Bal przebierańców? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KOBIECE MIEJSCA, IMPREZY, WYDARZENIA » Bal przebierańców?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez Madleina24 (2013-11-02 20:45:33)

Temat: Bal przebierańców?

Witajcie!

Mam głupi problem: grupa ze studiów mojego chłopaka chce zrobić imprezę - miejsce: u mojego chłopaka. W pewnym sensie będą to Andrzejki (a mój chłopak ma na imię Andrzej, więc poniekąd będą to jego imieniny połączone z imprezą z ludzmi z jego kierunku). Jego koleżanka bardzo zawzięcie wzięła się za sprawy organizacyjne i ogłosiła wszystkim, żeby przychodzili przebrani bo będzie to 'bal przebierańców'. Super... tylko, że ani ja, ani mój chłopak nie mamy na to specjalnie ochoty.
Z jednej strony ma być to impreza ogólna... moj A, daje lokum, na jakieś jedzenie się skałdamy i ktoś coś przyniesie, alkohol we własnym zakresie. Więc głupio nam ingerowac w pomysł tej dziewczyny. Jak rozwiązać tą dziwną sytuację by wilk był syty i owca cała? wink

2

Odp: Bal przebierańców?

Niech przebierze się ten kto chce, a wy, skoro nie chcecie, to się nie przebierajcie. Po co komplikować proste rzeczy?

3

Odp: Bal przebierańców?
Madleina24 napisał/a:

Witajcie!

Mam głupi problem: grupa ze studiów mojego chłopaka chce zrobić imprezę - miejsce: u mojego chłopaka. W pewnym sensie będą to Andrzejki (a mój chłopak ma na imię Andrzej, więc poniekąd będą to jego imieniny połączone z imprezą z ludzmi z jego kierunku). Jego koleżanka bardzo zawzięcie wzięła się za sprawy organizacyjne i ogłosiła wszystkim, żeby przychodzili przebrani bo będzie to 'bal przebierańców'. Super... tylko, że ani ja, ani mój chłopak nie mamy na to specjalnie ochoty.
Z jednej strony ma być to impreza ogólna... moj A, daje lokum, na jakieś jedzenie się skałdamy i ktoś coś przyniesie, alkohol we własnym zakresie. Więc głupio nam ingerowac w pomysł tej dziewczyny. Jak rozwiązać tą dziwną sytuację by wilk był syty i owca cała? wink

Co do balu przebierańców to myślę jeżeli nie macie ochoty się przebierać to kupcie lub wypożyczcie jakieś fajne maski na twarz i będzie ciekawie.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KOBIECE MIEJSCA, IMPREZY, WYDARZENIA » Bal przebierańców?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024