Witam
To mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość
Kolega podpowiedział mi pomysł zrobienia miłosnej laleczki voodoo, bardzo mnie zainteresował ten pomysł zwłaszcza, że powiedzmy jestem nieszczęśliwie zakochana. Nie znam się na tych sprawach ani na ezoteryce czy czymś takim i dokładnie nie wiem jak mam teraz postępować z tą ową laleczką przypominającą mojego "chłopaka". Mógłby ktoś mi pomóc ??
Jeśli się nie znasz, to się za to nie bierz.
Ja tam nie wierzę w takie rzeczy, ale uważam że nie ma co kusić losu i robić czegoś o czym nie ma się pojęcia
Co jak pomylisz "zaklęcia", albo wbijesz igłę nie tam gdzie trzeba?
no właśnie ja nie chce wbijać nigdzie igieł hmm zrobiłam tą laleczkę już więc raczej tak poprsotu nie mogę z tym skończyć.
Be careful what you wish for - coś zaczarujesz i potem się odfaeta nie uwolnisz;P. A tak na marginesie: nie wierzę w żadne voodoo, ale jak Ci to humor poprawia:)
niestety nic mi humoru nie poprawia chłopak z którym zerwałam miesiąc temu NAGLE "znalazł" sobie laskę a ta laska to mój "wróg" o którym on wiedział. CHłopak nadal chce ze mną utrzymywać kontakt. Kocham go wiem że ta żałosna laleczka voodoo nic nie da pewnie ale trzymam sę już wszystkiego
mówiłam mu już co do niego czuje i że chciałabym spróbować na nowo, on powiedział że o tym pomyśli
boje się że i tak to nic nie da...
niestety nic mi humoru nie poprawia
chłopak z którym zerwałam miesiąc temu NAGLE "znalazł" sobie laskę a ta laska to mój "wróg" o którym on wiedział. CHłopak nadal chce ze mną utrzymywać kontakt. Kocham go wiem że ta żałosna laleczka voodoo nic nie da pewnie ale trzymam sę już wszystkiego
mówiłam mu już co do niego czuje i że chciałabym spróbować na nowo, on powiedział że o tym pomyśli
boje się że i tak to nic nie da...
Oj zawiedziona, zawiedziona... ani laleczki voodoo, ani zaklęcia nie pomogą, jak dwoje dzieciaków wejdzie sobie w drogę.
kto jest dzieciakiem ten jest dzieciakiem on odszedł tak nagle, troche się kłóciliśmy ale to nie było niczym wielkim tak jak w każdym związku, miał mi sie oświadczyć niedługo sam mi to mówił a zamiast tego odszedł bez żadnego słowa wyjaśnienia.
Coś dla ciebie znalazłam http://www.wikihow.com/Use-a-Voodoo-Doll
dziękuje AniaXX, ale strach z tymi pineskami jest straszny mi się kojarzy wbijanie pinesek raczej ze złością i pragnięciem zemsty
chyba nic mu sie nie stanie co nei ?
kto jest dzieciakiem ten jest dzieciakiem
on odszedł tak nagle, troche się kłóciliśmy ale to nie było niczym wielkim tak jak w każdym związku, miał mi sie oświadczyć niedługo sam mi to mówił a zamiast tego odszedł bez żadnego słowa wyjaśnienia.
Tak, miał się oświadczyć ale odszedł i znalazł sobie zaraz nową dziewczynę, Twojego "wroga" żeby zrobić na złość. Teraz mówi że "pomyśli" o tym aby wrócić. Ty z kolei chcesz robić laleczki voodoo... Kto z waszej dwójki niby nie jest dzieciakiem?
Daj sobie spokój i z laleczkami i z tym chłopakiem, bo nic nie wart... chwiejność emocjonalna i uczuciowa nie jest dobra w związku.
