Rehabilitacja po rozstaniu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Rehabilitacja po rozstaniu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 47 ]

1

Temat: Rehabilitacja po rozstaniu

Hejka. Drodzy userzy, panie i panowie, mam pewien pomysł z którym chciałbym się z wami podzielić.
Otóż, zauważyłem że mimo to forum przewidziano typowo dla kobiet to jednak udziela się na nim sporo facetów. Nieważne też jakiej kto jest płci, podobnie przeżywamy rozstania, podobnie one nami wstrząsnęły. Jesteśmy podobni!!!
Wiely z nas zostało nagle porzuconych, często nasi byli partnerzy już spotykają się z kimś innym, my natomiast karmimy się złudną nadzieją o ich powrocie, lub co gorsze, często, mimowolnie błagamy ich o powrót.
Jak wiecie to i tak do niczego nie prowadzi. Lepiej byśmy wszyscy zrobili gdybyśmy się po prostu ruszyli z domu, gdybyśmy po prostu zaczęli poznawać nowych ludzi. Jeśli mamy jakieś zajęcie, to nie myślimy o byłych, to i szybciej o nich zapominamy.
Na dodatek to wtedy oni sobie mogą o nas przypomnieć, gdy dojdzie do nich, że świetnie sobie radzimy bez nich!!!
Mam taką propozycję. Jest nas tutaj wielu, dzięki temu forum wymieniamy się doświadczeniami, dlaczego nie mielibyśmy pójść krok dalej?
Jestem z Katowic, chciałbym wybrać się w góry, jakiś prosty szlak, zgadajmy się, spotkajmy się, zróbmy coś razem by nie tracić czasu przed komputerem.
To samo dotyczy reszty Polski, na pewno jest wiele osób z Wawy, Gdańska, Wrocławia czy Poznania, zamiast biadolić, łączmy się, wychodźmy z domu, młodzi czy starsi, nie ma znaczenia.Piwo? Kino? Teatr? Strzelnica? Paintball? Jest tysiące możliwości, wiele do zyskania, nowe doświadczenia, nowe znajomości. Musimy wziąć się za siebie, ruszyć dupy, przestać rozpamiętywać stare dzieje, być może one już nie wrócą. Jest lato, nie czekajmy do jesieni bo nas zima zastanie.
To mój pomysł, jeśli macie lepsze to dawajcie propozycje, nie ma sensu czekać i tracić lato. Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Rehabilitacja po rozstaniu

Też juz mi przyszedł do głowy ten pomysł wczoraj.

Kraków się melduje.

Tyle się teraz dzieje, lato w pełni, może jakieś piwko razem, koncert, rolki (jestem bardzo początkująca smile

3

Moze jest tez ktos z Inowrocławia lub okolic?

4

Uważam że pomysł jest super

5

Pomysł faktycznie bardzo fajny i chętnie się pod niego podepnę:). Teraz cięzko z czasem mam ale mniej więcej za 2 tygodnie będe czasowy. Poczekam na rozwój wątku. Jestem z okolic katowic

6

Trójmiasto!

7

Rowniez Katowice:-) wyjazd w gory to super pomysl,jak i strzelnica bo pracuje 5 min od parku chorzowskiego,

8 Ostatnio edytowany przez woytek (2013-07-15 11:06:55)

Czesc!
Wejdzcie na ten watek: http://www.netkobiety.pl/t50534.html <<zdradzeni, porzuceni, łączmy się....>>
Zagadajcie tam, tam się kreci zycie "poza forumowe". Jestesmy na FB, w planie jest spotkanie w realu.
Inne propozycje mile widziane, jest kilka osob ze śląska smile
pzdr

9

Kielce wink

10

Świetny pomysł smile takie spotkanie pozwoliłoby poszerzyć horyzonty:) z pewnością są takie osoby, które chętnie przyczynią się do wdrożenia tego planu w życie smile
ale z pewnością są też takie, które będą wolały pozostać "po tej stronie komputera" i zachować względną anonimowość tongue

11 Ostatnio edytowany przez Rabi (2013-07-16 21:08:47)

woytek napisał/a:

Czesc!
Wejdzcie na ten watek: http://www.netkobiety.pl/t50534.html <<zdradzeni, porzuceni, łączmy się....>>
Zagadajcie tam, tam się kreci zycie "poza forumowe". Jestesmy na FB, w planie jest spotkanie w realu.
Inne propozycje mile widziane, jest kilka osob ze śląska smile
pzdr

Drogi woytku, pozwól że na razie wątek spotkań będzie kontynuowany w tym temacie. Boję się że w tamtym, popularnym temacie, posty na temat spotkań, szybko by się zagubiły. Pozostaje też kwestia FB, niektóre osoby po prostu nie mają tam konta (w tym ja, więc podobno nie istnieję wink) .

Czeszę się że jest odzew. Nie wiem jak z pogodą na weekend, ale wyjazd w góry można powoli planować. Jako autor tematu spróbuję zebrać chętne osoby z aglomeracji górnośląskiej i okolic. Tak więc proszę, zgłaszajcie się na priv. Samochód posiadam, mogę zabrać 4 osoby, jeśli będzie więcej chętnych to coś się pokombinuje.

Niech grupa Katowicka będzie przykładem dla reszty smile.

12

stolyca wink

13

Ehdi napisał/a:

stolyca wink

stolica po raz drugi smile

14

i stolica po raz trzeci, sprzedane smile

15

stokrotka1978 napisał/a:

A co licytowaliście i kto kupił? tongue

16 Ostatnio edytowany przez bags (2013-07-18 12:14:29)

...

ja także stolica:)

18

Stolica Dolnego Śląska => Wrocław smile

19

Hej smile Obecnie jestem z trójmiasta. Chętnie się zintegruje smile

Mam nadzieję, że wątek jeszcze powróci do życia smile

20

Hej.
Pomysł i idea jest rewalacyjna - brawo Rabi.

