Silne leki przeciwbólowe, a okres? - Netkobiety.pl

Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

#1 2009-07-01 23:20:45

babajaga
Niewinne początki

Silne leki przeciwbólowe, a okres?

Hej dziewczyny.
Mam pewien problem, a zarazem pytanie. Ok dwóch dni temu powinnam dostać okres, jednak do tej pory nic hmm W tym miesiącu brałam wiele leków przeciwóblowych ,z uwagi na silny ból zęba i okostnej. Przede wszystkim zażywałam TRAMAL (100mg - raz) i NOAX (2 razy) - bardzo silne środki i oba jednego dnia;/ Poza tym na zmianę, kilka razy dziennie przez ponad tydzień faszerowałam się SOLPADINEM, APAPEM i największą dawką PYRALGINY, aby ból zęba ustąpił. Do tego dochodziło jakieś piwko, żeby zasnąć... Czy w związku z tym - głownie chodzi o tramal i noax - może spóźniać mi się okres??
Wcześniej dostawałam miesiaczkę regularnie - tzn ok dwóch dni wcześniej, niż poprzedniego miesiąca. Dzisiaj mija TEN dzien i nic...
Proszę o szybką odpowiedź, jeśli ktoś miał podobny problem w związku z lekami przeciwbólowymi, bo zaczynam się poważnie martwić sad

Dzięki i miłego wieczorku....

#2 2009-07-01 23:30:39

martadela
Dobry Duszek Forum

Re: Silne leki przeciwbólowe, a okres?

Z powodu tych leków na pewno nie rozregulował Ci się cykl. Współczuję Twojej wątrobie, skoro łączyłaś je z piwem;). Mógł natomiast rozregulować się od gorączki, którą zapewne miałaś, lub nawet samego stanu zapalnego zęba.

#3 2009-07-02 13:26:57

Amelia*
Przyjaciółka Forum

okres moze sie spozniac z wielu powodow tj:
stres,choroba,a nawet zwykle przeziebienie,wiec nie martw
sie,poczekaj,a okres napewno niedlugo sie pojawi.

#4 2009-07-04 13:17:01

.niezależna
Słodka Czarodziejka

brałaś bardzo silne leki przeciwbólowe -zmieszane strasznie i w duzych ilosciach( i alkohol ..niestety) to miało na pewno bardzo duze skutki uboczne i kilka  dni  opóznienia to norma w tym wypadku ale mam nadzieje ze wyleczyłas stan zapalny  zęba bo wiem ze takie stany zapalne  to dla organizmu -jak zapalna bomba zegarowa .Powinno sie brac antybiotyk a  pozniej  taki zab najcześciej jest tylko do usunięcia niestety jeżeli nie  to za  jakis czas infekcja  prawdopodobnie wróci

Nikt nie zasługuje na twoje łzy, a ten kto na nie zasługuje, na pewno nie doprowadzi cię do płaczu

Stopka forum