Za dużo powiedziałem, teraz żałuję... Jak to naprawić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Za dużo powiedziałem, teraz żałuję... Jak to naprawić?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

1 Ostatnio edytowany przez vinnga (2013-07-25 18:42:39)

Temat: Za dużo powiedziałem, teraz żałuję... Jak to naprawić?

Witam, mam taki problem ponieważ... gdy pisałem ze swoją dziewczyną, tzn. kłóciliśmy się i za dużo napisałem tzn.

Edycja postu: zamieszczanie prywatnej korespondencji na forum jest nieetyczne. Jeśli w dodatku ta korespondencja jest tak niskich lotów - podwójnie łamie nasz regulamin. Mod. Vinnga

Jesteśmy ze sobą rok, bardzo tego żałuję co ja mam zrobić żeby to naprawić? Co jej powiedzieć, żebym nie wyszedł na frajera, wiem wyszedłem pisząc to, no ale cóż byłem wkurzony... Mamy po 19 lat, spotykamy się 2-3 razy w tygodniu... a czasami całe weekendy, gdy jej rodziców nie ma. Ona powiedziała, że bardzo mnie kocha... wczoraj napisałem do niej, co tam u Ciebie jak minął dzień, a ona od kiedy Cię to obchodzi...

Także, proszę o pomoc... Bo ja ją też bardzo kocham, a gdy jestem wkurzony to zawsze albo powiem, albo napisze za dużo... ale teraz to ja już sam nie wiem jak z tego wyjść...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Za dużo powiedziałem, teraz żałuję... Jak to naprawić?

Gdyby mi facet coś takiego napisał, to byłby definitywny koniec naszego związku. Nic nie boli tak bardzo, jak obojętność drugiej osoby.

Próbowałeś potem z nią o tym rozmawiać?

3

Mój kumpel miał taką samą sytuacje. Po pijaku gadał ze swoją laską i ta mu napisała bodajże, że nie chce z nim tak szybko iść do łóżka. To się chłopak zeźlił i pocisnął jej wiązanke podobą do Twojej.  Później próbował się płaszczyć i wyjaśniać, ale im więcej to robił tym laska miała go bardziej w dupie. Także weź na klate to, że spier*****eś i konsekwentnie trzymaj się tego co napisałeś, czyli miej w dupie co robi i z kim.

4

Czyli co ja mam teraz zrobić? Nie odzywać się do niej? Robić wszystko, jakby nigdy nic pomiędzy nami nie było? Chciałbym to naprawić, ale niestety nie wiem jak. sad Bardzo ją kocham, i tęsknię za nią, ten weekend mieliśmy spędzić razem sami... A tu O, to co napisałem było pod wpływem impulsu, później dopiero do mnie doszło to, co napisałem.

5

Trzeba być odpowiedzialnym za swoje słowa. Nie możesz mieć ciastka i zjeść ciastka.

6

Czyli nie da się już tego naprawić? Mam odpuścić sobie, po tak pięknym roku dla mnie, i dla niej?

7

Jeśli Ci na niej zależy to pogadaj z nią, przeproś, zabierz do kina , jakieś kwiatki itp. Moze się uda. ;-)

8

No tak, łatwo powiedzieć, wczoraj do niej napisałem a ona. "Po co do mnie napisałeś? Bo nie rozumiem.

9

A dziwisz? Po takim txcie ona ma teraz prawo sypać foszkami a Ty masz być ponad to, o ile chce Ci się cokolwiek próbować. Z tym, że szanse są nikłe by to się udało, bo kiedy zaczynasz przepraszac i prosić o szanse to równolegle ze spadkiem jej poziomu obrażenia się na Ciebie spada także Twoja atrakcyjność w jej oczach. I teraz pytanie, co pierwsze osiągnie punkt 0? Albo Ci w porę wybaczy a Ty stracisz jedynie troche na pozycji w związku, albo zacznie widzieć w Tobie totalną pi**e, z którą nie będzie chciała być.

10 Ostatnio edytowany przez Coral summer (2013-07-25 14:36:31)

Dziewczyna jest mloda w tym wieku słowa bola chyba najbardziej...Zatem proponuje nie bawic sie tu w jakies smsy tylko zadzwonic jak człowiek jak nie bedzie odbierała to napisac krotko:
Przykro mi ze tak do Ciebie napisalem. Po prostu zachowalem sie jak cham chciałem Cie przeprosic jesli odbierzesz telefon...Nie przekreslaj tego co nas łaczy sa rozne sytuacje w zyciu załuje tego itp itd dowolna jakosc i tresc byleby grzecznie. Pokaz ze Ci zalezy. Popros o spotkanie. A jak dziewczyna nie cche juz z Toba kontaktu to po prostu zerwie znajomosc.

Czasem cos głupiego sie powie ale to nie znacz ze nie mozemy pogadac jak ludie cywilizowani i sobie przebaczyc skoro jest uczucie zawsze trzeba dac sobie szanse bo nikt nie jest idealny.

