Witam, mam pytanie: Co sądzicie o latexie? Jak dla mnie jest on bardzo podniecający i wygląda ślicznie na ładnej figurze.
Lubie np: wytrysk na mój gorset czy pończochy, wygląda to lepiej, niż na gołe ciało, ponadto w latexowych rękawiczkach do ramion robienie "handjoba" jest również przyjemniejsze, troche gorąco z czasem się robi, ale przyjemność jest większa
A wy co sądzicie o latexie? Wypowiedzcie się.
Nie lubię, ale to moja opinia. Każdemu podoba się co innego...
Dziewczyno, mam nieodparte wrażenie, że jesteś facetem
;D
Dziewczyno, mam nieodparte wrażenie, że jesteś facetem
;D
No nie? Też zauważyłam, że to bardziej panowie podniecają się strojami latexowymi. Panie dzielą się na te, co się w nie ubierają i im to nie przeszkadza i takie, co tego nie lubią
Bo w sumie jak może podniecać kogoś coś, co sam nosi... Nosi się dla tego drugiego, a nie dla siebie... chyba...
Hmm, może naprawde takie wrażenie to sprawiło, z góry przepraszam, ale mnie po prostu kręcą takie ubranka, i bardzo lubie je nosić (oczywiście w domu, nie publicznie). Wasze opinie jakie są? Odczucia macie jakie? Itp? Chciałabym się dowiedzieć jak inne/inni czują się w tym
Jeszcze nie próbowałam i średnio mi się to podoba. A poza tym jestem potencjalnie uczulona na lateks.
Piszcie opinie
Szkoda że tak mało Pań lubi latex
Nie praktykuje..
Nie praktykuje..
A ja w sumie tak.
Przy każdym większym sprzątaniu lateks po same łokcie.
chociaż ostatnio się w sklepie pomyliłam i był fioletowy winyl jak u chirurga
MamaNalijki napisał/a:Nie praktykuje..
A ja w sumie tak.
Przy każdym większym sprzątaniu lateks po same łokcie.
chociaż ostatnio się w sklepie pomyliłam i był fioletowy winyljak u chirurga
W takim sensie to ja tez:-) ale bialy,nie wiem czy to kogos kreci??:P
a tak na powaznie gdyby mnie moja druga polowa poprosila to bym moze i zalozyla ale sama z siebie nie czuje takiej potrzeby...:-) to niewygodne..
Latex jest bardzo wygodny
nie wiem kto wam wmawia take głupoty że to jet nie wygodne
Latex jest bardzo wygodny
nie wiem kto wam wmawia take głupoty że to jet nie wygodne
a skad wiesz,nosiles?:P
no nie wiem-tak jak mowie, jakby mnie poproszono to ok jak nie to nie chce mi sie
Tak nosiłem zarówno ja jak i moja była
A co z lateksu może nosić facet?
A co z lateksu może nosić facet?
pewnie gacie bo co innego?:D
tez o tym pomyślałam..
Prawdziwy mężczyzna z lateksu nosi tylko czarne kondomy o smaku Dom Perignon, ręcznie rolowane na udach tajskiej dziewicy...
Ja mam i lack i latex w domu :-)
Miałam raz na sobie latexowe leginsy, były mega niewygodne i ciasne i pewnego razu pękły mi na cipce! Krew się polała i więcej tego nie ubiore
Loud, uśmiałem się.
Prawdziwy mężczyzna z lateksu nosi tylko czarne kondomy o smaku Dom Perignon, ręcznie rolowane na udach tajskiej dziewicy...
Iceni, czy ja moge to sobie do sygnaturki wrzucic?
Loud, uśmiałem się.
Wtedy to nie było zabawne ale teraz owszem jest
Ale to były ciuszki bardziej erotyczne czy na co dzień?
Poza tym taka dziura to byłoby pewne ułatwienie w pewnych sytuacjach.
Iceni napisał/a:Prawdziwy mężczyzna z lateksu nosi tylko czarne kondomy o smaku Dom Perignon, ręcznie rolowane na udach tajskiej dziewicy...
Iceni, czy ja moge to sobie do sygnaturki wrzucic?
A bardzo prosze
Dzieki :>
Ale to były ciuszki bardziej erotyczne czy na co dzień?
Poza tym taka dziura to byłoby pewne ułatwienie w pewnych sytuacjach.
Erotyczne, do łóżka oczywiście:) przy pewnych wygibasach pękły, ale dziura nie była idealna tylko rozdarcie na całych leginsach:P więc już do nieczego się nie nadawały
Ciekawe czy któraś z was stosowała lateksowe rękawiczki.
Ja lubie latexowe rękawiczki, szczególnie do robienia "handjoba", i masturbacji
29 2014-07-15 09:25:23 Ostatnio edytowany przez Pre Vizsla (2014-07-15 10:54:35)
Raz na jakiś czas w połączeniu z elementami bdsm, dp, atm i atagm to całkiem fajna zabawa.
atagm to całkiem fajna zabawa.
A co to takiego?