Witajcie!
Jestem młodą matką, która nie radzi sobie ze swoim życiem, dzieckiem i mężem. Potrzebuję kogoś, z kim mogłabym porozmawiać, wyżalić się, podyskutować... jestem niestety osobą trudną w kontaktach i użalającą się nad sobą, ale jednocześnie nie radzę sobie w ogóle ze stresem dnia codziennego i odbija się to na mojej rodzinie...
Jeśli ktoś chciałby ze mną porozmawiać to bardzo proszę o kontakt na gg- 10080208 lub tutaj. Potrzebuję zwyczajnej rozmowy- żeby ktoś mnie wysłuchał, nie próbując mi udzielać "wspaniałomyślnych rad" w stylu "wyjdź z kuli"... bo nie potrafię.
Jeśli to wygląda jak apel o pomoc- to dobrze, bo o to proszę... nie radzę sobie sama ze sobą.
cześć, niestety nie mam numeru gg, ale posiadam, np. konto na gmailu. Chętnie cie wysłucham, porozmawiam.
Chętnie z toba porozmawiam i wysłucham cię.
I ja takze
odezwe sie na gadu. niedlugo tez zostane mama.
Bardzo dziękuję za odzew! Przepraszam za zwłokę... to był ciężki okres. Wysyłam PW.
Witajcie ![]()
Także szukam przyjaciółki , aby móc porozmawiac, wspierac sie, miec wlasciwie takiego kogos, zeby nie czuc sie sama z tymi wszystkimi problemami, osobe ktora pomoze, wesprze i taka , ktorej tez moze bede mogla w danej sytuacji pomoc. Stracilam przyjaciolke i teraz nie mam takiej osoby z ktora moglabym porozmawiac wtedy, kiedy potrzebuje, kiedy u mnie jest na prawde fatalnie, albo swietnie.
Osoby zainteresowane prosze o meila. POZDRAWIAM SERDECZNIE!
))
8 2013-11-02 12:41:02 Ostatnio edytowany przez uratowana (2013-11-02 12:44:27)
Jestem chętna na rozmowę
Nie obiecuję pomóc, ale na pewno wysłucham. Jeśli chcesz pisz na maila syla_c@op.pl