Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Jako, że jestem nowa - chciałabym się przywitać. W jak największym skrócie: jestem studentką dziennikarstwa, uwielbiam czytać. Na pierwszym miejscu stawiam kryminały, dalej thrillery, książki sensacyjne i psychologiczne. Na co dzień staram się brać z życia jak najwięcej - rower, aerobik, wyskoki na basen, nad jezioro. Dużo ruchu, świeżego powietrza i jak najwięcej śmiechu :-)
Dlaczego do Was zawitałam? Głównym powodem jest opuszczenie forum, z którym byłam związana prawie 3 lata. Teraz szukam sobie jakiegoś innego przyjaznego forum, na które mogłabym zaglądać, gdy znajdę trochę czasu na buszowanie po necie. Po prostu lubię mieć miejsce, do którego mogę zajrzeć, znaleźć jakieś pokrewne dusze i podyskutować na najrozmaitsze tematy. Miejmy nadzieję, że trafiłam dobrze ;-)
Pozdrawiam,
Vi.
Bardzo dobrze trafiłaś ![]()
Witam :]
Miłego pisania życzę i na początek proszę o zapoznanie się z regulaminem ![]()
Witaj wśród nas.Mam nadzieję,że szybko się zadomowisz i będzie Ci u nas dobrze:)
Pozdrawiam
Hej Vi. ![]()
Vi napisał:
Głównym powodem jest opuszczenie forum, z którym byłam związana prawie 3 lata.
a czemu opuściłas tamto forum ?
witaj na forum ![]()
mam nadzieję że nas nie opuścisz!
Ostatnio edytowany przez noelle87 (2009-07-04 11:10:00)
witaj ![]()
Delicious
Regulamin był pierwszą rzeczą jaką przeczytałam zaraz po zarejestrowaniu się ;-)
oazuu
Zmiany w administracji, nowej władzy zależy tylko na ilości zarejestrowanych kont w miesiącu, określonej ilości postów etc.
Dziękuję za miłe przyjęcie :-)