Facet z neta - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Facet z neta

Mam nadzieję, że w dobrym wątku piszę..
Nie wiem co mam zrobić, potrzebuje porady: miesiąc temu na portalu internetowym poznałam faceta (spotkałam go też na tym samym portalu dwa lata temu, ale wtedy urwał kontakt- teraz oboje pamiętaliśmy siebie). Pisaliśmy do siebie długie maile, zaproponował spotkanie, mieliśmy spotkać się w tym tygodniu. Nie odpisał na mojego maila od piątku, był to zwykły mail, taki jak zawsze. Bardzo go polubiłam (wirtualnie) i było mi bardzo smutno, kiedy milczał. Przepłakałam całą niedzielę i poniedziałek. Dzisiaj wieczorem napisałam mu coś w stylu, że nie spodziewałam się po nim takiego zerwania kontaktu, że tak się nie robi, nie rozumiem jak tak można, ale jak "nie to nie". Nie wiem czy dobrze zrobiłam, czy nie- ale czasu już nie cofnę. Odpisał w miarę szybko "miał zły humor i nie zaglądał na portal i że to nie jest powód żebym go oskarżała, a jeśli mam ochotę to możemy spotkać się w piątek".

Nie wiem, co mam zrobić. Faceci tak mają? Zły humor to się nie odzywają? Kurde, nie mógł pomyśleć, że mogę się martwić? Że mi przykro? Traktuje mnie z braku laku?
Nie chcę go olać, ale też nie chcę być panienką z braku laku, której nie traktuje poważnie..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Facet z neta

witaj! Zapytaj go o to.. Porozmawiaj z nim, powiedz ze Ci na nim zależy.. Wtedy zobaczysz jak Cie traktuje.. smile pozdrawiam

3

Tak, faceci też mają gorsze dni i kiepski humor. A tobie jak coś popsuje humor to chcesz żeby ci ktoś lazł w oczy (sorry za wyrażenie)? Spotkaj się z nim i zobaczysz co z tego wyniknie smile. Pisanie a spotkanie w realu to dwie różne sprawy...ale nie mów dla niego na pierwszym spotkaniu że ci na nim zależy bo możesz go wystraszyć...

4

Najlepiej spotkaj się na żywo i porozmawiaj. Przez internet to każdy może być super, extra i idealny. W rzeczywistości może być rozczarowanie. Moim zdaniem też nie narzucaj się i nie okazuj za bardzo,że Ci zależy.. niech on też się trochę postara:)

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024