Co jeśli właściciel nie lubi kotów? - Netkobiety.pl

Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

#1 2009-07-01 22:57:13

martadela
Dobry Duszek Forum

Co jeśli właściciel nie lubi kotów?

Wynajęliśmy mieszkanie w 4. Całe mieszkanie - właściciele z nami nie mieszkają. Dziś się wprowadziłam. I przypomniała sobie, że na śmierć zapomniałam im uświadomić, że mamy kota. Na czas przeprowadzki daliśmy kota na "wakacje" do znajomych, ale jutro go odbieram. Z jednej strony mieszkam tu, użytkuję, poza tym naprawdę kot nie miałby tu co zniszczyć (wszędzie kafelki i ściany malowane, tapet nie ma), a oni nie zastrzegli, że zwierząt nie można (ani ustnie, ani w umowie). Boję się jednak, że się wkurzą.
Co radzicie?

#2 2009-07-03 10:17:55

beforethedawn
Zaglądam tu coraz częściej

Re: Co jeśli właściciel nie lubi kotów?

Myslę, zepowinnas z nimi porozmawiac. Wsumie nie zaznaczyli niechęci do zwierząt ale mysle ,z wypdalobyich chociaz powiadomic smile bo pozniej to moze byc troche niefajnie wink  (jezeli bedzie im to przeszkadzalo)

#3 2009-07-03 10:35:18

martadela
Dobry Duszek Forum

Dzwoniłam z duszą na ramieniu. Już się bałam, że przyjdzie nam szukać nowego lokum. Ale uff - nie mieli obiekcji.

#4 2009-07-03 10:53:12

beforethedawn
Zaglądam tu coraz częściej

ciesze sie smile teraz juz nie musisz sie bac big_smile a kot to fajne zwierze wink
gratulacje:)

Stopka forum