Rozstanie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Rozstanie

Witam,
Mija 4 miesiące jak rozstałam się z partnerem.Sama nie wiem ,ale na początku odpoczywałam. To był toksyczny związek,tak mi się wydaje. Rano o 10:00 wychodziłam do pracy, wracałam wieczorem on leżał w łóżku i oglądał telewizor. Owszem miałam gotowy obiad, ale co z Tego? Gdy zbliżał się wekennd zamiast spędzić go razem zawsze zabierał dzieci,nie miałam nic przeciwko temu bardzo je lubię.Pomagałam im w lekcjach i we wszystkich problemach one też bardzo mnie lubią.Wiem,że teraz tęsknią za mną. Ale ja chciałam, żeby chociaż jeden wekennd był tylko dla nas.Obiecywał jednak nic nie robił.Coraz bardziej byłam zmęczona.I jeszcze jego praca byla dla mnie problemem.Wyjeżdzał zarobił trochę więcej pieniędzy a potem się obijał.Jak wydał już kasę to potem nie było pracy i pożyczał ode mnie i swojej mamy.I znowu ma długi.Wiem,że to mi nie pasuje, ale zaczynam z powrotem o nim myśleć i tęsnić a z drugiej strony wiem, że jeżeli miało by być tak samo to nie ma sensu. Nie wiem co mam robić jak sie od tego uwolnić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Rozstanie

Sama sobie odpowiedziałaś na pytanie. Nie pasuje Ci jego styl życia i w sumie nie byłabyś z nim w pewnym sensie szczęśliwa.

Jak się uwolnić ?? Po prostu zajmij się sobą, rób rzeczy które sprawiają Ci przyjemności i skupiaj się na tym. Jak myślisz o nim ciepło to natychmiast spróbuj pomyśleć jak się czułaś kiedy on Cię ranił swoim zachowaniem. Potrwa ale z pewnością przejdzie.

3

za każdym razem jak myślisz o nim lub tęsknisz przypomnij sobie to wszystko co cie denerwowało. wiadomo, każdy po rozstaniu idealizuje związek, więc staraj się tego nie robić. potrzebujesz czasu, zeby się od tego uwolnić, nie zapomina sie ot tak o osobie, która do tej pory była dla nas bardzo ważna

4 Ostatnio edytowany przez adamajkis (2013-08-10 19:04:02)

A ja pójdę w drugą stronę. Nie podoba mi się Twoje zachowanie autorko. Ty masz wszystko ułożone pod siebie. Dzieciaki to tak jakoś jak nie matka, traktujesz je jak ojciec (czyli jak facet). Pieniądze masz swoje wszystkich rozliczasz jak księgowa. Ty jesteś tylko zmęczona nikt więcej nie ma do tego prawa. Mi to wygląda, że w tej rodzinie to kobieta robi za chłopa. Obawiam się, że żadna kobieta też by z Tobą nie wytrzymała, albo skupiła się na telewizji, żeby Cię nie słuchać.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024