Przebrałybyście się w strój śnieżynki? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Przebrałybyście się w strój śnieżynki?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 29 ]

Temat: Przebrałybyście się w strój śnieżynki?

Zauważyłam, że w grudniu bardzo modne są stroje śnieżynek - takie "do łóżka". Przebrałybyście się tak dla swojego faceta? Czy to dziewczyny kupują takie przebrania, żeby nakręcać swoich chłopaków, czy mężczyźni kupują je kobietom? Ciekawe.

2

Odp: Przebrałybyście się w strój śnieżynki?

gdybym się w taki zmieściła, to bym się przebrała, ale niestety ja to bardziej bym wyglądała w tym jak bałwan

3

Nirvanka87, o to chodzi, żeby wybrać strój, który podkreśla atuty. Na pewno znalazłby się taki, w którym wyglądałabyś mega seksownie smile

Też bym się przebrała. Te najbardziej wyzywające stroje, z biustem na wierzchu itp. odpadają, ale ogólnie myślę, że w czerwieni i białym puszku wyglądałoby się uroczo smile Na pewno kiedyś spróbuję!

4

Jak chciałam się przebrać dla faceta to sama sobie zafundowałam wdzianko.
Ale estetyka śnieżynki do mnie nie dociera. Bez obrazy, to kwestia gustu i upodobań.

5

Ja uważam, że przebieranki są miłym urozmaiceniem ;-) Sama się kiedyś dla swojego przebrałam za pokojówkę... ale śnieżynka to dla mnie taka trochę niełóżkowa się wydaje ;p

6

Moniq92 napisał/a:

Zauważyłam, że w grudniu bardzo modne są stroje śnieżynek - takie "do łóżka". Przebrałybyście się tak dla swojego faceta? Czy to dziewczyny kupują takie przebrania, żeby nakręcać swoich chłopaków, czy mężczyźni kupują je kobietom? Ciekawe.

Hej Moniq

A gdzie zdjęcie tongue tejże Śnieżynki, jestem ciekawa jak to jest uszyte.:P
Czytając nagłówek myślałam że może to dla dziecka na bal noworoczny. tongue
Oj Nirvanko  uśmiałam się tongue

Pozdrawiam smile

7

Ja mógłbym się przebrać w strój Mikołaja.

8

No tak tongue a to już niedługo jego  święto. Ale czy Mikołaj pasowałby do Śnieżynki? hmm

9

Milionek napisał/a:

No tak tongue a to już niedługo jego  święto. Ale czy Mikołaj pasowałby do Śnieżynki? hmm

Nie miałbym nic przeciwko temu, żeby co najmniej 6 XII wszystkie Panie chodziły w strojach Śnieżynki. Byłoby łatwiej jakąś sobie wybrać.

10

Nirvanka87 napisał/a:

gdybym się w taki zmieściła, to bym się przebrała, ale niestety ja to bardziej bym wyglądała w tym jak bałwan

Jak ktoś wygląda jak...wygląda to żaden strój nie pomoże....a raczej może tylko pogorszyć.

11

Jasne, że tak :-) mój mężczyzna kupuje mi takie cudeńka, czasem kupujemy razem..

12

Zielony_Domek, do mnie spośród popularnych przebrań NIE przemawiają króliczki i uczennice (Gdyby mojemu facetowi się podobały, bałabym się, że ma słabość do nastolatek albo kompleksy!). Natomiast chciałabym się przebrać kiedyś za policjantkę! Strój śnieżynki wydaje mi się sympatyczny i można w niego wskoczyć chociażby dla żartów, więc jestem na TAK wink

Hej Milionek, z kostiumów śnieżynek na roxanne.pl wybrałabym albo 1 (ładnie wyglądałaby w nim pupa), albo 11 (zawsze marzyło mi się body albo strój kąpielowy z takimi wycięciami po bokach) smile W innych się nie widzę.

sandra9011, niezależnie od obiektywnego wyglądu czy wagi, kobieta podoba się swojemu partnerowi, więc jeśli ma ochotę nie musi rezygnować z zabawy tongue

