Cześć dziewczyny! Tośka jestem. Tośka Ellet, ale "T" ktoś mi bezczelnie uciął. Zostało więc Elle. No trudno. Wpadłam tu przypadkiem i chyba już zostanę. Gdyby któraś z was zastanawiała się jakie ISO ustawić przy robieniu świńskiego zdjęcia dla swojego faceta - zapraszam. Poza tym kwestie butów i doboru czekolady do nastroju rozstrzygam w ułamek sekundy. Wiele z was pewnie nie raz zaskoczę, a jeszcze częściej zdenerwuje. Mój ulubiony temat to SEX, ale póki co najczęściej poruszam go z mym Panem. Czekam, aż to zmienicie ![]()
Witam wesołą dziewczynę ![]()
hej
miło poznać osóbkę z takim poczuciem humoru
Lady Black - dziękuję ![]()
hej:)mam na imię Monika. Jestem mężatką od pięciu lat:)od trzech cykli staramy się o bobaska z mężusiem:)uwielbiam WAS czytać:)jestem trochę nieśmiała,kocham torebki i kolczyki kupować. pozdrawiam:)
Hey? - "Do Rycerzy, do Szlachty, do Mieszczan"?
Hi, Hello !? no to witaj i...
O seksie też możemy pogadać, możesz wykorzystać Ricka, bo on się daje wykorzystywać LOL
możesz wykorzystać Ricka, bo on się daje wykorzystywać LOL
Nie sądzisz, że to niemęskie dawać się wykorzystywać? Zawsze myślałam, że powinno być odwrotnie ![]()
Cytat: "Seks nie jest czymś, co kobieta daje mężczyźnie. Seks jest tym, czym ludzie powinni się dzielić.".
Czas skończyć z wykorzystywaniem, ze stereotypem, że facet musi mieć orgazm, a kobieta nie jest taka ważna. Czas przestać myśleć, że jak facetowi było dobrze, to wykorzystał kobietę nawet jak ona nie miała orgazmu. Zresztą skoro wg średniej facet kończy po paru minutach, a kobieta po kilkunastu, to pewnie znaczy, że kobieta powinna mieć kilku facetów gdy ma dni, gdzie chce ciągle seksu.
Cytat: "Seks nie jest czymś, co kobieta daje mężczyźnie. Seks jest tym, czym ludzie powinni się dzielić.".
Czas skończyć z wykorzystywaniem, ze stereotypem, że facet musi mieć orgazm, a kobieta nie jest taka ważna. Czas przestać myśleć, że jak facetowi było dobrze, to wykorzystał kobietę nawet jak ona nie miała orgazmu. Zresztą skoro wg średniej facet kończy po paru minutach, a kobieta po kilkunastu, to pewnie znaczy, że kobieta powinna mieć kilku facetów gdy ma dni, gdzie chce ciągle seksu.
To już chyba nadinterpretacja, nie sądzisz? Czy umniejszyłam wartość kobiet, którymkolwiek słowem? Albo czy wspominałam, że przyjemnością nie należy się dzielić? Zresztą... Jeżeli nie wiesz, że kobiety lubią być stłamszone i słabe, to chyba marnie sobie z nimi radzisz, a i z wiedzą na ich temat nie najlepiej.
cześć