Ale, ale , widziałam już podobne wątki na forum i wszystkie one wyglądają mniej więcej tak samo. Pomysł spotkania, zrobienia czegoś razem, wszyscy przyklaskują, zgłąszają się i nic z tego nie wychodzi na koniec smile

Myślę, że trzeba zaproponować coś konkretnego, a wtedy te osoby, które będą mogły się zapiszą na "akcję".

Ja mogę np brać udział w wydarzeniach w W-wie czy Trójmieście, bo odwiedzam oba te miasta dość często.

Może na początku coś prostego, moglibyśmy się umówić na obiadek z winkiem czy piwkiem razem gdzieś - zleźlibyśmy się do jednego miejsca. Albo współne wyjście do kina, gra w kręgle. 
A potem można kombinować ciekawsze i trudniejsze do zorganizowania przedsięwzięcia.

21-22 września jestem w w-wie. więć może stolica się ugada  na ten czas ?

moze ktos jest z Poznania lub okolic?

22

Biegnąca, jestem z Koszalina, ale z Tobą bardzo chętnie bym się spotkała big_smile

JA_skółka to moze w polowie drogi smile ? albo wybierz sie na wycieczke do Poznania smile

24

Biegnąca! Pewnie wink pod koniec miesiąca będzie wypłata, wtedy można poszaleć tongue

25 Ostatnio edytowany przez RedBull (2013-09-08 19:11:17)

bignąca z wilkami napisał/a:

moze ktos jest z Poznania lub okolic?

Poznań jak najbardziej! :-)
Jak się z Tobą skontaktować ?

26

stokrotka1978 napisał/a:

no to tutaj też smile

27

RedBull! Spotkajmy się w trójkę w Poznaniu!

28

Okolice Poznania pozdrawiają smile

29

A może jest ktoś z Radomia? smile

30

3M :-)

31

A z Torunia? smile

No to Poznaniacy proponuje spotkanie! Moze w tygodniu jakos? czy bardziej weekendy ??

33

Biegnąca mogę podskoczyć na Poznań w weekend (niestety u mnie jest kwestia dojazdu). W tygodniu pracuję, a jeszcze przyjdzie październik to wrócą studia dzienne tongue

34

Ja też do Poznania mogę się wybrać... tylko kiedy?

To ja proponuje moze sobota 21wrzesnia??

36

a odbierzecie mnie z dworca? kompletnie nie znam Poznania big_smile

37 Ostatnio edytowany przez czy jestem? (2013-09-10 14:01:32)

Poznańska grupa a co moglibyśmy porobić w Poznaniu? No i myślę że godziny takie nie późne bo jak się ściemni to musze wracać do domu heheh

Ile kasy na to przygotować? zostały 2 tygodnie, niecałe:( trzeba działać

Dworzec może być na początek, choć nie znam dworca:(

Musimy mieć jakiś znak rozpoznawczy niekoniecznie smutna mina:P
No i nie wiem czy mój mąż mnie wypuści z domu:/ ale trzeba coś wymyślić

38

ja też nie wiem, co planujemy? czy ktoś może mnie przenocować i z rana odstawić na dworzec? Dlaczego mąż miałby Cię nie puścić, niech potęskni troszkę smile

hmmm szczerze to myślałam o jakimś wyjściu właśnie raczej wieczornym, do knajpy na piwko żeby trochę rozluźnić atmosferę i pogadać sobie na luzie o wszystkim. Ale jeśli większość jest bardziej za spotkaniem w godzinach przedpołudniowych to sie dostosuje. Moze jakaś kawa wtedy i ciacho??

Dla tych co nie znają miasta możemy umówić się na dworcu smile

40

dla mnie wieczorne może być, jak najbardziej, tylko wtedy już potrzebuję noclegu

41

Proponuje Weranda Lunch & Wine w Starym Browarze...w miarę blisko dworca, świetny klimat i przystępne ceny smile

42

no też lubię piwko, tylko że muszę autem przyjechać a po alkoholu nie będę mogła odjechać haha,

nie znam tej knajpki ale w sumie nie znam żadej;/

co do noclegu ... i tu właśnie przeszkodą jest mój mąż

43

sobieSama napisał/a:

Hej.
Pomysł i idea jest rewalacyjna - brawo Rabi.

Ale, ale , widziałam już podobne wątki na forum i wszystkie one wyglądają mniej więcej tak samo. Pomysł spotkania, zrobienia czegoś razem, wszyscy przyklaskują, zgłąszają się i nic z tego nie wychodzi na koniec smile

Myślę, że trzeba zaproponować coś konkretnego, a wtedy te osoby, które będą mogły się zapiszą na "akcję".

Ja mogę np brać udział w wydarzeniach w W-wie czy Trójmieście, bo odwiedzam oba te miasta dość często.

Może na początku coś prostego, moglibyśmy się umówić na obiadek z winkiem czy piwkiem razem gdzieś - zleźlibyśmy się do jednego miejsca. Albo współne wyjście do kina, gra w kręgle. 
A potem można kombinować ciekawsze i trudniejsze do zorganizowania przedsięwzięcia.

21-22 września jestem w w-wie. więć może stolica się ugada  na ten czas ?

Czy stolica w końcu sie zmobilizowała? smile

44

A okolice Bielska- Białej? Jest Ktoś? Samotny, Opuszczony i Zraniony?

45

Poznań / okolice

46

A czy jest ktoś z trójmiasta kto by się chciał spotkać w trójmiescie?

Posty [ 47 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Rehabilitacja po rozstaniu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024