Odeszłam od męża oszusta, teraz przeciw niemu toczy się proces, mąż uciekł do Szwecji bo okazało się iż ma także podwójne obywatelstwo i oszukał co najmniej 6 osób poza mną oraz jego najnowszą zdobyczą kochanką.
Teraz jestem samotna
tak samo samotna jest jedna z jego kochanek którą poznałam, zdrada nadal boli ale już jest troszkę lepiej ![]()
Szkoda tylko że serwis Pardon padł 31.03.2011 a całkowicie przestał działać jak widzę po najnowszych komentarzach 3.01.2012.
No cóż trzeba żyć muszę wrócić do swojego hobby odnowić przyjaźń, znów zacząć działać społecznie.
Życie jest jedno i o tym należy pamiętać
2 2013-11-16 22:47:47 Ostatnio edytowany przez Abizer (2013-11-16 22:48:22)
(...)Życie jest jedno i o tym należy pamiętać
Trzeba także pamiętać, że chociaż życie jest jedno, to każdy człowiek którego spotkasz jest inny i nie należy się w tym życiu kierować schematami. Pamiętaj o tym. To tak ? propos jednej z Twoich wypowiedzi z poprzedniego wątku.
...Szkoda tylko że serwis Pardon padł 31.03.2011 a całkowicie przestał działać jak widzę po najnowszych komentarzach 3.01.2012....
Dlaczego szkoda?
4 2013-11-17 02:13:04 Ostatnio edytowany przez Sylia (2013-11-17 02:14:21)
Sylia napisał/a:...Szkoda tylko że serwis Pardon padł 31.03.2011 a całkowicie przestał działać jak widzę po najnowszych komentarzach 3.01.2012....
Dlaczego szkoda?
Dlatego http://syliasingray.pardon.pl/
Ja już przeszłam tyle co kilkoro ludzi ![]()
Jesteś z Wrocka?
Sylia napisał/a:(...)Życie jest jedno i o tym należy pamiętać
Trzeba także pamiętać, że chociaż życie jest jedno, to każdy człowiek którego spotkasz jest inny i nie należy się w tym życiu kierować schematami. Pamiętaj o tym. To tak ? propos jednej z Twoich wypowiedzi z poprzedniego wątku.
Ubiegłeś mnie.
Jesteś z Wrocka?
Abizer napisał/a:Sylia napisał/a:(...)Życie jest jedno i o tym należy pamiętać
Ubiegłeś mnie.
Tak a co skąd wiesz sam jesteś z Wrocławia?
...Tak a co skąd wiesz sam jesteś z Wrocławia?
Ano jestem. ![]()
8 2013-11-17 02:50:32 Ostatnio edytowany przez Sylia (2013-11-17 02:51:13)
O jaką wam chodzi wypowiedź ?
I każdy które spotkam w internecie pochodzi z Wrocławia to dziwne i chore.
... Na szczęście jest pewien tego plus po prostu on mi już wyparował z mózgu, a z nim zaufanie do jakiegokolwiek faceta, zostanę singielką oczywiście jak uda mi się ułożyć życie...
...I każdy które spotkam w internecie pochodzi z Wrocławia to dziwne i chore.
Dlaczego chore?
Przeszkadza Ci?
Ja jestem zupełnie nie z Wrocka.
Sylia, bardzo zainteresowała mnie Twoja opowieść. Była przerażająca, jak w filmie ![]()
Ciekawi mnie jak sobie poradziłaś? Boże...wstrząśnięta jestem
Jestem ciekaw, jaka jest teraz sytuacja z rodziną.
14 2013-11-17 15:33:29 Ostatnio edytowany przez Sylia (2013-11-17 15:33:57)
Sylia napisał/a:...I każdy które spotkam w internecie pochodzi z Wrocławia to dziwne i chore.
Dlaczego chore?
Przeszkadza Ci?
Tak jakby tylko Wrocław był aktywny ![]()
Jestem ciekaw, jaka jest teraz sytuacja z rodziną.
Nie mam już kontaktu z najbliższą rodziną w szczególności z matką
Faceta ściga policja więc musiałam się zdobyć na normalność, nie w głowie mi faceci teraz skupiam się wyłącznie na sobie chodzę od psychologia.
Ale najbardziej doskwiera mi samotność, bo przez męża straciłam wszystkich znajomych wszyscy się porozjeżdżali ![]()
Rodzina wie, kim okazał się ten facet?
