Związek prawiczka i dziewicy - pieszczoty - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Związek prawiczka i dziewicy - pieszczoty

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Związek prawiczka i dziewicy - pieszczoty

Witam dzięwczęta i chłopaki smile
Jestem z chłopakiem od 4miesięcy, oboje pierwszy raz mamy jeszcze przed sobą. Zamierzamy z nim jeszcze trochę poczekać. Niestety zaczyna nam kompletnie brakować inwencji twórczej jeżeli chodzi o pieszczoty, obawiam się, że po pewnym czasie ten problem nabierze rozmiarów.
Po prostu nudzimy się w łóżku, nie mam pojęcia jak to urozmaicić.
A więc
Jak urozmaicić pieszczoty?
W jaki sposób zajmować się dłużej facetem?

Proszę o pomoc, nie chcemy jeszcze iść na całość, a "to co zwykle" w końcu się nudzi...

Pozdrawiam ciepło.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Związek prawiczka i dziewicy - pieszczoty

Również jestem w związku na razie bez seksu. Jesteśmy razem już sporo dłużej niż ty ze swoim chłopakiem, a jakoś daleko nam do nudy, a wręcz przeciwnie. Chętnie coś doradzę, ale najpierw muszę wiedzieć co dla cb znaczy "to co zwykle" i co was tak nudzi smile
Pozdrawiam wink

3

No co wyście poszaleli Kaczqua? Przecież penetracja to już finał, orgazm, szczyt, koniec. A gdzie lodzik, a gdzie minetka, a gdzie głaskanie, tulenie, całowanie, pieszczoty? Ja się nigdy w łóżku nie nudziłem. Widocznie Wam się po prostu nie chce bawić, nie kręci Was to. I wale nie jest problemem, że on w Ciebie nie wchodzi.

4

Seks też was będzie nudził pewnie.
Na ogół jest niestety tak że to chłopak czerpie przyjemność i radość z tego że zajmuje się dziewczyna. Niekiedy nie ma chemii i nic tego nie zmieni. Ale na pocieszenie dodam że patrząc z perspektywy to seks nie jest aż tak ważny, ważne żebyście czuli sie dobrze. Xle było by gdybyś ty sie na przykład nudziła a on wiecznie potrzebował więcej. W pewnym sensie macie szczęście że obydwoje macie podobny temperament.

5

Joasia to co zwykle czyli taki można powiedzieć schemat, że on zaczyna mnie całować po szyi, rozkręcamy się i przechodzimy do palcówki/minety/od niedawna "loda" i na tym pomysły się kończą. Wiem, że obojgu nam nie do końca pasuje, że zawsze jest tak samo, ale żadne z nas nie potrafi wpaść na coś nowego, żeby zrobić to trochę inaczej, czy dodać jakieś urozmaicenie.

6

No, ale podajesz co najmniej kilka różnych opcji i też to, że od nie dawna robisz loda, więc jakaś inwencja i zmienność jest. A nie możecie pozwolić się sobie zatracić i zamienić schemat na spontan? Żeby nie zakładać z góry, czy nie ustalać na czym się to skończy, tylko próbować rozmaitości, różnego rodzaju dotyku. Każdy lubi co innego, więc warto próbować i sprawdzać. Słyszałam o różnych pomysłach, z czego niektóre mnie interesują a inne dziwią.

7

Joasiu właśnie tego bym chciała tylko nie mam pojęcia jak się za to zabrać... Ciężko mi przeskoczyć ten konwencjonalizm i zerwać ze schematem od razu. Chciałabym się nim dłużej zajmować, a nie przechodzić od razu do spodziewanego finiszu. Tylko co ja mogę z nim zrobić..? Jak przełamać wstyd..?

8

Przełamanie wstydu to jedna kwestia, a nudy - druga. Co do wstydu, to najważniejsze są rozmowy, poznanie się bliżej itd. Musicie sobie całkowicie ufać, żeby móc próbować różnych rzeczy i proponować je sobie bez skrępowania.
Na nudę, no coż, u mnie jak do tej pory były takie rzeczy: pieszczenie go dłońmi, on mnie również (zarówno łechtaczka jak i palec do środka wink), próbowaliśmy też kilka razy w "drugą dziurkę" - jak na razie tylko palec (a ostatnio juz nawet dwa się udało) - dla mnie jest to strasznie przyjemne, zdarzyło się też, że robiłam mu dobrze piersiami, no i lodzik. Oczywiście nie można zapomnieć o niezliczonej ilości całusów, dotykania, głaskania całego ciała, tulenia, czy nawet drapania (mój chłopak czasem mnie drapie albo ściska z emocji, co bardzo mi się podoba - czuję, że mu się podoba).
Nie wiem co jeszcze ci napisać. Jak masz pytania, to śmiało big_smile

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Związek prawiczka i dziewicy - pieszczoty

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024