Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Czy zdarzylo wam sie ze zagubiliscie sie zupelnie w soim zwiazku,ze gdzies odeszla wasza dusza, ze caly wasz swiat podporzadkowalyscie swojemu ukochanemu, a potem okalazo sie ze on zamiast to docenic bral wiecej i wiecej a potem juz nie moglalyscie tego wytrzymac i wszystko posypalo sie jak domek z kart.Mam propozycje sprobójmy pomoc Agol w pozbieraniu sie po rozsatniu z facetem, macie pomysly jak sie pozbierac po nieudanym zwiazku?
Ja zaczynalam zawsze od wyplakiwania sie przyjaciolce ale to srednio pomaga, potem i to zawsze poprawia mi nastroj to zupelnie nowa fryzura totalna odmiana,odwazna troche szalona,moze jakis krotki wyjazd i koniecznie cos szalonego co nam sprawi przyjemnosc, cos na co zawsze mialysmy ochote ale nigdy tego nie zrobilysmy bo nam brakowalo odwagi to zawsze pomaga poprawic samoocene i daje takiego kopa myslisz jak to mi sie udalo to moge wszystko.
Czekam na kolejne propozycje.
Juz byly takie watki, jak sie zebrac po rozstaniu.
ja... słucham wtedy dużo muzyki- każdej...
a potem podobni jak Ty- szaleństwo w każdej odmianie tego słowa
)
rowniez slucham duzo muzyki,ale najczesciej po takich zwiazku
znajduje sobie kogos,kto pomoze mi zapomniec o swoim eks.
Oczywiscie wszystkie takie znajomosci koncza sie fiaskiem.