Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Wynajęliśmy mieszkanie w 4. Całe mieszkanie - właściciele z nami nie mieszkają. Dziś się wprowadziłam. I przypomniała sobie, że na śmierć zapomniałam im uświadomić, że mamy kota. Na czas przeprowadzki daliśmy kota na "wakacje" do znajomych, ale jutro go odbieram. Z jednej strony mieszkam tu, użytkuję, poza tym naprawdę kot nie miałby tu co zniszczyć (wszędzie kafelki i ściany malowane, tapet nie ma), a oni nie zastrzegli, że zwierząt nie można (ani ustnie, ani w umowie). Boję się jednak, że się wkurzą.
Co radzicie?
Myslę, zepowinnas z nimi porozmawiac. Wsumie nie zaznaczyli niechęci do zwierząt ale mysle ,z wypdalobyich chociaz powiadomic
bo pozniej to moze byc troche niefajnie
(jezeli bedzie im to przeszkadzalo)
Dzwoniłam z duszą na ramieniu. Już się bałam, że przyjdzie nam szukać nowego lokum. Ale uff - nie mieli obiekcji.
ciesze sie
teraz juz nie musisz sie bac
a kot to fajne zwierze ![]()
gratulacje:)