Wasze zdanie na temat takiego związku? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Wasze zdanie na temat takiego związku?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Wasze zdanie na temat takiego związku?

Hej.Weszlybyscie w taki związek z facetem, gdybyście się miały z nim spotykać że przez miesiąc on by wyjeżdżał do pracy i byscie w ogóle się nie spotykali tylko mialyscie kontakt telefoniczny itp ale przez następny miesiąc miałby wolne i byscie się często spotykali wtedy.Tak jakby trochę związek na odległość?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wasze zdanie na temat takiego związku?

Dlaczego nie? Nie takie przeciwności ludzie pokonują.

3

O Boże... moje marzenie! big_smile
I mówię serio.

4

lovemurder napisał/a:

O Boże... moje marzenie! big_smile
I mówię serio.

Czemu by Ci pasował taki związek?

5

Bardzo lubię przebywać sama, robić to na co mam ochotę itd. Swojemu facetowi też tego nie zabraniam smile

6

agresja28 napisał/a:

Hej.Weszlybyscie w taki związek z facetem, gdybyście się miały z nim spotykać że przez miesiąc on by wyjeżdżał do pracy i byscie w ogóle się nie spotykali tylko mialyscie kontakt telefoniczny itp ale przez następny miesiąc miałby wolne i byscie się często spotykali wtedy.Tak jakby trochę związek na odległość?

Na miejscu faceta nie wszedł bym w związek z kobietą prowadzącą takie kalkulacje. Oznaczają one brak uczuć miedzy wami - przynajmniej z jednej strony.

7

Byłam kiedyś w takim związku, drugi raz bym nie chciała. Ja byłam uczciwa i wierna odmawiałam sobie imprez gdy on był  za granicą, stale się kłóciliśmy przez to ze go nie ma, przyjezdzał 2 razy w roku na 2 miesiące. Z czasem wyszło że on sobie imprezował z róznymi panienkami   a potem mnie zostawił. Mógł wrócić do Polski miał tutaj stałą pracę on jednak wybrał imprezowy styl życia hmm nie żałuje tego że z nim nie jestem szkoda mi tylko zmarnowanego czasu. Wszystko zależy od tego co czujesz no i od charakteru faceta mój obecny partner jeśli mialby wyjechac za granice do pracy napewno by sie tak nie zachował.

8

To świetna alternatywa dla tych, którzy nie umieją przebywać ze swoją drugą połówką 24godz./h big_smile. Jak dla mnie to idealny schemat związku big_smile, więc podpisuje się pod wypowiedzią lovemurder smile.

9

Jeżeli dwie osoby się kochają i chcą być razem to co za problem?
Miesiąc zleci moment... Potem miesiac sie widujecie i tak ciągle.
Moim zdaniem to całkiem fajnie:) zawsze uważałam, że drobna tęsknota wpływa pozytywnie na związek.

A skoro się zastanawiasz czy by Ci taki układ pasował to może jednak nie kochasz tego chłopaka?

10

N4VV napisał/a:
agresja28 napisał/a:

Na miejscu faceta nie wszedł bym w związek z kobietą prowadzącą takie kalkulacje. Oznaczają one brak uczuć miedzy wami - przynajmniej z jednej strony.

popieram

11

Jak ja bym chciała widzieć się z mężem miesiąc na miesiąc...Jeżeli się kochacie, to jak najbardziej tak....Ja swojego M widuję przez max. dwa dni na 3 tygodnie i jest strasznie ciężko....

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Wasze zdanie na temat takiego związku?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024