Niespełnienie w łóżku... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Niespełnienie w łóżku...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Niespełnienie w łóżku...

Witam Drogie Koleżanki!
Chciałabym się podzielić z Wami moim problemem... otóż chodzi(wybaczcie brak delikatności) o brak wytrysku podczas sexu z moim chłopakiem(chodzi mi o wytrysk u mnie-kobiecy). Niby wszystko jest wspaniale bo i jest kochany, przystojny, niby zawsze mam orgazmy (i łechtaczkowe i pochwowe) i mówi, że to kobieta powinna pierwsza dojść i jest wspaniały(bardzo otwarty w tych sprawach) , ale nigdy nie miałam wytrysku...:( czuję się przez to niespełniona... dziewczynki jest na to jakaś rada??? Bardzo Was proszę o szczere odpowiedzi:) Pozdrawiam!!!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Niespełnienie w łóżku...

Prowokacja?

Najpierw poczytaj o seksie, a potem zacznij go "uprawiać"

3

nie prowokacja... w żadnym wypadku. Po prostu chciałam się dowiedzieć czy jestem osamotniona, czy może któraś z Was miała podobne historie...

4

Po przeczytaniu takiego postu to wlllasciwie nie wiem czy się śmiać, czy plakać yikes

5

No jak dziewczyny ? Sam jestem ciekaw ,mieliście takie historie ? tongue
Iceni ,czemu chcesz płakać? big_smile

6

Dlaczego? Bo się dziewczę naczytało jakichś "cudownych rad" w stylu Cosmo i teraz zamiast cieszyć się seksem jako takim będzie szukać dziury w całym.

7

jeśli partner Cię zaspokaja, jest kochany jak ty to mówisz, no i najważniejsze to że masz orgazm , i jeszcze Ci mało, niektóre w ogóle nie mają orgazmu, a już mniejszość w ogóle może mieć wtrysk, więc nie wiem co Cię martwi w twoim życiu seksualnym, ciesz się z tego co masz.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Niespełnienie w łóżku...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024