Bruno :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Bruno :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

1

Temat: Bruno :)

Hej!

Sacha Baron Cohen znów w natarciu big_smile tym razem w roli austriackiego geja.
Widział już ktoś ten film?
Lepszy od Borata?
Wiadomo - wszystkie kreacje Cohena są w "specyficznym stylu", więc filmy z jego udziałem mają wielu zwolenników, ale i jednocześnie wielu przeciwników...
innymi słowy - potrafią zwrócić na siebie uwagę i "zamieszać" wink
Ja wybieram się do kina w tym tygodniu! Ale jestem ciekawa Waszych opinii.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Bruno :)

ja też się wybieram smile ten film wzbudza tak wielkie kontrowersje, że zarówno zwolennicy jak i przeciwnicy Cohena na niego pójdą big_smile

3

też mam w planach wybrać się do kina na ten film, mimo wielu różnych opinii, kontrowersji jakie wzbudza i wprowadza we mnie lekkie obrzydzenie to z pewnoscia bedzie ubaw niezly smile:):):) moze w weekend pójdę,,,jak będziecie wcześniej dajcie znać jakie są wasze opinie smile

A ja już byłam i był to jeden z najzabawniejszych filmów, jakie w życiu widziałam!
To prawda, obleśny, ale w taki sposób, że nie da się z tego nie uśmiać, przyznam szczerze, że ryczałam ze śmiechu jak rzadko, ale nie wstydziłam się specjalnie, bo razem ze mną śmiała się cała sala smile
Nie będę wam zdradzać szczegółów, powiem tylko, że postać pigmeja - narzeczonego Bruna jest na prawdę nietuzikowa... wink
Bardzo fajny film, bardzo polecam smile

5

No i byłam....było ostro big_smile:D:D
Jeśli ktoś ma dystans do wielu spraw i poczucie humoru to powinien być zadowolony smile
Film świetny - choć momentami może zbyt obleśny...ale pewnie taki miał być z założenia tongue
Cohen w roli geja zagrał zupełnie tak jak to sobie wyobrażałam...te jego śmieszne ruchy, taniec, cała gestykulacja hehhe...
najlepsza była zapowiedz jego programu, którą przedstawiał w Los Angeles big_smile
Myślałam, że padne ze śmiechu big_smile

6

Mi o wiele bardziej podobała się scena jak Bruno został opuszczony przez tego swojego asystenta i szedł ulicą z tymi wszystkimi wieszakami big_smile W ogóle moim zdaniem Bruno jest słodziutki i ma bardzo dobre serduszko. Wystarczy spojrzeć na to, jak kochał tego ślicznego Murzynka big_smile Film naprawdę warto zobaczyć!

7 Ostatnio edytowany przez elviska18 (2009-12-21 18:06:23)

...

8

Ciekawa jestem jaki ten film będzie ale ja należę do ludzi, którzy szerzą kontrowersje

9

Sarenka, to na pewno Ci się spodoba big_smile
a jeśli jednak nie jesteś aż tak tolerancyjna to nie bierz dużego popcornu big_smile

10

Borat tak, Bruno nie smile)odrażający po prostu:)

11

Tak zachwalacie ten film ...musze go zobaczyć    tongue

12

Witam mam pytanie zna może ktoś tą blądyne  z Imprezy Swingersów  oto screen:

13

Widziałam ten film, moim zdaniem nic nie przebije Borata smile Chociaż było parę śmiesznych momentów.

14

wczoraj oglądałam, szczerze mówiąc imonujący big_smile urzekł mnie jego akcent

15

Mnie się Bruno podobał. Ale nie każdy rozumie poczucie humoru tego filmu.
a byłam nim zachwycona, moi rodzice stwierdzili, że ok, a teść mojej siostry w ogóle go nie zrozumiał.
Dość specyficzne poczucie humoru i kino nie dla każdego.
Wywołuje skrajne emocje u widzów smile
Tak czy inaczej uważam, że film był niezły smile

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Bruno :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024