WŁASNA FIRMA- BYDGOSZCZ - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: WŁASNA FIRMA- BYDGOSZCZ

Witam
Jestem mamą 2 małych dzieci i obecnie przebywam na urlopie macierzyńskim. Za 6 miesięcy wracam do pracy, do biura, na 8h:( Chciałabym otworzyć własny interes i szukam chętne osoby do współpracy. Myślę o otworzeniu pralnio-kawiarni, gdyż takiej  w Bydgoszczy jeszcze nie ma, a w innych miastach ten pomysł się sprawdził. Mogłyby tam przychodzić matki z dziećmi i połączyć przyjemne z pożytecznym. Co o tym sądzicie i proszę chętne osoby o kontakt. Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :
Odp: WŁASNA FIRMA- BYDGOSZCZ

Witaj smile no szkoda ze nie w Częstochowie ten biznes planujesz, bo byłabym zainteresowana rozmowa smile Sama szukam odpowiedniej osoby do współpracy smile  Pozdrawiam i życze powodzenia smile

3

Odp: WŁASNA FIRMA- BYDGOSZCZ

Cześć smile
Pomysł jest fajny, jestem pewna że znajdziesz kogoś, kto Cię wesprze smile Szkoda, że jestem ze Śląska, bo myślę o czymś swoim, ale ..tchórzę big_smile

A mogę zapytać dlaczego chcesz wspólnika? smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024