Cześć, jestem tu nowa - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Cześć, jestem tu nowa

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2013-07-27 23:43:35)

Temat: Cześć, jestem tu nowa

Mam na imię Ania swoją historię pisałam na spam ale teraz tam niema prawie nikogo:( może tu mnie posłuchacie iż zrozumiecie bo też świętą nie byłam.
Ale żałuję tego że moja zemsta zaszkodziła innemu niczemu nie winnemu związkowi dobrych ludzi.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Cześć, jestem tu nowa

czesc. trafiłam tutaj poniewaz nie mam z kim pogadac o zyciuu wyzalic sie itp  nie mam przyjacioł poniewaz okazali sie falszywi... szukam jakiejs kolezanik w wieku 15 do 30 lat zaparaszam na gg nr 48168535

3

Moje GG to 48171146
Mam czas jeszcze godzinkę a jutro dopiero od 14

4

hej mam na imię weronika szukam przyjaciółki nie jestem les jestem normalną osobą to mój nr jak byście chcieli sie odezwać 601970348

5

WITAJCIE .POWOLI UMIERAM ,WSZYSTKO SIĘ SKOŃCZYŁO ,JAK DALEJ ŻYĆ GDY NIE MA SIĘ JUŻ SIŁY?

witam,
chciałem sie tylko przywitać, od niedawna czytam wpisy na forum
uwielbiam Was wszystkich i nie powiem, niektóre tematy pokazały mi rzeczy o których nawet nie zdawałem se sprawy
inna sprawa, że też doświadczam też czegoś, pomimo, że pośrednio, co wywołuje u mnie nowe emocje
ostatnia rzecz...nie widze opcji, którą trzeba zaznaczyć by określić sie jako facet...

pozdrawiam przedmówców, czytajcie, a znajdziecie

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Cześć, jestem tu nowa

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024