Mam na imię Ania swoją historię pisałam na spam ale teraz tam niema prawie nikogo:( może tu mnie posłuchacie iż zrozumiecie bo też świętą nie byłam.
Ale żałuję tego że moja zemsta zaszkodziła innemu niczemu nie winnemu związkowi dobrych ludzi.
1 2013-07-27 21:56:07 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2013-07-27 23:43:35)
czesc. trafiłam tutaj poniewaz nie mam z kim pogadac o zyciuu wyzalic sie itp nie mam przyjacioł poniewaz okazali sie falszywi... szukam jakiejs kolezanik w wieku 15 do 30 lat zaparaszam na gg nr 48168535
Moje GG to 48171146
Mam czas jeszcze godzinkę a jutro dopiero od 14
hej mam na imię weronika szukam przyjaciółki nie jestem les jestem normalną osobą to mój nr jak byście chcieli sie odezwać 601970348
WITAJCIE .POWOLI UMIERAM ,WSZYSTKO SIĘ SKOŃCZYŁO ,JAK DALEJ ŻYĆ GDY NIE MA SIĘ JUŻ SIŁY?
witam,
chciałem sie tylko przywitać, od niedawna czytam wpisy na forum
uwielbiam Was wszystkich i nie powiem, niektóre tematy pokazały mi rzeczy o których nawet nie zdawałem se sprawy
inna sprawa, że też doświadczam też czegoś, pomimo, że pośrednio, co wywołuje u mnie nowe emocje
ostatnia rzecz...nie widze opcji, którą trzeba zaznaczyć by określić sie jako facet...
pozdrawiam przedmówców, czytajcie, a znajdziecie