11

O! Coral dobrze pisze!
Byliscie (jesteście?) ze sobą rok, przeproś, przyznaj się do winy.. Przecież się znacie, miłość nie umiera ot tak. Ona jest teraz rozżalona, wkurzona, poczuła się dotknięta i upokorzona, bo jej zależało (pewnie dalej zależy), więc po prostu... posłuchaj rady Coral smile Zachowałeś się jak cham, prostak i w ogóle jakbym to była ja, to byś zbierał zęby z podłogi, ale nie oznacza to, że ludzie nie mają zdolności przebaczania. Tobie zależy, sam się bijesz w pierś , więc nie wszystko stracone.
Nie ma co unosić sie wielkim honorem, bo to nie jest wstyd walczyć o coś i o kogoś,na czym/kim zależy, jeśli znamy swoją realną winę. Spróbuj z nią porozmawiać koniecznie.
Trzymam kciuki za Ciebie.

12 Ostatnio edytowany przez Ganja Mafia (2013-07-25 15:35:56)

No to tak od niej dostałem... "Dziecinada, zachowujesz się jak dziecinnie. A żałuj, nie bronię." rozmawialiśmy przez tele.

13 Ostatnio edytowany przez adamajkis (2013-07-26 11:52:20)

Ganja Mafia napisał/a:

Czyli nie da się już tego naprawić? Mam odpuścić sobie, po tak pięknym roku dla mnie, i dla niej?

Może zastanowić się czemu taki jesteś gdy się zdenerwujesz. I jak sobie z tym poradzić. smile Dziewczyna jesli kocha, będzie mile zaskoczona, jesli zachowasz się inaczej, gdy dojdzie znowu do kłótni.

14

Wszystko rozumiem ale kiedy facet przeprasza szczerze i chce sie pogodzic to dziecinadą jest miec sie za ksiezniczke z bajki i to olac...zal ..tak 15 latki sie zachowują...nie chce Twoich przeprosin to nie. Przeczekaj teraz w ciszy az ona ochłonie. Zrobiłes co do Ciebie nalezało teraz jej kolej.

15 Ostatnio edytowany przez adamajkis (2013-07-26 12:06:45)

Coral summer napisał/a:

Wszystko rozumiem ale kiedy facet przeprasza szczerze i chce sie pogodzic to dziecinadą jest miec sie za ksiezniczke z bajki i to olac...zal ..tak 15 latki sie zachowują...nie chce Twoich przeprosin to nie. Przeczekaj teraz w ciszy az ona ochłonie. Zrobiłes co do Ciebie nalezało teraz jej kolej.

Same przeprosiny to za mało. Czy nasz autor wątku choć raz zadeklarował zmianę zachowania, albo przynajmniej chęć przemyślenia? Po co przyjmowac przeprosiny, jak za chwile wiadomo, że będzie to samo?

16

Ganja Mafia napisał/a:

Czyli co ja mam teraz zrobić? Nie odzywać się do niej? Robić wszystko, jakby nigdy nic pomiędzy nami nie było? Chciałbym to naprawić, ale niestety nie wiem jak. sad Bardzo ją kocham, i tęsknię za nią, ten weekend mieliśmy spędzić razem sami... A tu O, to co napisałem było pod wpływem impulsu, później dopiero do mnie doszło to, co napisałem.

Pamiętaj, że niektórych słów nie da się wymazać z pamięci. Kochasz, a ranisz?  Kochasz, a wypowiadasz słowa które nie powinny paść do ukochanej osoby. Zastanów się troszkę nad sobą, tłumaczenie, że coś zostało wypowiedziane/zrobione pod wpływem impulsu hmmm... jak dla mnie jest słabe.

17 Ostatnio edytowany przez Ganja Mafia (2013-07-26 21:35:29)

No to tak... po wczorajszym gdy z nią rozmawiałem. Ona się nie odzywa ja, tak samo. tak to zawsze ile razy do mnie sama pierwsza pisała.. Parę razy mi już mówiła, praktycznie codziennie, że mnie bardzo mocno kocha, i jak mnie nie ma, to nie wie co ma ze sobą zrobić... zawsze jestem w jej myślach, zawsze się tam gdzieś przewijam, dodam tylko, że jest u niej teraz jej koleżanka, tzn. nasza wspólna, jej bardzo dobra przyjaciółka na weekend... Co ja mam zrobić? odezwać się? jak tak to jak? co napisać? czy wcale się nie odzywać? Trzymać się twardo? niech zatęskni, czy jednak napisać co robią? jutro jadę na dyskotekę wieczorem... lepiej żeby się dowiedziała?

18

Ganja Mafia napisał/a:

Witam, mam taki problem ponieważ... gdy pisałem ze swoją dziewczyną, tzn. kłóciliśmy się i za dużo napisałem tzn.

Edycja postu: zamieszczanie prywatnej korespondencji na forum jest nieetyczne. Jeśli w dodatku ta korespondencja jest tak niskich lotów - podwójnie łamie nasz regulamin. Mod. Vinnga

Jesteśmy ze sobą rok, bardzo tego żałuję co ja mam zrobić żeby to naprawić? Co jej powiedzieć, żebym nie wyszedł na frajera, wiem wyszedłem pisząc to, no ale cóż byłem wkurzony... Mamy po 19 lat, spotykamy się 2-3 razy w tygodniu... a czasami całe weekendy, gdy jej rodziców nie ma. Ona powiedziała, że bardzo mnie kocha... wczoraj napisałem do niej, co tam u Ciebie jak minął dzień, a ona od kiedy Cię to obchodzi...

Także, proszę o pomoc... Bo ja ją też bardzo kocham, a gdy jestem wkurzony to zawsze albo powiem, albo napisze za dużo... ale teraz to ja już sam nie wiem jak z tego wyjść...

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Za dużo powiedziałem, teraz żałuję... Jak to naprawić?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024