Tworzywo Kid Wood - zna ktoś? Mamy? Panowie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » Tworzywo Kid Wood - zna ktoś? Mamy? Panowie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Tworzywo Kid Wood - zna ktoś? Mamy? Panowie?

Znalazłam fantastyczny zestaw, coś w rodzaju "Małego majsterkowicza". Młotek, piła, jakieś inne narzędzia które nie wiem jak się nazywają wink, gwoździe i deski Kid Wood. Producent zapewnia, że narzędzia nie są ostre, a to tworzywo na filmiku na YT wygląda na coś w stylu pianki/styropianu. No ale wiadomo, w reklamie powiedzą wszystko, byle sprzedać, a ja się nie znam. Może ktoś z Was kupił dziecku taki zestaw, albo panowie zechcą zerknąć wpisać "Kid Wood" w YT i się wypowiedzieć? Czy te narzędzia faktycznie są bezpieczne? A taką deskę bardziej się "przemiażdża" niż przecina/przepiłowuje? Nie pokaleczy mi sobie dziecko paluszków? Nie widzę tego w żadnym sklepie stacjonarnym w mojej okolicy, żeby pójść i pomacać.

Podpisano: Matka Polka Histeryczka big_smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Tworzywo Kid Wood - zna ktoś? Mamy? Panowie?

Nikt się z tym nie spotkał? Napiszcie coś, bo jak nikt tego nie ma/nie zna/nie widział, to... też jest jakaś opinia o produkcie sad

3

Nie doczekałam się recenzji, więc... kupiłam big_smile I z czystym sumieniem mogę polecić rodzicom każdego dziecka zafascynowanego majsterkowaniem. Informację, że produkt jest dla sześciolatków i starszych, należy olać. Krzywdy tym sobie zrobić nie da rady, próbowałam wszystkiego: od walnięcia się młotkiem w łeb po wydłubanie oka i poderżnięcie gardła piłą.

4

Babo, a przypadkiem nie kręciłaś filmiku podczas sprawdzania tych narzędzi? Bardzo chętnie bym obejrzała, bo opis próbowania zadziałał mi na wyobraźnię..... wink smile ;D

5

Niestety. Niestety. Udałam się w miejsce odosobnione, by dziecka nie zachęcić do naśladowania, a męża niepotrzebnie nie zainspirować cool Pozostałam ze zbrodniczymi narzędziami sam na sam, a to już nie te lata, by, wzorem młodych dziewcząt, jedną ręką swe odbicie w lusterku uwieczniać... <chlip>

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » Tworzywo Kid Wood - zna ktoś? Mamy? Panowie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024