrocławia?

Ano jestem. smile

8 Ostatnio edytowany przez Sylia (2013-11-17 02:51:13)

O jaką wam chodzi wypowiedź ?
I każdy które spotkam w internecie pochodzi z Wrocławia to dziwne i chore.

9

... Na szczęście jest pewien tego plus po prostu on mi już wyparował z mózgu, a  z nim zaufanie do jakiegokolwiek faceta, zostanę singielką oczywiście jak uda mi się ułożyć życie...

10

Sylia napisał/a:

...I każdy które spotkam w internecie pochodzi z Wrocławia to dziwne i chore.

Dlaczego chore?
Przeszkadza Ci?

11

Ja jestem zupełnie nie z Wrocka.

12

Sylia, bardzo zainteresowała mnie Twoja opowieść. Była przerażająca, jak w filmie sad
Ciekawi mnie jak sobie poradziłaś? Boże...wstrząśnięta jestem

13

Jestem ciekaw, jaka jest teraz sytuacja z rodziną.

14 Ostatnio edytowany przez Sylia (2013-11-17 15:33:57)

N4VV napisał/a:
Sylia napisał/a:

Dlaczego chore?
Przeszkadza Ci?

Tak jakby tylko Wrocław był aktywny big_smile

Abizer napisał/a:

Jestem ciekaw, jaka jest teraz sytuacja z rodziną.

Nie mam już kontaktu z najbliższą rodziną w szczególności z matką sad
Faceta ściga policja więc musiałam się zdobyć na normalność, nie w głowie mi faceci teraz skupiam się wyłącznie na sobie chodzę od psychologia. 
Ale najbardziej doskwiera mi samotność, bo przez męża straciłam wszystkich znajomych wszyscy się porozjeżdżali sad

15

Rodzina wie, kim okazał się ten facet?

16

Sylia napisał/a:

.....Facet też jest ofiarą jakaś sprawiedliwość i równość chyba jest, wystarczy popatrzeć na moją historię....

Jestem facetem i wymagam od siebie więcej, niż od kobiety. W szczególności wymagam racjonalności postrzegania i decyzji w warunkach destabilizacji emocjonalnej lub niedopuszczania do tej destabilizacji w ogóle.

Sylia napisał/a:

.....WY sami narzucacie sobie jakieś stereotypy, co widziałam po bardzo krzywdzącym komentarzu animusa, dziwię się że on jeszcze pisze na tym portalu naprawde jego komentarz wtedy mnie bardzo zabolał sad..

Nie rozumiem dlaczego. On jedynie stwierdził fakty statystycznie słuszne, nie odnosząc ich specjalnie do Ciebie. Czy się lubi, czy nie, fakty pozostają niezmienne, choć wielu próbuje udawać, że nie istnieją.

Chciało by Ci się wyjaśnić dlaczego Ciebie ten komentarz zabolał?
Ja powodu nie widzę.

17 Ostatnio edytowany przez Sylia (2013-11-17 18:07:42)

Abizer napisał/a:

Rodzina wie, kim okazał się ten facet?

Moja matka dotąd nie może się z tym pogodzić że ja o nim już nie myślę, głównie to ona naciskała na to bym z nim dalej była.
Ja jej w ogóle nie rozumiem, reszta rodziny zrozumiała to jednak moje relacje z reszta rodziny zawsze były bardzo słabe, generalnie są to ludzie którzy bez alkoholu i chamskich docinek w ogóle nie potrafią rozmawiać z kobietami a ich żony są uwiązane do domu sad
Dalsza rodzina jest mi całkiem nieznana z resztą jakoś w ogóle nie ciągnie mnie do nich, to są górale skąpi na tyle że siostra mojej matki gdy miała gangrenę to nawet skąpiła na lekarza , myślała tylko o dudkach.
Zmarła w strasznych mękach na własne życzeniem i skończyła bardzo kiepsko jak z pewnego filmu.
Jej rzeczy zabrała prawdopodobnie jej sąsiadka niby koleżanka, nigdy nie zapomnę jej pośmiertnego wyrazu twarzy, koszmar.

18

Sylia napisał/a:
N4VV napisał/a:
Sylia napisał/a:

Dlaczego chore?
Przeszkadza Ci?

Tak jakby tylko Wrocław był aktywny big_smile
....

Sylia napisał/a:

...nie w głowie mi faceci teraz skupiam się wyłącznie na sobie....

Rozumiem nakazowy tryb przekazu - nie musisz się obawiać. big_smile
Wprawdzie rozmyślałem o zaproszeniu Cię do kina, ale od myślenia do działania jakaś droga jest.
W skali 1 do 10 moja namolność jest równa 1, więc niepotrzebnie czujesz zagrożenie lokalnością. big_smile

19

Na czym dokładnie polegał ten przekręt finansowy, za który ściga go policja?

20

Przeczytaj dokładnie moją historię on oszukiwał i okradał wszystkie swoje kochanki a każda myślała że jest jedyna
http://www.netkobiety.pl/t58532.html

21

Czytałam Twój topik, ale nie wiem dalej co tak naprawdę robił. Na czym polegały te przekręty?

22

Tak na moje oko, naiwne kobiety sponsorowały go, zostały oszukane.
Złożyły zawiadomienie z art 286 kk i stąd ta sprawa.

Sylia - ja tylko się cieszę, że uwolniłaś się od niego. Wcześniej śledziłam Twoją historię, ostatnio - zaniedbałam.

23

Czytaliscie jej wpis na Pardon, ten co linkowala?

Ja mam watpliwosci co do jej zdrowia psychicznego, a na pewno wiarygodnosci tych historyjek.

24

Katharsis69 napisał/a:

Ja mam watpliwosci co do jej zdrowia psychicznego, a na pewno wiarygodnosci tych historyjek.

W sumie niegłupia hipoteza.

25

Nie czytałam
Ale może warto się zainteresować.

26 Ostatnio edytowany przez Sylia (2013-11-18 17:05:16)

N4VV napisał/a:
Katharsis69 napisał/a:

W sumie niegłupia hipoteza.

Byłam wtedy na skraju załamania, desperacji i wtedy wierzyłam w różne teorie spiskowe.

Posty [ 27 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Finał mojej historii wolność po zdradzie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024