.....Facet też jest ofiarą jakaś sprawiedliwość i równość chyba jest, wystarczy popatrzeć na moją historię....
Jestem facetem i wymagam od siebie więcej, niż od kobiety. W szczególności wymagam racjonalności postrzegania i decyzji w warunkach destabilizacji emocjonalnej lub niedopuszczania do tej destabilizacji w ogóle.
.....WY sami narzucacie sobie jakieś stereotypy, co widziałam po bardzo krzywdzącym komentarzu animusa, dziwię się że on jeszcze pisze na tym portalu naprawde jego komentarz wtedy mnie bardzo zabolał
..
Nie rozumiem dlaczego. On jedynie stwierdził fakty statystycznie słuszne, nie odnosząc ich specjalnie do Ciebie. Czy się lubi, czy nie, fakty pozostają niezmienne, choć wielu próbuje udawać, że nie istnieją.
Chciało by Ci się wyjaśnić dlaczego Ciebie ten komentarz zabolał?
Ja powodu nie widzę.
17 2013-11-17 18:06:08 Ostatnio edytowany przez Sylia (2013-11-17 18:07:42)
Rodzina wie, kim okazał się ten facet?
Moja matka dotąd nie może się z tym pogodzić że ja o nim już nie myślę, głównie to ona naciskała na to bym z nim dalej była.
Ja jej w ogóle nie rozumiem, reszta rodziny zrozumiała to jednak moje relacje z reszta rodziny zawsze były bardzo słabe, generalnie są to ludzie którzy bez alkoholu i chamskich docinek w ogóle nie potrafią rozmawiać z kobietami a ich żony są uwiązane do domu ![]()
Dalsza rodzina jest mi całkiem nieznana z resztą jakoś w ogóle nie ciągnie mnie do nich, to są górale skąpi na tyle że siostra mojej matki gdy miała gangrenę to nawet skąpiła na lekarza , myślała tylko o dudkach.
Zmarła w strasznych mękach na własne życzeniem i skończyła bardzo kiepsko jak z pewnego filmu.
Jej rzeczy zabrała prawdopodobnie jej sąsiadka niby koleżanka, nigdy nie zapomnę jej pośmiertnego wyrazu twarzy, koszmar.
N4VV napisał/a:Sylia napisał/a:...I każdy które spotkam w internecie pochodzi z Wrocławia to dziwne i chore.
Dlaczego chore?
Przeszkadza Ci?Tak jakby tylko Wrocław był aktywny
....
...nie w głowie mi faceci teraz skupiam się wyłącznie na sobie....
Rozumiem nakazowy tryb przekazu - nie musisz się obawiać. ![]()
Wprawdzie rozmyślałem o zaproszeniu Cię do kina, ale od myślenia do działania jakaś droga jest.
W skali 1 do 10 moja namolność jest równa 1, więc niepotrzebnie czujesz zagrożenie lokalnością. ![]()
Na czym dokładnie polegał ten przekręt finansowy, za który ściga go policja?
Przeczytaj dokładnie moją historię on oszukiwał i okradał wszystkie swoje kochanki a każda myślała że jest jedyna
http://www.netkobiety.pl/t58532.html
Czytałam Twój topik, ale nie wiem dalej co tak naprawdę robił. Na czym polegały te przekręty?
Tak na moje oko, naiwne kobiety sponsorowały go, zostały oszukane.
Złożyły zawiadomienie z art 286 kk i stąd ta sprawa.
Sylia - ja tylko się cieszę, że uwolniłaś się od niego. Wcześniej śledziłam Twoją historię, ostatnio - zaniedbałam.
Czytaliscie jej wpis na Pardon, ten co linkowala?
Ja mam watpliwosci co do jej zdrowia psychicznego, a na pewno wiarygodnosci tych historyjek.
Czytaliscie jej wpis na Pardon, ten co linkowala?
Ja mam watpliwosci co do jej zdrowia psychicznego, a na pewno wiarygodnosci tych historyjek.
W sumie niegłupia hipoteza.
Nie czytałam
Ale może warto się zainteresować.
26 2013-11-18 16:55:00 Ostatnio edytowany przez Sylia (2013-11-18 17:05:16)
Katharsis69 napisał/a:Czytaliscie jej wpis na Pardon, ten co linkowala?
W sumie niegłupia hipoteza.
Byłam wtedy na skraju załamania, desperacji i wtedy wierzyłam w różne teorie spiskowe.