SORAYA Matujący krem na dzień - Netkobiety.pl

Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

#1 2009-06-22 17:49:33

noelle87
Moderator

SORAYA Matujący krem na dzień

SORAYA Matujący krem na dzień

http://img269.imageshack.us/img269/9100/653700438.th.jpg

Opis producenta:

Krem zapobiega przetłuszczaniu i świeceniu się skóry. Normalizuje wydzielanie sebum, pozostawia skórę matową i doskonale nawilżoną przez cały dzień. Zawiera Niacinamide (Witaminę B3) hamującą powstawanie wyprysków i niedoskonałości. Dodatkowo zawarte w kremie pudrowe granulki absorbują cząsteczki tłuszczu zalegające na powierzchni skóry dając natychmiastowy efekt matowej, jednolitej cery. Czynnik nawilżający Hygroplex HHG zapobiega utracie wody z naskórka, dostarcza substancji utrzymujących naturalną wilgotność. Recepturę wzbogacono o silnie nawilżająco-odświeżający Wyciąg z Melona oraz Witaminy E i D-panthenol (prowitaminę B5) stymulujące proces regeneracji skóry. Dzięki Kompleksowi Aroma Balance krem normalizuje funkcjonowanie gruczołów łojowych.

Receptura kremu oparta jest na ciekłokrystalicznej bazie o formule beztłuszczowej (Oil free formula). Krem łatwo się wchłania i nie pozostawia tłustego filmu.

Polecany od 20. roku życia.

Pojemność: 50 ml

Moja opinia:

Bardzo szybko się wchłania, ładnie matuje skórę twarzy, ma dość neutralny zapach, jest ergonomiczny w zużyciu. Kosztuje ok. 15 zł. Polecam!

"Zamieszkałam Cię w sobie na codzień... smile zamówiłam już lampę i sofę!"

Regulamin forum NETKOBIET - UŻYTKOWNIKU- koniecznie przeczytaj!

#2 2009-06-22 20:00:58

Bliźniaczka22
Przyjaciółka Forum

Re: SORAYA Matujący krem na dzień

mi tam on nie pomaga smile za to Tołpa do cery trądzikowej tak smile

Nigdy nie dawaj z siebie 100% w związku. Będzie mniej bolało, jak dostaniesz cios w serce. Pamietaj, że zawsze twa połówka może zakochać się w innej osobie
Miłość? To tylko w filmach...

#3 2009-06-24 14:48:25

Meduza
Na razie czysta sympatia

Bardzo słabo matuje i nawilża też nie lepiej...kremy z Soraya niestety nie są żadną niespodzianką.

#4 2009-06-24 15:04:05

sueno6
Moderator

mnie niestety też nie pomógł...w ogóle Soraya na mojej skórze się nie sprawdza...ale pewnie wszystko zależy właśnie od rodzaju naszej skóry...

Być jak płynąca rzeka...

#5 2009-07-03 17:59:55

kircke
Tajemnicza Lady

ja z kolei obronię ten krem, na mojej cerze dawał radę, dopóki nie zaczęłam brać tabletek anty, ale to inna historia. do tego czasu krem był idealny, cera (mieszna) w ogóle się nie świeciła, a w miejscach, gdzie się przesuszała była nawilżona.

dodam, że mam też balsam przed opalaniem z tej firmy i wchłania się momentalnie! dobry kosmetyk.

Stopka forum