Jak go przekonać do skuteczności tabletek? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Jak go przekonać do skuteczności tabletek?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

1 Ostatnio edytowany przez PinaColada2706 (2010-03-06 01:50:32)

Temat: Jak go przekonać do skuteczności tabletek?

.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak go przekonać do skuteczności tabletek?

Może wez jakieś ulotki które możesz dostać od ginekologów?
Ja tam zrobiłam aby się chłopak douczył tongue

3

tylko,że takich nie mam jedynie ulotka przy tabletkach;/

4

No to w internecie jest mnóstwo artykułów na temat tabletek anty....

A może to jego nie wierzenie w skuteczność tabletek to tylko pretekst... ?

5

niteczka:) napisał/a:

No to w internecie jest mnóstwo artykułów na temat tabletek anty....

A może to jego nie wierzenie w skuteczność tabletek to tylko pretekst... ?

Niteczka, nie mysle, ze to tylko pretekst. Gdyby nie chcial uprawiac sexu nie robilby tego w prezerwatywie, lecz w ogole.
PinaColada2076, niech Twoj chopak poczyta o antykoncepcji doustnej. Gdy bedzie w stanie pojac ich dzialanie, obawy powoli przeminal. Daj mu czas, w koncu zazywasz je tylko tydzien. Powodzenia!

6

to w sumie rzadko spotykane, że chłopak woli sie kochać w gumkach, pomimo tego, że jego dziewczyna bierze tabsy no ale może faktycznie macie racje, że brak mu info na temat działania antykoncepcji hormonalnej... tylko, szczerze mówiąc, troche by mnie niepokoiło to, że bardziej boi sie wpadki niż Ty sama...

7

A czy on przypadkiem nie boi się chorób, a nie wpadki? Może po prostu nie chce się przyznać. Mój na początku też powiedział, że oprócz tabletek będziemy używać jeszcze prezerwatyw, ale spróbował raz bez i zasmakował. Od tego czasu nawet nie mamy jednej "na wszelki wypadek". Dziwne podejście ma Twój facet...

8

Wiecie, zamiast szukac dziury w calym, nalezy go zrozumiec. Pisze tak, poniewaz sama balam sie kochac bez dodatkowego zabezpieczenia gdy zaczelam brac tabletki. Z czasem przywyklam do tego, ze w koncu tabletki antykoncepcyjne maja wieksza skutecznosc niz kondony i przestalam martwic sie na zapas. Choroby weneryczne nawet nie wchodzily w gre, poniewaz moj ukochany jak i ja jestesmy w 100% zdrowi. To nie jest powod do zmartwien, a jak sa jakies watpliwosci, to aby otrzymac odpowiedz nalezy zapytac. Moze sam nie ma odwagi powiedziec o swoich obawach.

9

Chorób się nie boi. Jesteśmy ze sobą wiele czasu (2 lata) i wiemy o sobie wszystko. Oboje jesteśmy zdrowi.
Też to nie jest żaden pretekst z jego strony... bo widzę jak mu na mnie zależy i jak bardzo mnie kocha...miesiąc temu mi się oświadczył;*
Ja ciąży się nie obawiam...bo po coś są te tabletki no i wiem o nich sporo...On pewnie niewiele
Podsunę mu jakiś porządny artykuł pod nos, niech czyta, może za skutkuje...

Ale gdzie taki znaleźć!? Jak w necie jest tego pełno i tworzy ogromny śmietnik...

10

PinaColada2706, nie przesadzaj. Jest mnostwo stron z poprawnymi informacjami na temat antykoncepcji. Wystarczy usiac i dobrze poszukac.

11

PinaColada2706 napisał/a:

jedynie ulotka przy tabletkach;/

I może ta ulotka wystarczy ?? Daj mu ulotkę i niech sobie poczyta smile

12

Hmmm a może stopniowo go 'oswajać'. Napisałaś, że nie kończy w gumce. To może najpierw tylko to zmienić, a co jakiś czas podsuwać artykuł ulotkę czy coś. Może on potrzebuje czasu i trzeba małymi kroczkami dojść do celu:)

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Jak go przekonać do skuteczności tabletek?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024