Nowa na Forum - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Nowa na Forum

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 19 ]

Temat: Nowa na Forum

Witajcie kobietki....
Jestem pomorzanką... po 20 stce smile Znalazłam się tutaj...tak jak i pewnie Wy bo chcę poczytać jakie macie problemy życiowe mniejsze i większe....no i oczywiscie chcę też podzielić się swoimi...może uzyskam jakies dobre rady, wskazówki albo bedę w stanie pomóc Wam....
Co tu więcej pisać .... jak większość pewnie z Was czuję się oszukana przez faceta... tydzień temu zakończyłam swój dwuletni związek- Przyłapałam go na zdradzie... No ale w tym momencie nie będę wam na razie smęciła...
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!1

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nowa na Forum

Witaj smile Rozgość się smile

3

witaj na forum smile

4

Witaj Escado smile

5

witaj na forum i czuj sie tu dobrze smile

6

Witaj wśród nas smile Dobrze trafiłaś,bo to forum jest lekarstwem na nasze problemy:)
Pozdrawiam

7

Hej Escada wink
Super, że do nas dołączyłaś !!!
Pozdrawiam i zachęcam do uzupełnienia swojego profilu wink

8

Witamy gorąco wink

9

Witajcie Kobietki!jetem tu nowa mam 18-scie lat i jak kazda z was mam rózne sytuacje w zyciu:-) dzis postanowiłam sie zalogować na tym prtalu bo od jakiegoś dośc długiego czasu tu zagladam codziennie i czytam wasze  fora,przyzwyczajenie i ciekawość zawsze mnie tu prowadzi:)mam nadzieje ze znajde tu dobre rady i wsparcie.buziaki

10

Witajcie Babeczki!
Tak jak escada 84 wpadlam na to forum, żeby zasięgnac porady, trochę pogadac, ale tak na prawdę dlatego , że mam ogromny żal do faceta. Tyle , ze jestem od Ciebie - escado 2 razy starsza. Ale widze, ze w sprawach męsko-damskich wszystkie jesteśmy sobie równe! A wiek nie ma żadnego znaczenia. Albo skrzywdzone albo krzywdzące. Ten podzial chyba zbyt dychotomiczny mi wyszedł. Sorki. To przez pryzmat własnych smuteczków.
Jednak nasz świat nie kończy się na panach, Mamy sobie nawzajem wiele do zaoferowania. Więc się ciesze, że odkryłam NETKOBIETY. Do usłyszenia

11

ARIADNA mam niby 20+ ale z facetami trochę już przeszłam....normalnie czuję się jak doświadczona już smile

12

witajcie na forum:)

13

witamy

14

witam serdecznie!!! Miłego czytania i pisania!!

15

Witajcie na forum,tu naprawdę miło idzie spędzić czas:)

16

witaj serdecznie:)

17

witam i ja smile

18

Witajcie nowe kobitki na forum.zapewne sie tu zadomowicie

Posty [ 19 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź