pomoc dla Dawidka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: pomoc dla Dawidka

Prosze o pomoc jestem samotnie wychowujaca matka 3 miesiecznego Dawidka ojciec dziecka nas zostawil i nam nie pomaga jestem w trakcie zakladania sprawy alimentacyjnej chociaz wiem ze beda problemy bo nie wiem gdzie moj byly przebywa znam tylko jego adres zaneldowania. Pieniadze z becikowego musialam wydac na podstawowe rzeczy dla synka a za ostatnie grosze organizuje skromne chrzciny sam kosciol jestem na utrzymaniu rodzicow chodz ich sytuacja jest tez nie za ciekawa mama jest na recie a tata niewiele zarabia mieszkamy w 6 osob w 46m2 ja z dzieckiem rodzice i 2 mlodszych braci moich ktorzy jeszcze sie ucza swieta tez zapowiadaja sie skromnie mam ogromna prosbe potrzebuje ubranek dla synka w tej chwili nosi rozmiar 62 ale zaczyna wyrastac wiec potrzebujemy na 68 nie musza byc piekne wazne zeby dalo sie nosic przydadza sie tez zabawki bedziemy bardzo wdzieczni za jakakolwiek pomoc. Nigdy bym sie nie spodziewala ze mnie to spotka z bylym bylismy zareczeni mielismy lada moment wziasc slub ale z dnia na dzien mu sie odwidzialo ciesze sie ze dal mi takie szczescie jakim jest moj synek bez niego moje zycie byloby do niczego wiec bardzo prosze gdyby ktos zdecydowal sie nam pomoc...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: pomoc dla Dawidka

Chetnie ci pomogę co prawda moj jeszcze nosi rozmiar 62-68 wiec moge sie podzielić nie będzie tego duza ale zawsze cos.Mam tez do oddania kombinezon zimowy68gdybys chciala.Napisz do mnie na meila

3

Odp: pomoc dla Dawidka

Witam mail sie nie wyswietla moze niech Pani napisze do mnie mam w profilu

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024