Witajcie kobietki....
Jestem pomorzanką... po 20 stce
Znalazłam się tutaj...tak jak i pewnie Wy bo chcę poczytać jakie macie problemy życiowe mniejsze i większe....no i oczywiscie chcę też podzielić się swoimi...może uzyskam jakies dobre rady, wskazówki albo bedę w stanie pomóc Wam....
Co tu więcej pisać .... jak większość pewnie z Was czuję się oszukana przez faceta... tydzień temu zakończyłam swój dwuletni związek- Przyłapałam go na zdradzie... No ale w tym momencie nie będę wam na razie smęciła...
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!1
Witaj
Rozgość się ![]()
witaj na forum ![]()
Witaj Escado ![]()
witaj na forum i czuj sie tu dobrze ![]()
Witaj wśród nas
Dobrze trafiłaś,bo to forum jest lekarstwem na nasze problemy:)
Pozdrawiam
Hej Escada ![]()
Super, że do nas dołączyłaś !!!
Pozdrawiam i zachęcam do uzupełnienia swojego profilu ![]()
Witamy gorąco ![]()
Witajcie Kobietki!jetem tu nowa mam 18-scie lat i jak kazda z was mam rózne sytuacje w zyciu:-) dzis postanowiłam sie zalogować na tym prtalu bo od jakiegoś dośc długiego czasu tu zagladam codziennie i czytam wasze fora,przyzwyczajenie i ciekawość zawsze mnie tu prowadzi:)mam nadzieje ze znajde tu dobre rady i wsparcie.buziaki
Witajcie Babeczki!
Tak jak escada 84 wpadlam na to forum, żeby zasięgnac porady, trochę pogadac, ale tak na prawdę dlatego , że mam ogromny żal do faceta. Tyle , ze jestem od Ciebie - escado 2 razy starsza. Ale widze, ze w sprawach męsko-damskich wszystkie jesteśmy sobie równe! A wiek nie ma żadnego znaczenia. Albo skrzywdzone albo krzywdzące. Ten podzial chyba zbyt dychotomiczny mi wyszedł. Sorki. To przez pryzmat własnych smuteczków.
Jednak nasz świat nie kończy się na panach, Mamy sobie nawzajem wiele do zaoferowania. Więc się ciesze, że odkryłam NETKOBIETY. Do usłyszenia
ARIADNA mam niby 20+ ale z facetami trochę już przeszłam....normalnie czuję się jak doświadczona już ![]()
witajcie na forum:)
witamy
witam serdecznie!!! Miłego czytania i pisania!!
Witajcie na forum,tu naprawdę miło idzie spędzić czas:)
witaj serdecznie:)
witam i ja ![]()
Witajcie nowe kobitki na forum.zapewne sie tu zadomowicie