Dzień dobry. Jestem żoną i mamą półrocznej Sabinki. Postanowiłam się tu zarejestrować, ponieważ czuję się bardzo samotna i mam nadzieję, że będę mogła sobie tutaj podyskutować o ciekawych tematach.
Jestem mężatką od 2 miesięcy, mój mąż pracuje po 14-16 godzin, a ja siedzę ciągle w domu sama z dzieckiem. Naprawdę potrzebuję z kimś porozmawiać, bo powoli wariuję. Wiąże się też to z tęsknotą za mężem. Nie przywykłam do takich wielogodzinnych rozłąk.
Mam głęboką nadzieję, że znajdę tu kobiety do rozmowy. Cztery ściany już mnie zabijają.
Pozdrawiam.
Powiem Ci że doskonale Cię rozumiem gdyż mój narzeczony jest daleko ode mnie i widujemy się tylko dwa razy w miesiącu .. dziś piękna niedziela a ja siedzę samotnie i zastanawiam się czy szybko minie ta niedziela ..w tygodniu jest łatwiej pracuje do 17 więc leci potem dzień najgorsze weekendy wariuje samotnie ...Ty masz przynajmniej córcie .,.
Tak. Uśmiech mojej córki nagradza wszystko, ale i tak są momenty, gdy już nie mogę dłużej...
Ja też marze o dziecku ...ale zobaczymy jak to będzie ..Czasem człowiek potrzebuje wygadać się komuś .. znam to uczucie
Dziecko to najcudowniejsza rzecz jaka może człowieka spotkać. I według mnie narodziny dziecka cementują związek. Oczywiście jeżeli para się kocha.
hej wszystkim!
Cześć.
Forum to doskonałe miejsce na poprawę nastroju
Na pewno nie zastąpi ono rzeczywistych relacji, ale jeśli nie ma innej możliwości...
Ja sama jakiś czas temu cierpiałam na brak towarzystwa, koleżanki do pogaduszek na każdy temat.
Teraz mój synek chodzi już na pół dnia do przedszkola i mam jeszcze więcej wolnego czasu, ale zyskałam też kilka bardzo fajnych znajomych. Dzięki forum właśnie. Dlatego nawet kawkę można sobie wypić ... "online" , a to bardzo dużo daje.
Hej
Głowa do góry będzie dobrze :*
Hej haj ! Rozumiem, że dziecko to przewrót do góry nogami, ale czemu nie staracie się zabić jakoś tego czasu? Może zrobić coś dla siebie? To bardzo poprawia samopoczucie
głupie bieganie poranne ile może znaczyć dla psychiki człowieka. Zadbaj o siebie a od razu będzie lepiej ![]()
Hej:) Ja też zarejestrowałam się tutaj bo czasami chcę pogadać a nie mam z kim, mam wiele znajomych itd. ale czasami chcę pogadać a nie chce nigdzie wychodzić:) Też mam małe dziecko, mąż dużo pracuje. Staram się tak organizować czas żeby się nie nudzić, zresztą właściwie to rzadko się nudzę, aktualnie jestem na ostatnim roku magisterski więc mam wrażenie że czasu mam o wiele za mało, ale takie forum może być fajną odskocznią od codzienności:) Postanowiliśmy z mężem (a raczej bardziej ja postanowiłam), że jak się obronię to postaramy się o rodzeństwo dla synka więc zabawię na forum dłużej bo do pracy się na razie nie wybieram. Fajnie byłoby znaleźć forumowe przyjaciółki, to nie to samo co na żywo, ale zawsze coś:) Pozdrawiam wszystkie kobietki, mamy, żony, kochanki:)
To i ja się dołączę
Jestem mamą 6-letniej Mai, mieszkamy we dwie, czasem odczuwam brak towarzystwa, szczególnie teraz, bo nie pracuję, staram się coś znaleźć.
Cześć a ja wreszcie mam czas na czytanie i przeglądanie netu.
Jestem z wami bo portal mi się podoba:-)
Na ogół pracuje po kilkanaście godzin dziennie teraz chwila dla siebie.
Stanevo masz półroczną córkę i jesteś bardzo młodą mężatką-nie chce tu umniejszac twoich problemów ale pomyśl maż pracuje dużo co oczywiście ma swoje minusy ale świadczy o jego dojrzałości i dbaniu o wasz byt
ty zajmujesz się córką ,domem i mężem to nieco nudne -powiem ci że to szybko mninie ty będziesz juz mniej potrzebna córce a Ty wkrótce odnajdzisz sie w tej nowej roli -znajdziesz sobie prace ,krąg znajomych i będziesz marzyć o chwili samotności naprawdę .
Netkobiety to dobre miejsce na pogaduchy więc będzie dobrze bo przecież jest dobrze ---prawda ? pozdrawiam ![]()
Pewnie, że jest dobrze. Już wszystko minęło i czuję się super. A na forum zaglądam baaaaardzooooo często ![]()
Witam wszystkich
Jestem mamą bardzo żywego siedmiolatka. Pracuję zawodowo i niestety nie mam zbyt wiele czasu na pogaduchy z koleżankami przy kawie w ciągu dnia. Dopiero pod wieczór mogę wygospodarować więcej czasu dla siebie. Bardzo chciałabym móc pogadać z innymi mamami ( i nie tylko) ![]()
my z partnerem w domu ciągle się mijamy. ja do pracy a on z pracy. gdy ja mam wolne weekendy on pracuje. jakiś czas temu przeprowadziłam się do niego do innego miasta. mieszkam tu już jakiś czas ale brak czasu uniemożliwia mi poznanie tutejszych ludzi. praca dom- dom praca.
pozdrawiam i życzę miłego weekendu;))))))))
Dołączam i ja ![]()
Od kiedy przeprowadziłam się ze swojego miasteczka do innego to czasami też mogłabym odpocząć od pracy ![]()
co prawda znajomych nie brakuje... ale czasami nie chce się ruszać tyłka z domu ![]()
Ja niestety dzieci nie mam, ale zostałam ponad 3-miesiące temu ciocią i niedawno chrzestną - więc to chyba coś podobnego ![]()
NAJGORZEJ BYĆ SAMOTNYM WŚRÓD LUDZI.