3 tygodnie temu urodziłam córeczkę, przez 3 tygodnie mam już krwawienie poporodowe bardzo silne. Nosze wkłady poporodowe. Zmieniam co 2 godziny bo są całe zakrwawione. Czy to normalne?
2 2013-11-05 15:00:13 Ostatnio edytowany przez Iceni (2013-11-05 15:45:48)
...
Ja jestem miesiąc po porodzie i jeszcze trochę krwawię. Normalne to jest do 6 tygodnia.
Oczywiście że normalne, ja po pierwszym dziecku krwawiłam ok 5-6 tygodni, więc nie ma się czym martwić ![]()
Gratuluje córeczki ![]()
Oo! To znaczy, ze to ja jakas dziwna byłam
U mnie to było jak dwa razyy dłuższy okres i tyle - plamienia owszem, trochę trwały ![]()
No to sorry! Cofam to, co napisałam
najwidoczniej niektóre kobiety muszą cierpieć bardziej ![]()
każda kobieta jest inna,ja już w 2 tygodniu miałam tylko małe plamienia gdzie wkładka wystarczyła
7 2013-11-06 10:32:46 Ostatnio edytowany przez umbra (2013-11-06 10:33:00)
Ja się męczyłam 5 tyg, minęło i po 2 dniach pierwsza miesiączka po ciąży ![]()
Z pierwszym dzieckiem jakoś szybko mi krwawienie ustało, potem tylko delikatne plamienie, za to z drugim... ojej, no długo było ![]()
po pierwszym porodzie przestałam plamić w 4 tyg,a po drugim plamienia mam sporadyczne do dziś. A jestem 8 tyg po porodzie,wczoraj byłam u lekarza i wszystko jest ok i nie jest to miesiączka
pamiętam , że bardzo długo po porodzie krwawiłam było to jakieś 6 tyg i obficie (poród cc ) , lekarz w końcu przepisał mi tabletki na zatrzymanie krwawienia , gdy brałam tabletki ustało krwawienie i po jakiś 2 tyg dostałam normalną miesiączkę i potem było już ok i regularnie