Forum Kobiet - NETKOBIETY.PL

Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Interesująca dyskusja to nasza specjalność ...

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Serdecznie zapraszamy do lektury naszych redakcyjnych blogów Od kuchni oraz Po godzinach Szczególnie polecamy : Psychologia Uroda Miłość Wychowanie Polityka Samotność

#1 2008-01-06 15:00:48

alka
Niewinne początki

Turcja........Istambul./ Chiny

podróżuję na własną rekę/ ostatnio przede wszystkim moją droga docelową jest Turcja.......Jak ktoś ma jakieś pytania służę pomocą
Mam nadzieję, że następnym miejscem moich odwiedzin będą Chiny, ponieważ zafascynował mnie nowy film Anga Lee "ostrożnie, pożądanie"/ ale czy zdecyduję się na wyjazd zobaczymy po jego ekranizacji...........smile żartuje, ale napewno będzie pomocny
czekam na pytania i rady

#2 2008-01-06 20:02:54

ola262
Zaglądam tu coraz częściej

Re: Turcja........Istambul./ Chiny

Chiny... To jest to... Ostatnio nauczyłam się chociaż trochę gotować chińszczyznę (dorobiłam się książki kucharskiej), jeść pałeczkami i w ogóle... Dlatego podzielam zafascynowanie tym krajem, bo poza jedzeniem, które uważam, że jest świetne (a zwlaszcza mojego wykonania wink ), mają też dobre filmy i tu by można wymieniać sporo tytułów, ale na pewno: "Hero" sprzed jakichś 4 lat, "dom latających sztyletów", czy "przyczajony tygrys, ukryty smok" no i przede wszystkim filmy reżyserstwa Kara Wai Wonga, a co do "ostrożnie, pożądanie" jestem bardzo ciekawa co to będzie za film. A po filmie w samolot i do Chin wink. To oczywiście na razie takie skryte marzenie, ale mam nadzieję, że kiedyś uda sie zrealizować smile

#3 2008-01-15 15:46:17

alka
Niewinne początki

Re: Turcja........Istambul./ Chiny

widziałąm "ostrożnie, pożądanie" i jakbym miała fundusze już wczoraj bym była w Chinach:)
film naprawdę fajny i wart obejrzenia
polecam
i jeszcze bardziej chcę lecieć do Chin

Stopka forum