Tata - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez Bezradna95 (2013-08-09 22:02:46)

Temat: Tata

Witam, jestem tu pierwszy raz i nie wiem od czego zaczac..Więc może zaczne tak; Mam 18 lat, mam dwie mlodsze siostry ale one miekaja z matka , ja z tata;bo moi rodzice sie rozstali ponad rok temu.Z matka w ogóle nie utrzymuje kontaktu poniewaz ona tego nie chce, jednym slowem wyzekla sie mnie.W dziwcinstwie znęcała sie na de mną.Ciagle siedziała przed kompem, pisała z roznymi facetami i zdradzała tate. Tata ciągle pracował i czasami pił , ale nigdy nie był agresywny,siedział na krzesle nic nie mowil i był smutny. Jakieś 6 może 7 lat temu poszedł na terapie i od tamtego czasu nie pije..Zawsze był pracowity siedzial w pracy od rana do wieczora..i tak mu zostalo do teraz. Jesli chodzi o mnie to jeszcze jak matka mieszkała z nami, to moja sytuacja wymagała tego, że musiałam zerwać wszystkie kontakty ze znajomymi, nie istotne dlaczego..I teraz nie mam nikogo. Ostatnio zauważyłam ze mój tata jak przychodzi z pracy ma takie dziwne oczy,dziwnie sie zachowuje.,nie zatacza sie wiec nie pije..ale podejrzewam ze może palić trawke tzn. jestem pewna tego..Co mam robić .,? Poradźcie coś..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Tata

Jeśli masz z tatą dobry kontakt, po prostu zrób herbatę, usiądź z nim przy stole, i poważnie porozmawiaj. Opowiedz o swoich podejrzeniach, obserwuj reakcje. Może to po prostu zmęczenie.

3

Odp: Tata

Ok. moge spróbować. Ale niewiem czy to coś pomoże.zobaczymy. Dzięki

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024