13

Mój ulubiony strój do przebrania to pielęgniarka

14

Mój facet preferuje strój pokojówki, więc czemu miałabym się dla niego nie przebrać. Śnieżynka też może być. Jak kogoś to nie kręci to niech uprawia sobie nudny, przewidywalny seks, ja tam lubię urozmaicać swoje życie erotyczne na wiele sposobów - nowe pozycje, techniki, gadżety, miejsca, seksowna bielizna, czy właśnie przebrania.
W tym roku na urodziny mojego chłopaka obwiązałam się cała czerwoną wstążką z kokardą i taką mnie znalazł na łóżku w pozie wybitnie zachęcającej do rozpakowania mnie z tej kokardy tongue

15

Czyli wychodzi na to że to was kręci tongue

Moniq zajrzę jutro w celach badawczych tongue
Facet 79 aaa to ty Poszukujący tongue To życzę Powodzenia tongue

16

Kiedyś zapytałam mojego męża, czy nie chciałby kiedyś, żebym się dla niego przebrała.
Powiedział mi całkiem poważnie, że chyba by umarł ze śmiechu w takiej sytuacji.

17

Tak analizując , to to przebieranie chyba działa na wyobraznię.
I być może dlatego ludziska się przebierają... muszą to lubić. tongue

Osobiście to  ja nie preferuje  tak zwyczajnie koszulka nocna
z tym że musi być wygodna i tyle tongue

18

Przebrałam się za pokojówkę ostatnio + pończochy. W sumie nie wielka różnica, nie czułam jakiegoś większego podniecenia czy to u siebie czy u niego, ale zawsze to jakieś urozmaicenie smile

19

My ostatnio bawimy się w różne obroże i łańcuchy. W takie rzeczy sie jeszcze mieszczę wink

Ze strojów chętnie wypróbowałam strój zakonnicy, podczas gdy mój facet byłby przebrany za księdza.

20

Ale szczerze mówiąc jakby mi facet wyskoczył w stringach w panterkę udając tarzana, to chyba bym się udusiła ze śmiechu tongue

Ja z moim facetem jeździmy nieraz na festiwale dla pasjonatów historii średniowiecznej - np. Wolin, Biskupin itp. Tam ludzie odtwarzają życie codzienne ludzi z tego okresu, chodzą ubrani w stroje jakie wtedy noszono, śpi się w chatach albo namiotach z tamtego okresu, faceci walczą na miecze, topory itp. Nic tak na mnie nie działa podniecająco jak widok mojego faceta z mieczem i tarczą napieprzającego się z innymi bez litości, a jak walka się kończy i przychodzi do namiotu trochę spocony, czasami poobijany, bez pytania zadziera mi moją haftowaną kieckę i bzykamy się jak dzikie króliki. To jest najlepsza i najbardziej nas podniecająca sceneria i przebieranka smile

21

Nirvanka87 napisał/a:

My ostatnio bawimy się w różne obroże i łańcuchy. W takie rzeczy sie jeszcze mieszczę wink

Ze strojów chętnie wypróbowałam strój zakonnicy, podczas gdy mój facet byłby przebrany za księdza.

No tak obroża ma więcej dziurek i dłuższy paseczek tongue
Wiesz patrząc na twój avatar Nirvanko i to co piszesz
rozbawiasz mnie tongue 

Kurcze  a czemu to taki strój chciałabyś wypróbować?
Sentyment  czy jak? tongue:P:P hmmm tongue

Pozdrawiam smile

22

Może takie stroje mnie kręcą, bo to coś takiego kontrowersyjnego, zabronionego, coś czego "nie wypada"

Milionku, a możesz rozwinąć temat rozbawiania? Jaki ma w tym udział avatar? wink

Również pozdrawiam

23

Dziewczyny pytałyście jak wygląda taki strój to proszę https://www.google.pl/search?q=stroj+sniezynki&client=firefox-a&hs=szB&rls=org.mozilla:pl:official&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=uTyJUqWBIsejtAaM4IHoCg&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1280&bih=841#facrc=_&imgrc=9pwIPFCHGy60CM%3A%3BnplRd74cpg7W_M%3Bhttp%253A%252F%252Fp.alejka.pl%252Fi2%252Fp_new%252F19%252F44%252Fstroj-sniezynki-2_0_b.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Falejka.pl%252Fstroj-sniezynki-2.html%3B378%3B378 wink fajna sprawa taki strój hehe

24 Ostatnio edytowany przez sandra9011 (2013-11-18 17:30:14)

Moniq92 napisał/a:

