Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
SORAYA Matujący krem na dzień
Opis producenta:
Krem zapobiega przetłuszczaniu i świeceniu się skóry. Normalizuje wydzielanie sebum, pozostawia skórę matową i doskonale nawilżoną przez cały dzień. Zawiera Niacinamide (Witaminę B3) hamującą powstawanie wyprysków i niedoskonałości. Dodatkowo zawarte w kremie pudrowe granulki absorbują cząsteczki tłuszczu zalegające na powierzchni skóry dając natychmiastowy efekt matowej, jednolitej cery. Czynnik nawilżający Hygroplex HHG zapobiega utracie wody z naskórka, dostarcza substancji utrzymujących naturalną wilgotność. Recepturę wzbogacono o silnie nawilżająco-odświeżający Wyciąg z Melona oraz Witaminy E i D-panthenol (prowitaminę B5) stymulujące proces regeneracji skóry. Dzięki Kompleksowi Aroma Balance krem normalizuje funkcjonowanie gruczołów łojowych.
Receptura kremu oparta jest na ciekłokrystalicznej bazie o formule beztłuszczowej (Oil free formula). Krem łatwo się wchłania i nie pozostawia tłustego filmu.
Polecany od 20. roku życia.
Pojemność: 50 ml
Moja opinia:
Bardzo szybko się wchłania, ładnie matuje skórę twarzy, ma dość neutralny zapach, jest ergonomiczny w zużyciu. Kosztuje ok. 15 zł. Polecam!
mi tam on nie pomaga
za to Tołpa do cery trądzikowej tak ![]()
Bardzo słabo matuje i nawilża też nie lepiej...kremy z Soraya niestety nie są żadną niespodzianką.
mnie niestety też nie pomógł...w ogóle Soraya na mojej skórze się nie sprawdza...ale pewnie wszystko zależy właśnie od rodzaju naszej skóry...
ja z kolei obronię ten krem, na mojej cerze dawał radę, dopóki nie zaczęłam brać tabletek anty, ale to inna historia. do tego czasu krem był idealny, cera (mieszna) w ogóle się nie świeciła, a w miejscach, gdzie się przesuszała była nawilżona.
dodam, że mam też balsam przed opalaniem z tej firmy i wchłania się momentalnie! dobry kosmetyk.
| Forum |
|---|