trudne odchudzanie dla faceta :) - Netkobiety.pl

Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

#1 2009-06-22 15:35:56

katrina349
Niewinne początki

trudne odchudzanie dla faceta :)

U mnie w pracy pojawił się super facet. Chociaz nie mam duzej nadwagi postanowilam ze zrzuce pare kilo, zeby zdobyc jego serce. Zero cukru, liczenie kalorii, zero slodyczy itp Na sniadanie salata i inne"wodorosty", obiad to samo, na kolacje podobnie. 2 dni dalam rade. A potem... katastrofa. dzien 3ci pod znakiem 2 eklerek i wielkiej czekolady! bylam pewna, ze przez to obrzarstwo on napewno nigdy na mnie nie spojrzy! na szczeście mylilam sie! tego samego dnia podszedl do mnie i zaprosil mnie na kawe! a ja się zgodilam z resztkami bitej smietany na buzi i cala czerwona ze wstydu, chociaz najchetniej zapadlabym sie pod ziemie!

Odchudzanie to fajna sprawa jak się okazuje- nawet jak niekoniecznie wszystko idzie po naszej mysli smile
Znalazlam niedawno taki komiks, wlasnie o przygodach z odchudzaniem i z dietami. Fajnie sie czyta i mozna sie posmiac: //vitalia.pl/index.php/mid/67/fid/944/diety/dieta

#2 2009-06-25 10:56:08

madzia_usa
Tajemnicza Lady

Re: trudne odchudzanie dla faceta :)

mój chłopak też się odchudza smile ale ja mu posiłków nie ograniczam, daję mu normalnie jeść z tym że uważnie dokonuję selekcji tak żeby jadł zdrowo. Formo swoją drogą łyka, bo i mnie to pomogło, ale też i dużo ćwiczy.

Stopka forum