Zielony_Domek, do mnie spośród popularnych przebrań NIE przemawiają króliczki i uczennice (Gdyby mojemu facetowi się podobały, bałabym się, że ma słabość do nastolatek albo kompleksy!). Natomiast chciałabym się przebrać kiedyś za policjantkę! Strój śnieżynki wydaje mi się sympatyczny i można w niego wskoczyć chociażby dla żartów, więc jestem na TAK wink

Hej Milionek, z kostiumów śnieżynek na roxanne.pl wybrałabym albo 1 (ładnie wyglądałaby w nim pupa), albo 11 (zawsze marzyło mi się body albo strój kąpielowy z takimi wycięciami po bokach) smile W innych się nie widzę.

sandra9011, niezależnie od obiektywnego wyglądu czy wagi, kobieta podoba się swojemu partnerowi, więc jeśli ma ochotę nie musi rezygnować z zabawy tongue

No ale co jeśli kobieta chce się jeszcze bardziej spodobać? I ubierze jakiś strój, który niekoniecznie wywoła pozytywne emocje u mężczyzny?
Super jeśli kobieta mimo kilku dodatkowych kg podoba się facetowi...ale taki jeden pokaz w jakimś stroju może też źle zadzialać.
Trzeba też z rozwagą podejmować takie decyzje:)

25

Nirvanka87 napisał/a:

Strój śnieżynki,policjantki bądź pokojówki jest nawet fajnym pomysłem.
Ale jakieś łańcuchy i obroże...jak dla mnie to już jakieś sado maso...O księdzu nie wspomnę:S Dziwna fantazja.
Ale o gustach się nie dyskutuje.

26

ChcęByćMamą napisał/a:

Dziewczyny pytałyście jak wygląda taki strój to proszę https://www.google.pl/search?q=stroj+sniezynki&client=firefox-a&hs=szB&rls=org.mozilla:pl:official&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=uTyJUqWBIsejtAaM4IHoCg&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1280&bih=841#facrc=_&imgrc=9pwIPFCHGy60CM%3A%3BnplRd74cpg7W_M%3Bhttp%253A%252F%252Fp.alejka.pl%252Fi2%252Fp_new%252F19%252F44%252Fstroj-sniezynki-2_0_b.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Falejka.pl%252Fstroj-sniezynki-2.html%3B378%3B378 wink fajna sprawa taki strój hehe

Ja bym w tym wyglądała jak ogolony św. Mikołaj, ale mniejsza o większość - nie, nie ubrałabym się tak dla swojego faceta, bo wydaje mi się infantylny, nie trafia w mój gust i czułabym się zwyczajnie głupio, a jak bym się czuła głupio, to libido by mi pod szafę uciekło. Ale to dotyczy 99% kostiumów - nigdy nie byłam szczególną fetyszystką i akurat przebieranki raczej mnie śmieszą a nie podniecają.

27

Moja partnerka kiedyś przebrała się za zakonnicę i pomimo tego że to raczej strój mało sexy było bardzo podniecające !!!!

28

WitchQueen, to, że robicie takie rzeczy świadczy o tym, że jest między Wami silna więź, macie oboje poczucie humoru, zaufanie do siebie i zwyczajnie bardzo pociągasz swojego faceta smile Oczywiście nie każdy musi lubić takie zabawy i nie oznacza to, że nie są świetną parą, ale podoba mi się Wasze podejście.

Podobnie jak Ty uważam, że przebrany facet to katastrofa! Kiedy kobieta się przebiera - kusi, pokazuje delikatną lub drapieżną naturę, podkreśla swoje piękne ciało. Natomiast przebrany facet pokazuje cechy, które imponują kobietom, ale których nie posiada. Strażak, który nie jest bohaterem, pilot, który nie wie, jak się lata.

Cynicznahipo, szczerze mówiąc właśnie tego bym oczekiwała od faceta w pierwszej chwili - ataku śmiechu - to normalna reakcja. Wiem, że mój chłopak miałby na mnie ochotę, śmiałby się, ale byłby podniecony. Sama czasem śmieję się w łóżku tongue Może to kwestia dopasowania do własnych odczuć, sytuacji, urody, mężczyzny i relacji. Jeśli nie ma chemii, to związku nie uratuje się przebierankami. Jak ubierze się tandetny kostium też dziwne, żeby się spodobał. Natomiast gdy ma się zdrową relację i ochotę, można spróbować. To takie oderwanie od rzeczywistości z przymrużeniem oka smile

Posty [ 29 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Przebrałybyście się w strój śnieżynki?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024