Poszukuję przyjaciółki/przyjaciela- kogoś do rozmów! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Poszukuję przyjaciółki/przyjaciela- kogoś do rozmów!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Poszukuję przyjaciółki/przyjaciela- kogoś do rozmów!

Witajcie!
Jestem młodą matką, która nie radzi sobie ze swoim życiem, dzieckiem i mężem. Potrzebuję kogoś, z kim mogłabym porozmawiać, wyżalić się, podyskutować... jestem niestety osobą trudną w kontaktach i użalającą się nad sobą, ale jednocześnie nie radzę sobie w ogóle ze stresem dnia codziennego i odbija się to na mojej rodzinie...
Jeśli ktoś chciałby ze mną porozmawiać to bardzo proszę o kontakt na gg- 10080208 lub tutaj. Potrzebuję zwyczajnej rozmowy- żeby ktoś mnie wysłuchał, nie próbując mi udzielać "wspaniałomyślnych rad" w stylu "wyjdź z kuli"... bo nie potrafię.
Jeśli to wygląda jak apel o pomoc- to dobrze, bo o to proszę... nie radzę sobie sama ze sobą.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Poszukuję przyjaciółki/przyjaciela- kogoś do rozmów!

cześć, niestety nie mam numeru gg, ale posiadam, np. konto na gmailu. Chętnie cie wysłucham, porozmawiam.

3

Chętnie z toba porozmawiam i wysłucham cię.

4

I ja takze

5

odezwe sie na gadu. niedlugo tez zostane mama.

6

Bardzo dziękuję za odzew! Przepraszam za zwłokę... to był ciężki okres. Wysyłam PW.

7

Witajcie smile
Także szukam przyjaciółki , aby móc porozmawiac, wspierac sie, miec wlasciwie takiego kogos, zeby nie czuc sie sama z tymi wszystkimi problemami, osobe ktora pomoze, wesprze i taka , ktorej tez moze bede mogla w danej sytuacji pomoc. Stracilam przyjaciolke i teraz nie mam takiej osoby z ktora moglabym porozmawiac wtedy, kiedy potrzebuje, kiedy u mnie jest na prawde fatalnie, albo swietnie.
Osoby zainteresowane prosze o meila. POZDRAWIAM SERDECZNIE! smile))

8 Ostatnio edytowany przez uratowana (2013-11-02 12:44:27)

Jestem chętna na rozmowę wink Nie obiecuję pomóc, ale na pewno wysłucham. Jeśli chcesz pisz na maila syla_c@op.pl

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Poszukuję przyjaciółki/przyjaciela- kogoś do rozmów!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024