Marzymy o najlepszej pracy pod słońcem ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA KARIERY - MOJA KARIERA ZAWODOWA » Marzymy o najlepszej pracy pod słońcem ;)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 19 ]

1

Temat: Marzymy o najlepszej pracy pod słońcem ;)

Gdyby nie ograniczało Cię absolutnie nic - wykształcenie, miejsce zamieszkania ani możliwości i mogłabyś/mógłbyś pracować w jakimkolwiek zawodzie, jaka byłaby to praca?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Marzymy o najlepszej pracy pod słońcem ;)

Dziennikarka, prezenterka telewizyjna.. smile niestety w tym momencie nawet nie ma zapotrzebowania na te zawody.. A Ty?

3

Moja, tylko z pensją wyższą z 10 razy.

4

król Suazi wink

5

Kowboj (tak, wypasacz krów) gdzieś w amerykańskich górach wink Cały dzień w siodle, piękne krajobrazy... Tak, to mogłoby być to smile

6

lenka3331 napisał/a:

A Ty?

Ojej, sporo tego - mogłabym być aktorką teatralną (nie filmową), wielką kreatorką mody albo panią prezes jakiejś znaczącej korporacji lub nawet osobą zajmującą się konferansjerką, czyli prowadzić imprezy kulturalne - oczywiście te z wyższej półki, a nie na festynach wiejskich tongue. Skromnie big_smile.

7

Moja praca i zadna inna big_smile

8

Moja praca tylko......błagam nie w Polsce !!! wink bo mam poczucie, że za bardzo się w tym kraju zatracam, a zdrowie jedno....

9

Fajny temacik:)

Chciałabym mieć swój własny sklep odzieżowy, stworzyć własną markę ubrań pod swoim nazwiskiem, miałabym  ludzi od szycia i sprzedaży a sama bym projekowała, to byłby sklep dla każdego i tych bardziej wybrednych też, można byłoby kupić model wystawiony w sklepie albo go zmodyfikować zgodnie z życzeniem klienta:)

10

Hm... wygrać w totka i żyć z procentów. Robić nic:) i to na co mam ochotę.

11

To ja bym była porucznikiem w Straży Granicznej.... big_smile

12

Mój M. chciałby pracować w archiwum. Zawsze twierdzi, że gdyby miał możliwość siedzieć i przeglądać dokumenty z II wojny, to mógłby nawet za friko pracować.

13

Podroze i reportaze z tych podrozy. Albo prowadzenie pieknego, rodzinnego i niezbyt duzego pensjonatu w gorach, takiego w stylu hoteliku bawarskiego, do ktorego stali goscie zawsze chetnie by wracali a nowi polecali innym.

14

Pilotem wahadłowca.

15

Uczenie tańca, szkolenie się w tym zakresie i szycie strojów dla swoich "dzieciaków" smile
Wierzę, że tak kiedyś będzie wyglądała moja praca.

16

Moja praca marzeń:
- nie może być pracą na etat
- zarobki muszą być regulowane moim wysiłkiem (żadne "czy się stoi czy się leży")
- musi być związana z tworzeniem czegoś
- muszę mieć kontakt z ludźmi

17

Własna rozgłośnia radiowa smile Tworzyć własne (nie narzucone) audycje .Talk-show i wielogodzinne przebywanie z muzyką ..Ehhh sad
Aż się rozmarzyłem...

18

Paweł-1979 napisał/a:

Własna rozgłośnia radiowa smile Tworzyć własne (nie narzucone) audycje .Talk-show i wielogodzinne przebywanie z muzyką ..Ehhh sad
Aż się rozmarzyłem...

O właśnie, zapomniałam o tym! Ja też kiedyś baaaaardzo chciałam pracować w rozgłośni radiowej wink. Nie w TV, bo tam jest wizja, ale właśnie w radiu.

Posty [ 19 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA KARIERY - MOJA KARIERA ZAWODOWA » Marzymy o najlepszej pracy pod słońcem ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024