Może i z laleczką dam sobie spokój ale czy ja mogę tak poprostu ją wyrzucić ?? z nim nie dam sobie spokoju bo go kocham i zależy mi na nim to wszystko się skończyło dziwnie a on często ze mną rozmawia i normalnie i sądzę że może coś jeszcze między nami być a on z nią nie widuje się chyba na poważnie. Wiem że to wszystko jest dziecinne masz rację ale kurde no nie mogę o nim zapomieć nie umiem się na niego gniewać o to co teraz robi obwiniam o to siebie. chciałabym to wszystko naprawić i sądzę że uda sięto jesli też tego będzie chciał a sam nie powiedział że nie chce chodź fakt że ma "dziewczynę" jest dość znaczący.
żałosna jestem
Nie wiem co się robi z miłosną laleczką voodoo, ale radziłabym ci profilaktycznie założyć na nią prezerwatywę.
Nie pobrudzi się tak.
[...]sądzę że uda sięto jesli też tego będzie chciał a sam nie powiedział że nie chce chodź fakt że ma "dziewczynę" jest dość znaczący.
"Uda się"? "Dość znaczący"? A kiedy niby się uda, przed spotkaniem z jego obecną dziewczyną, czy też po...?
Pogadaj może z nim na poważnie, zamiast bawić się w takie gierki. Albo chce, albo nie chce... są tylko dwie opcje.
A to co wy wyczyniacie, to na prawdę dziecinada.
wiem że to dziecinada mnie też to boli i również tak uważam, ale czuję się już bezradnie a w dodatku on pracuje na popołudnie chodzi i siedzi do 22 potem jedzie ostatnim do domu bo dojeżdża i nie ma jak się z nim spotkać ehh tylko przed pracą stara się wejść na gg i ze mną popisać albo odpisać na smsa. Ratunkuuuuuuuuu !!!!!! ;(
żałosna jestem
Nie jesteś żałosna na pewno fajna z ciebie dziewczyna, ja lubię takie miłe wrażliwe troszkę dziecinne nie martw się jeśli nie uda ci się to trudno może zachowasz kolegę, powiedz swojej wrogini żeby nie przeginała, bo przesadza.
Miłość należy oddzielić od sprzeczek.
dziękuje Adrianie za miłe słowa ^^
dobra to co radzicie?? co mam teraz postąpić z tą laleczką voodoo ??
Wywalić po prostu.
Lepiej zadbaj o siebie, pokaż, że jesteś niezależna, miej swoje własne pasje. Zrób coś dla siebie.
Laleczka nic Ci nie da.
muszę z nim pogadać tylko nei wiem jak, przez te 2tyg będzie problem bo no chyba ma popołudniowki a ja za tydzień jadę na działkę
Mam pomysł, ZJEDZ JA!
Ile Ty masz lat dziewczyno, że wierzysz w MOC LALECZEK VOODOO?? ; o
Saaraa ja też nie wierze w te laleczki kolega mi podrzucił ten pomysł zrobiłam i zastanawiałam się wogóle co z nią się robi.
dobra
to co radzicie?? co mam teraz postąpić z tą laleczką voodoo ??
Na laleczkach voodoo się nie znam, ale może wypróbuj inny sposób by lubego przyciągnąć np. włóż do ramki Wasze wspólne zdjęcie jak jesteście uśmiechnięci bądź tylko jego z pięknym uśmiechem do Ciebie
Przestań do niego się odzywać, jedź na działkę i odpocznij od wszystkiego również od niego
A dla poprawy nastroju przeczytaj książkę: 'Dlaczego mężczyźni kochają Zołzy'
I pamiętaj, że w trudnych sytuacjach nie należy się kierować emocjami-to zły doradca!
Trzymam kciuki
MegaPola69 bardzo dobra rada dziekuję Ci, ale ja go kocham i nie dam rady sie do niego nie odzywać chodź i tak robię to bardzo bo raz w tygodniu.
Moim zdaniem temat laleczek VooDoo jest dość trudnym tematem.. Dlaczego? Bo wiele osób z nimi eksperymentuje, a to bardzo duży błąd. Przede wszystkim trzeba sobie na ten temat sporo poczytać i dowiedzieć się więcej. Można zrobić "pozytywną" laleczkę VooDoo i rzeczywiście przyciągnąć do siebie miłość czy uczucie.